Çocuk & Ebeveyn Çocuk sever misiniz, çocuk seslerine tahammülünüz var mı? heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Benim yok kısa ve net ! Güncellemeler+1 yıl Süper soru :) Çocuk sever misiniz, çocuk seslerine tahammülünüz var mı? Cevapla Çocuk Soruları Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Redamancy-4 Takip Et FenomenMentor Yaş: 22 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çok severim çocuk seslerini de çok severim 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 12b cevap paylaştı. Sevmiyorum 1 0 Yorumla
Parodaqt Takip Et Yoda Yaş: 35 , eic 97% +1 yıl Cok severim, hele ki kiz cocuklarını. Inşallah ilk kızım olur. 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ay evet benimde ins 😊 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 344 cevap paylaştı. Çocukları çok severım , bağırıp çağırsınlar rahatsız olmam 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Benim hiç tahammülüm yok sjjsks Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl bayılırım ama max 1-2 saatsonra gerçekten bayılırım 2 0 Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 330 cevap paylaştı. Ne severim ne tahammülüm var. Anne babama bana tahammül ettikleri için hala şaşıyorum 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl severim ama tahammülüm yok 1 1 Yorumla heyybenesra +1 yıl Bende de aynı şekil Yorumla
iscıkarmasimdi Takip Et Xper 3 Yaş: 31 +1 yıl İki yaşından sonra çekilmiyor bu bir gerçek ama seviyorum onları cıvıl cıvıl o kadar saf temiz masum ki neşe umut veriyor sesleri. 1 0 Yorumla
Ehlivukuf Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,4b cevap paylaştı. Severim 1 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ppden belli oluyor aslında Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Evet ☺️ Yorumla
SeeYouBaby Takip Et Yoda Yaş: 33 +1 yıl Bence çocuklar bu dunyanın güzel kokan çicekleri miss kokulu ağaçları ve eşsiz güzellik tabiatları. 0 0 Yorumla
Duyguözr Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Ben severim çocuk seslerini. Haftanın 7 günü o sesleri duyuyorum. 1 0 Yorumla
lmHIZLI Takip Et Xper 4 Yaş: 30 +1 yıl Sen kendini sev çocukları sevmelerine ihtiyacı yok kezbo 0 2 Yorumla heyybenesra +1 yıl Ger*zekalı misin Yorumla lmHIZLI +1 yıl Evet Yorumla
Sykoformore Takip Et Bilge Yaş: 72 , eic 99% +1 yıl Severim iyi de anlaşırım. rahatsız da olmam. 1 0 Yorumla
majestetuncay Takip Et Mentor Yaş: 40 +1 yıl hiçbir şeyi sevmediğim kadar seviyorum çocukları.. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,1b cevap paylaştı. Çocuk severim 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
Çok severim çocuk seslerini de çok severim
Sevmiyorum
Cok severim, hele ki kiz cocuklarını. Inşallah ilk kızım olur.
Ay evet benimde ins 😊
Çocukları çok severım , bağırıp çağırsınlar rahatsız olmam
Benim hiç tahammülüm yok sjjsks
bayılırım ama max 1-2 saat
sonra gerçekten bayılırım
Ne severim ne tahammülüm var. Anne babama bana tahammül ettikleri için hala şaşıyorum
severim ama tahammülüm yok
Bende de aynı şekil
İki yaşından sonra çekilmiyor bu bir gerçek ama seviyorum onları cıvıl cıvıl o kadar saf temiz masum ki neşe umut veriyor sesleri.
Severim
Ppden belli oluyor aslında
Evet ☺️
Bence çocuklar bu dunyanın güzel kokan çicekleri miss kokulu ağaçları ve eşsiz güzellik tabiatları.
Ben severim çocuk seslerini. Haftanın 7 günü o sesleri duyuyorum.
Sen kendini sev çocukları sevmelerine ihtiyacı yok kezbo
Ger*zekalı misin
Evet
Kız çocuklarını severim
Fazla sevmiyorum maalesef yok
Severim iyi de anlaşırım. rahatsız da olmam.
2 tane bakınca kalmadı sabırda tahammülde
evet çok severim çocukları
Bebek severim çocuktan ziyade
çok severim. çocuk candır...
hiçbir şeyi sevmediğim kadar seviyorum çocukları..
Çocuk severim
sevmem hiç
Hayır 😖
severim
Yapmayı severis