Çocuk & Ebeveyn Hamilelikte aşerilen yiyecekler nelerdir? sevdayadahil Takip Et Guru Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Gece vaktinde mesela erik aşerseniz eşiniz almaya gider mi ya da siz beyler eşiniz gecenin bir vakti aşerse alır mıydınız? Yoksa aşerme hamile kadınların nazı mıdır? 🫢Buyrun yoruma :) Hamilelikte aşerilen yiyecekler nelerdir? Cevapla Hamilelik Soruları Kadın Soruları Yorum Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 11,9b cevap paylaştı. Çikolata ya da meyveler 1 0 Yorumla
bilgeyazarenes Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Eşim olsa abla, aşırsa çok heyecanlanırım. İl il gezerdim sanırım. 1 0 Yorumla
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Turşu genelde her kadın ister 1 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Yani yakınlarımdan gördüklerim Erik Turşu falan genelde ekşi şeyler 0 0 Yorumla
akılsızçaylakk Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl asermedim hic😂😂 1 2 Yorumla sevdayadahil +1 yıl Eşiniz gece vakti aşerse alır mıydınız yiyeceğini? Yorumla akılsızçaylakk +1 yıl elimden geldigince alirdim tabi ama bekarim Yorumla
Papatyakuru Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kivi 1 1 Yorumla umutsuz6407 +1 yıl aşmı erdin Yorumla
çpkn_kuruFASULYE Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 96% +1 yıl hamile misin 0 1 Yorumla bilgeyazarenes +1 yıl Ne alakası var Soruyla? Yorumla
umutsuz6407 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 +1 yıl Hamile misin 0 1 Yorumla bilgeyazarenes +1 yıl Ne alaka soruyla? Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
9Cevap
Çikolata ya da meyveler
Eşim olsa abla, aşırsa çok heyecanlanırım. İl il gezerdim sanırım.
Turşu genelde her kadın ister
Yani yakınlarımdan gördüklerim
Erik
Turşu
falan genelde ekşi şeyler
Giderim alırım bulmadan gelmem 🌸
asermedim hic😂😂
Eşiniz gece vakti aşerse alır mıydınız yiyeceğini?
elimden geldigince alirdim tabi ama bekarim
Hayır olmaz
Kivi
aşmı erdin
Ne isterse onu bulmaya calısırım
Genelde ekşi şeyler
hamile misin
Ne alakası var Soruyla?
Hamile misin
Ne alaka soruyla?