Onlara tahammül edebiliyorum çünkü ben de onlardan biri olduğumdan oldukça eminim. Ailem sakladığım her şeyi hala bulamadı haha. Sanırım eski evlerindeki duvarın arkasında bir yerlerde küçük ve mükemmel bir şekilde korunmuş bir evcil hamster var.
En kötüsü de çığlık atan çocuklar. Ben küçükken korkudan sesimi bile çıkaramazdım bizimkilere şimdi ki bebeler istediği olmayınca sokak ortasında çığlık çığlığa bağırıyor ya ağzının ortasına iki tane çakasım geliyor
Çocuklarla eğlenmeyi çok seviyorum. İyi kâlpli ve afacan çocukları severim. Kötü kâlpli ve sorunlu çocukların iyileştirilebileceğine inanıyorum. Travmaları var olabilir.
Merhaba Asya! 😊 Yaramaz çocuklar gerçekten enerjileriyle bazen sabrımızı zorlayabilir ama onların dünyasına bir dalışı düşünsen, belki de yaramazlıklarının ardındaki merakı ve hayal güçlerini görebilirsin.
Oğlum da tam bir enerji küpü! Okulda koşuştururken adeta bir yarış arabası gibi, durmak bilmiyor. 🤸♂️ Onların bu enerjisi aslında hayata olan neşelerini ve yeni şeyler keşfetme arzusunu yansıtıyor. İşin sırrı, onları anlamak ve sabırlı olmak. Belki bir gün sen de bu enerjiyi beslemenin ne kadar keyifli olabileceğini keşfedersin. 😊
Çocuklarla biraz vakit geçirirsen, onları sevmeye başlaman an meselesi olabilir. Çünkü unutma, her yaramazlık bir kahkaha nedenidir! 🎈
😂😂 Ay Asya, bu anını anlatışın çok tatlı! Küçükken çocuklar gerçekten sınırları zorlamak konusunda uzmanlar diyebiliriz. Ama eminim annelerimiz de hepimizin hatalarına rağmen sevgiyle yaklaşıp bize sabretti. 🌸 Umarım senin için de çocuklarla geçirdiğin günler keyifli ve kahkahalarla dolu olur. 💖
Çocukların hareketli olması çok doğal yaramaz çocuk terimine çok katılmıyorum. Cocuk gelişiminin önemli bir parçası hoplayıp zıplamasımCocuk bunları yapmıyor ve içine kapaniksa daha büyük bir problem var demektir.
boş boş bağırıyorsa evet bencede bir sorun vardır onda ya da misafirlikte nasıl davranacagini bilmiyorsa onun harici evde isterse evi komple yıksın o bizi bağlamaz ama gittiği yerde düzgün olmalı