Yeni doğum yaptım, bebeğim bana çok yabancı geliyor. 18 yaş anne olmak için erken mi?

18 yaşındayım 3 hafta önce çocuğum doğdu ama çok yadırgıyorum oyuncak değil kanlı canlı bebek oyun için değil sorumluluğunu alıp büyütmek için var sanki ben doğurmadım onu çok yabancı geliyor dokunmak bile garip hissettiriyor anne gibi hissetmiyorum hani elime alınca her şey farklı olacaktı 😔 eşimde bozulmaya başladı sürekli laf sokuyor acilen kendime gelmem lazım ama nasıl geleceğim bilmiyorum
Güncellemeler
+1 yıl
evlenmeseydin karşı çıksaydın diyenler keşke herkesin dünyası sizin dünyanız gibi istedikleri doğruluğunda ilerleseydi bazı insanların boyun eğmekten başka çaresi kalmıyor
Güncellemeler
+1 yıl
isteyerek evlenmediğimi belirtmeme rağmen hala beni suçlama hakkını kendinizde nasıl buluyorsunuz? soruyu sorma amacım iyi mi yaptım kötü mü manasında değildi ki zaten elimde olan bir durum değildi. soruyu sorma amacım hissettiğim garip hissin sebebi ne olabilir diyeydi, bu şekilde hissetmem normal mi gibisinden sordum anne olmuş kişilerden fikir istemek için.
Yeni doğum yaptım, bebeğim bana çok yabancı geliyor. 18 yaş anne olmak için erken mi?