Kayınların bebeğin ismine karışması normal mi?

Ben 5 aylık hamileyim ve bir kızım olacak. Eşimle iki isim koymayı düşünüyorduk hep. Birini o birini de ben diye karar vermiştik. Bana kız olursa Zeynep koymak istediğini söyledi ilk çocuk mevzusu açıldığı zamanlarda. Çünkü o küçükken bebek kız kardeşi onun kollarında ölmüş ben de kabul ettim tabii ki ama ailesinin isim konusunda ki tavırları sonradan ortaya çıktı ve istemiyorum şu an sebep de şu ilk hamileliğimden bir oğlum oldu ve eşim sen bilirsin dedi ben de koydum ismini sonra işte siz ne anlarsınız isim koymaktan işte babasının ismini koyacaksınız falan dediler. Hala da kullanmıyorlar ismini oğlumun. Neyse beni gıcık eden bir diğer konu da kuzeni bizden büyük ve sözünü geçireceksin hele bir Zeynep koyma sorarım ben sana dedi eşime benim yanımda. Ben de gıcık gittim ve istemiyorum eşim de onları boş ver ben istiyorum zaten ayda yılda bir görüşüyoruz dedi ama ben soğudum işte bir kere ona başka isim bul diyorum onu da kabul etmiyor. Bir de abisinin yeni bebeği oldu 2 aylık onun adı da Zeynep onu söylüyorum beni ilgilendirmez diyor ben ne yapacağım ya. Bir de kayınvalidem hiç bir gelinine torununa vermek istediği ismi verdiremedi bu yüzden ahı varmış gamze koyduracakmış (eşimin eski nişanlısının ismi) ben haksız mıyım bu ismi istememekte
Kayınların bebeğin ismine karışması normal mi?