babam ikiz teki :D
dayımın çocukları ikiz :D
muhtemelen benim de ikiz çocuğum olur
dayım ve teyzem mavi gözlü
dayımın çocukları ikiz :D
muhtemelen benim de ikiz çocuğum olur
dayım ve teyzem mavi gözlü
yüksek değil ihtimal tamamen şans işi bizim sülalede hiç ikiz yok yengemlerde de ama ikiz oldu çocukları yani genetik tamam faktör ama yüzde yüz etkilemiyor sanırım bilgim yok ama şansına ne çıkarsa odur kendini kasma ikiz çocuk kızsa kolayda erkekse zor olur ama yine de tadından yenmez niye korkalım
İkizlik anneden geliyor. Dayının eşi de senin akraban olmadığına göre baginiz yok. Ama mavi gözlü biriyle evlenirsen çocuğun mavi gözlü olabilme ihtimali yüksek
Ne ne alakaaaaaa kardesimm? Git bı biyoloji oku ya
Cevap
4Cevap
Hayır daha çok isteyerek çocuk yaparım zaten bunu istiyorum ya bir tane olacak ya da ikiz olacak ikisi aynı anda karnında olacak aynı anda dünyaya getireceğim ikiz çocuk çok iyi bir şey aslında.
Çocuk istemiyorum
Biri kız biri erkekse sevinirim bile ne güzel zaten iki çocuk istiyorum tek batında ikisi de doğar bende ondan sonra vücut düzeltme falan ve bir daha doğum yok fit.
Kocam benden 5 çocuk istemesin ben o kadar bir bünyeye sahip değilim. Hem de bu ekonomi de hahahyt
Annemin ettiği bir beddua var.. dua diyemeyeceğim maalesef. İki çocuk yap l. 3. Çocuğu yapmak istediğinde 4 üz olur inşallah diye.. böyle dua mi olur bildiğin beddua 😂
Çok zor baba ve anne ikisi de destekle büyütürler yavrularını. Arkadaşım ikiz ama amca kızı ikiz doğuracakmış. ailede varsa olma ihtimali var
Ne çocuğu ne evliliği, kafayı yemedim henüz, böyle dertler altına giremem hele ikiz 😳 düşüncesi bile korkunç
İkisi beraber büyür işte daha iyi olur bir kerede büyürler :D
İkiz olduğumdan dolayı ikiz çocuklarımın olacağını düşünüyorum korkutucu bir fikir değil
İkiz tekiyim ikiz çocuğun olma ihtimali yok dediler olmadı da çok şükür
ülkenin yarına çıkma garantisi yok ne çocuğu ne evlenmesi
Muhtemelen olmaz aile de çok fazla ikiz var. Ben de ikiz eşiyim ama çocuklarım ikiz olmadı
Çocuk istemiyorum sorun olmaz
ikizi anladım da mavi göz ne alaka jfdj
Korkmam
yok kokmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?