merhaba KS ailesi çocuklarımız terbiyeli elit olsun diye yaptığımız davranışlar ne kadar doğru örneğin sokağa çıkma çocuğum sokak çocuğu değilsin veya yemek yerken bandırma kaşıkla ye çocuğum üstünü kirletme temiz dur bu tarzda yaklaşımlar ne kadar doğru çevrede görüyorum bu tarzda çocuk yetiştirmeye çalışan milyonlarca anne var bu davranışlar çocuğa ne katıyor sizce #çocukebeveyn #çocukyetiştirme
Çocuklarımız terbiyeli elit olsun diye yaptığımız davranışlar ne kadar doğru?
Yer sofrasında salça ekmekte yedik, sokakta kumla çamurla da oynadık, maddi durum gözetmeksizin hiçbir ayrım yapmadan arkadaşlıkta kurduk. Biz Y kuşağı bence hakkıyla büyüdük. Ailelerimiz sağ olsun var olsun. Bende öyle yapacağım inşallah. 🙏
Hiçte doğru değil, cocuktan cocuğa kesinlikle değişiyor. Annesi yaramaz diye dayan yiyen cocuklar biliyorum şimdi daha arsızlar, ama öte yandan küçükken yediğimiz dayakları da unutamıyorum ve o dayaklar olmazsaydı şimdi iş güç sahibi, kötü alışkanlıkları olmayan sağlıklı bireyler olamazdık biraz da.
Eğitim ilk önce ailede başlar. Anne ve baba ilk öğretmen olup rol modeldir. Toplum içinde nasıl yaşanılması gerektiği konusunda bizler onlara öncü olmalıyız.
Ayyy cok cirkin. Ben cocuğum sokakta cok dikkatli diye sinir oluyordum. Sokağa cıkıcak üstü başı yırtılıcak. Başka kültürde cocuklarla oynuyacak. Hayatin gercekleri var hepsini öğrenicek bence. El siniir olduğum konu sinif farki diyorlar ya o konu. Sinif fatki yok canımsın insan var
Elbette elimizden geleni yaptık yapıyoruz ama en güzel saf ve masum dönemlerini kati kurallarla köreltmemek gerekiyor. Fotoğraftaki çocuklarım gibi olmali çok tatlılar SübhanAllah 🥰
Hiç öyle büyütemem ekmekte banıcak, sokakta oynarken üstüde kirlenicek. Çocuklarımı o ne der şu ne söyler diye büyütemem. Eyvallah sabah çıkıp gece dönemez ama hayatın gerçeklerinide tanıması lazım.
Valla benim annemle babam hic oyle buyutmedi. Sokakta kendi bahçemizde camurdan tencere tabak yapa yapa buyudum. Yeri geldi düştüm yeri geldi ustum başim kirlendi. Ama çocuk olmanin neşesi boyle çikiyor zaten.