Çocuk & Ebeveyn Okulların kapanmasına az kaldı, çocuğunuzla planlarınız neler? selinbiricik3 Takip Et Yoda Yaş: 33 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 40 Yapay Zekaya Sor Okullar kapandıktan sonra çocukları evde tutmak daha zor olacak :D Sizin planlarınız neler? Okulların kapanmasına az kaldı, çocuğunuzla planlarınız neler? Cevapla Çocuk Soruları Okul Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bir çocuğum yok ama olsaydı bırakırdım gitsin oynasın koşsun 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Yalnız tatile gitmek 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl ben çalışıyor olacağımkızım da yaz okuluına gidecek 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Okullar kapanınca hemen oğlumla birlikte yazlığa geçme planım var.. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çocuğum olsa kumdan kale yapma planım olabilirdi 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl İlk olarak çocuk yapmak lazım. Yaza yetişmez 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Bir çocuğum yok ama olsaydı bırakırdım gitsin oynasın koşsun
Tatil geliyor. Hepimiz heyecanlıyız. 🤩
Yalnız tatile gitmek
ben çalışıyor olacağım
kızım da yaz okuluına gidecek
Okullar kapanınca hemen oğlumla birlikte yazlığa geçme planım var..
merhaba ne kadar kaldı acaba 😬😇
Çocuğum olsa kumdan kale yapma planım olabilirdi
Okulların açılmasını beklemek.
İlk olarak çocuk yapmak lazım. Yaza yetişmez
Daha çıtırım 😂🤧
Çocuğum yok
tatile giderdimm🤭