altını çizerek söylüyorum yaş 4 pandam vardı elimden düşürmediğim sürekli onunla yatıp kalktığım annem oynadıktan sonra oyuncaklarımın yanına koymadım diye sokakta meydan ateşi yakıp pandamı yakmıştı bu bende travma yarattı bu yaşıma geldim hala oyuncakları özellikle pandaları çok severim gördüğüm yerde içim gider kocam bana bir buket gül vs almasındansa dev bir panda alsın çok mutlu olurum geçen doğum gününde kuzenime kocaman bir panda gelmişti annemin pandamı yaltığı o gün geldi aklıma hüngür hüngür çok ağlamıştım
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Maalesef bu toplumda çocuk yetiştirmek çok zor birde en müslüman ülke biz gözüküyoruz en çok cinsel saldırı veya girişim akrabalar tarafından oluyor ve buna rağmen hala Akıllanamadı bu millet. Çocuklarını dayı amca bahanesi adı altında sevenlere izin veriyor hiç gerek yok böyle şeylere vermeyin şu çocukları sokmayın akrabaları evinize onların evinede gitmeyin çocuklarıda tek başına yollamayın en çok bilhassa dayıdan çok adı amca diye geçen şerefsizler çocukları taciz ediyor uyanın artık benim kardeşim yapmaz demeyin çocuklarınızı hiçbir şekilde yaklaştırmayın kundaktaki bebeğe bile tecavüz ediyorlar ne zaman gözünüzü açacaksınız.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Var annem'in beni hiç sevmemesi küçük bir şeyde kalkıp canım çıkana kadar beni dövmesi 26 yaşındayım bazen hala rüyalarımda görüyorum. bir gün hiç unutmam bizim mahalle de düğün vardı okulda ki tüm arkadaşlarım sözleştik gidicez diye ben iyide annem izin vermezdi dedim sağolsun arkadaşlarım biz annemden izin alırsak verir dediler neyse bunlar bize geldi izin için annem izin vermedi bende anne niye diye sordum bu arkadaşların gözü önünde bir dövdü bir dövdü Allah'ım yazınca bile ürperdim bir hafta boyunca okula gitmedim gitiğimdede onların yanına gitmedim utancımdan 😊 sonra onlar geldi işte.🤷
Her insanın illa ki çocukluk travması oluyor. Büyük ihtimalle benimde var. Ama tam ne olduğunu kestiremedim. Çünkü çocukluğuma dair aklımda kalan pek bir şey yok.
Babamın alkolik sorunlu olması hergun kavga gürultü boşandılar da yıllar once kurtulduk. Kişilik bozukluğu olan psikolojik şiddetle karşısindakini sindiren eve kapatan asla sosyal olmamizı istemeyen bencil narsist biriydi. 20 yaşına kadar bizimleydi ve ben ağır travmalar yaşayıp hayata odaklanabildim ama hala unuttum bitti gitti desem de etkilerini yaşıyorum. Ona benzeyen erkekleri hayatima cekiyorum. Kadına deger vermeyen narsist sorumsuz , kişilik problemleri olan kıskanç sorgulayıcı yalan soyleyen ve asla hayatı ciddiye almayan tipleri cektim
Şemsiyemi metroda unutmuştum. Sonra duraktan eve gelene kadar haykıra haykıra ağlamıştım. Sanırım hala o şemsiyemin yasını tutuyorum, şayet şemsiye kullanmıyor gerek duymuyorum. Yağmurlu havalarda bile.
Yaşadım hatta yıllar önce burada paylaşmıştım acımı şu sorumda 😥
https://www. kizlarsoruyor. com/kisilik-karakter/q5729594-boyle-bir-aci-yasasaydiniz-ne-yapardiniz-sizin-yillar-gecse-de Daha fazlası da var maalesef 😥
İlkokulda akranlarım tarafından hep dışlandım, zorbalık gördüm. Bu yüzden şu an özgüven eksiğim var biriyle selamlaşsam acaba terslenir mi diye düşünmüyor değilim saçma sapan düşünceler 🙄
Teyzem'in eşinden dayak yediğini öğrendiğimde çok kötü olmuştum ama beni etkileyen kısmı dedemin ve dayımın onu sahiplenip kurtarmamasıydı. O zamana kadar dedeme çok düşkündüm ama sonrasında bana göre dedem tanımadığım biriydi. bu olayı hiç unutmuyorum. Anneme bile bu konuda kızgınım içten içe, elalemin ne dediğini önemsediği için teyzemi öyle bırakmaları beni çok etkilemişti.
Karanlık, arkadan birinin elini omzuma atması, dokunması veya parmağıyla omzunu dürtmesi en nefret ettiğim şeydir bu yüzden zarar gören bile olmuştur. Başka yok sanırım 🤔
Çocukluk travmam yükseklikten korkmam ya bir şey olmuştu ondan sonra her yüksek yerden bakmaya korkar oldum
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Annem çalışıyordu.2 teyzem bana evde bakıyordu.4-5 yaş iki sene boyunca sürdü. yaşları 14-17 idi. Teyzelerim üstüme çıkıp mastürbasyon yapardı. Taciz ederdi.4-5 yaşından beri mastürbasyon yapıyorum Brn de onlar alıştırdı. travmam bu..
Taciz çok kapsamlı bir kelime çünkü bazılarımız tacizi tecavüz kavramı için kullanırken bir kısmı rahatsızlık, cinsel saldırı girişimi adı altında kullanıyor o yüzden sordum yoksa sizin özeliniz
Anne ve babamı cinsel ilişkiye girerken görüştüm yıllar önce halen etkisindeyim evet normal bir şey ama insan kendi anne babasıni görünce bi tuhaf oluyor.