Tuvalete gittiğiniz de bile çocuk 1-2 li yaşlarda sizinle tuvalete girmek isterse ve izin vermediğinizde ağladığında ne yaparsınız mesela? Ya da çocuk istediğini elde etmek için sürekli ağladığında onun ağlamasına dayanamayıp susması için istediğini verir misiniz?
Olur. Ağlarsa bile susması için istediği şeyi vermem. Çocuk sürekli alışır ve dolayısıyla şımarıklığa doğru yol alır. Ödül sistemini uygulardım ya da karşıma alıp ağlamasının yersiz olduğunu söylerdim.
Olur olur hemde cok güzel olur cool bi anne olurum ahahh 😄🤲🏼
0
22 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rabb'im imanlı, hayırlı ama cool olmayan bir eş 😀 imanlı ve hayırlı evlatlar nasip etsin inşeAllah 🤲 cool olmayan bir eş dedim çünkü iki cambaz bir ipte oynamaz 😀
Bence sen cok zeki bi insansın kimsenin başına bela felan olmasın, yanlış düşünüyorsun ya bence senin en doğal hakkın evlenmek coluk çoçuğa karışmak güzel olmalı, etrafınızdan beğendin ya da annenin buldu bi kızla neden olmasın hayırlısı olsun hakkında
@esmerimbiciiim evlenirsek hep gülersin işte bak, bundan iyi fırsat kimsenin ayağına gelmez 🤣 evlilik makinesi ayağınıza geldi. 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir 😂
@esmerimbiciiim çok pis üretim 😂 bak bu Atasözü de bana ait. Yorumlarda gizli olarak okursan bil ki benim 😂 bir kadın Atasözü der ki: Eline nikâh defterini almadan hiç bir erkek ile baş başa kalıp koynuna girme. Girersen eğer, ilerde birden çok kocan olur ama evlenemezsin 😀 bence tam ata olacak adamım😂
Tabii ki de olur benim en çok istediğim şeylerden birisi ebeveyn olmak
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Rabb'im inşeAllah nasip eder ama anne olmak istiyorsan şu atasözü kulağına küpe olsun bak; Eline nikah defterini almadan hiç bir erkek ile baş başa kalıp aynı yatağa girme. Girersen eğer ilerde birden fazla kocan olur ama evlenemezsin 😇
En İyi Cevaplar