Eşimle 3 aydır deniyoruz ama henüz olmadı.
Hamile kalan arkadaşlar kaçıncı ayda başarıya ulaştınız?
3 ay geçti stres yapmalı mıyız?
Hamile kalan arkadaşlar kaçıncı ayda başarıya ulaştınız?
3 ay geçti stres yapmalı mıyız?
Eğer hala olmuyorsa bir problem vardır mesela örnek veriyorum sigara içiyorsanız ya da alkol tüketiyorsanız aşırı derecede dert sıkıntı varsa yani bunlar sperm ya da yumurta kalitesini etkiler
sigara, alkol yok. sağlıklıyız çok şükür.
Her gün yapmanız lazım özellikle de adetine bi kac gun kala daha verimli olur diye düşünüyorum yumurtlama tarihi ovulasyon takvimi takibi yapabilirsiniz. 1 sene çocuk sahibi olamama normal kabul edilir sizin sağlık sorununuzun olacağını düşünmüyorum.
Cok evham yapıyorsaniz doktor randevusu ile bu konu hakkında konuşup bilgi sahibi olabilirsiniz... Bol şans
Cevap
2Cevap
1 seneye kadar yolu var. Umudu kesmeyin vazgeçmeyin. 1 sene sonra da döllenme olmazsa ilaçlı tedaviye başlarsınız doktor kontrolünde
Stres yapmayın biz de 3 ayda oldu
darısı başımıza diyelim.
İnşallah sabırlı olun stres yapmayın yeter
Seneniz dolmadan endişe etmeyin
öyle diyolar da ortalama merak ettim işte.
eşin kaç yaşında
İlk ay gebelik elde edebilen çiftlerin oranı, yüzde 15 civarındayken, bu olasılık artarak, 3. ayda, yüzde 50.6 ayda yüzde 80 ve bir yılın sonunda yüzde 85'e çıkarak, 4 yılda yüzde 95'e ulaşır. Çocuk sahibi olmaya karar verdiğinizde sabırlı olmanız gerekir.
4 yıla akdar zamanı var gördüğün gibi
30-32 yaşlarındayız yaklaşık. biliyorum internette yazıyor da işte merak ettim genel olarak kaç ay.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?