Ergen çocuk nasıl hizaya getirilir?

Merhaba 16 yaşında aşırı ergen bi oğlum var ne ders çalışır, ne eve erken gelir hiçbir iyi özelliği yok bizden gizli sigara alkol falan da alıyor kendisi, gereksiz derecede sosyal ve sevgili meraklısı. Bir de ondan 1 yaş küçük 15 yaşında da bir ergen oğlum var şükür ki hiç abisine benzemiyor. Kararında sosyal bi çocuk ve çok çalışkan Allah nazarlardan saklasın. Yaşına göre çok olgun ve anlayışlı, sanki o abi gibi. Büyük oğlumun da kardeşi gibi olmasını istiyorum sizce müdahale etmek için çok mu geç kaldık sürekli babasıyla kavga ediyor babası onu dövüyor çok üzülüyorum 😢 eve 1 saat önce geldi her zamanki gibi babasıyla kavga ettile babası çok katı olduğu için ben fazla üstüne düşmüyorum zaten küçük çocuklarım da var onlarla ilgilenmekten fazla ilgilenemiyorum büyük çocuklarla bi tanesi de karnımda. Çok endişeleniyorum insan gibi aldım karşıma konuştum ama iflah olmuyo hayır başına bisey gelmeyeceğini bilsem hiç dokunmam ama endişeleniyorum. Napmalıyız nasıl akıllancak bu çocuk anneler babalar tavsiyelerinize ihtiyacımız var lütfen 🙏
Ergen çocuk nasıl hizaya getirilir?