Güncellemeler
+1 yıl
Eşimle kayınvalidem daha nişanlıyken çocuk isteyip duruyorlardı ben istemiyorum normalde
Henüz 20 yaşındayım evleneli yaklaşık 1 ay oldu evlenmeden önce ilişkimiz başlamıştı 2 aylık hamileyim sizce doğurmak için yaşım küçük mü
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
22Cevap
Evet erken bir yaş
Evlenirken küçük olmuyorsun bir seks yaparken küçük olmuyorsun hamile kalınca mı küçük oluyorsun
Anne olmak farklı Bi şey
Onu baştan düşünecektin ama bu çok güzel bir şey senin için aslında sen de onunla beraber büyüyeceksin beraber öğreneceksin herşeyi zor olacak tabiki de ama hayatta ne kolay ki zaten herseyin zorlugu var ama hayat sana ögretiyor işte sen istesen de istemesen de ögretiyor ama zorlugu aşmanin kolay yollari da var onu bilmek öyle yasamak
Eskilerde 15 17 yaslarinda evlenip cocuk yapiyorlardi ayrica eskiler diye gecme eskiler bin kat daha iyiydi bu zaman çok berbat bir zaman
Kimine göre erken. Keşke senin yerinde olsam erken evlenenlere çok özeniyorum ama görünürde bi aday yok.
Zaten hamilesin artık erkeni geçi kalmamış. Ben de 21 yaşında anne olmuştum. Benim zamanımda normaldi ama şimdiki jenerasyona göre erken biraz
Hayır neden küçük olsun millet 15 li yaşlarda doğururmuş eskiden
Artık bunu dusunmek için geç. Beraber buyursunuz onunla
Bizde çalışan memur var senle kuşak 1.5 yaşında bebegi var beraber büyüyorlar ama onun işi tamam sen ekonomik olarak kendini kurtacak mesleğin yoksa çocuk yapma
Diyelim ki yaşın küçük dedik. Kıyacak mısın o cana nasıl bir soru bu?
Merhaba, bunu düşünmek için geç kalmissin sanki biraz ama, doğurmak için küçük değil yaşın, ama bebek sahibi olmak için acele etmişsiniz
Ben istemedim aslında eşim istedi
Evlenmeden hamile kalmışsın, yani çok çok acele olmuş
Nişanlıyken çocuk isteyen kaynana!! Artık hicbirseye şaşırmamak gerek aslında ☺️
Yani oğlunun yakasını bırakmadı hamileyken de düğün yaparsın Bi. Şey olmaz diyordu
bi dur bismillah de acelen ne biraz gezin tozun tanıyın birbirinizi :)
Kesinlikle küçük ama şimdiden Allah analı babalı büyütsün.
tüm hayatını çocuk için harcayacaksın
buna hazır mısın
uykusuz geceler
?
Olan olmuşta keşke biraz bekleseydin. Tadını çıkar saydınız
Hızlı olmuş boşanmamak için gayret göster
Neden boşanıyım
Erken çocuk aşı sorumluluk ve erkeklerin gözü dışarıda olur
Öyle Bi halt yiyemez
Sen öyle zannet arkadaşım vardı karısı 20 yaşında hamileydi 3 sevgilisine aynı hamile bıraktı
Bence çok erken ama olmuş artık
aldırma artık keske onlemını alsaydın
Çocuğu doğur. Onun suçu yok
bence erken
Bunu hamile olunca mi anladın
Aldır hemen
olan olmuş olumlu yönden bak
Koruma eşin kondom takmadimi
Evet erken
Korunsaydin keşke
Korundum ben ama sanırım ilaç işe yaramadı
Tqm ilişki yeni yeni başlamışken 3 ay uzak durmak sıkıntı