Arkadaşlar merhaba ben çok içime kapanık bir insanım evdeyken kendimi odama kitliyorum ve kimseye açmıyorum Kardeşime bakmıyorum annem buna çok kiziyo ve her Allah'ın günü bizim evde kavga çıkıyor ayrica beni baya kısıtlıyor dışarı çıkmama izin vermiyor ve arkadaşlarım heryere giderken beni sadece kapının önünde gözetliyo babamda annemin bu huylarını çok kiziyo bazen sırf kapının önüne cikmak için yapmadığım yalakalık kalmiyo
Annem dışarıya çıkmama bile izin vermiyor, beni sürekli kısıtlıyor. Onu nasıl ikna edeceğim?
Annen seni çevreden koruyor olabilir fakat her ne yapılırsa yapılsın insanın kaderinde varsa zaten o şeyi yaşayacaktır. Bu şekilde kısıtlanınca daha da evden kaçma isteği geliyordur.
Bak tamam hatalı ama bak ilk cevap veren bile hemen nasıl bir cevap verdi bu gibi ırz düşmanlarından koruyor milletin namusu yok herkesi kendi gibi namus şeref yoksunu sanıyorlar, ama kesinlikle seni zorla evlendirmesinden sakim
0
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yabancı ülkede yaşıyorum sapık yk istersen en kısa Kıyafetlerini giy taciz etmiyolsr evlendirmek isteseler küçük olduğum için kabul etmezler bu annemin sorunu
Bu sadece size karsi degil erkeklere karsi da var benim ailem de oyleydi ve Şu an cok iyi anliyorum onlari iyi ki de oylelermis burnumun ne zaman dikine gitsem basima bir sey geldi cunku cok nadiren oyle yapsam bile