Gebelik testi yaptım ilk 10 dakika tek çizgi bile silinik çıktı ama 10 saat sonra kurumadan dolayı ikinci çizgi çıktı sanirim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
abla galiba ne ya, sen bile emin anlatmiyorsan olayi millet nasil yardimci olacak...
Ablacım test de ilk tek çizgi vardı 10 saat sonra ikinci çizgi hafif belli oldu ayrıca ilk çizgi bile çok belli değil di
Benim bildigim kadariyla ve cogu kisinin bilmedigi ya da yanlis bildigi bi bilgi edinmistim bi aralar, meraktan bende bilmedigim icin ogrenme amaciyla arastirmistim (eger testlerin de yenisi falan cikmadiysa guncelleme gibi) yani o testi yapmadan onceki tek cizgi aslinda cizgi olarak sayilmiyor, o sadece bir gosterge, yani eger hamileysen pozitifsen oyle orada gosterilen cizgi gibi bir cizgi cikacak. Millet bunu tek ve cift cizgi olarak anliyor halbuki bu 0 ve 1 cizgi dogrusu. Daha once burada iki abla sormustu ikisinin sorusuna boyle onlarca yorum geldi yuzde 80 90i yok degilsin dedi emin olmayan vardi vs, bende tam bu ogrendigimi anlattim ama emin de konusmuyorum tabi, bende onlarin yalancisiyim soncuta. Eger cizgi fazla belirgin degilse ama genede varsa bu negatif anlamina gelmis olmuyor, hee test sorunlu hatali falan olur o zaman dogrudur ama yoksa o da pozitif anlamina gelir, illa boyle murekkep duvar boyasiyla boyanmis gibi belli olmasi gerekmiyor. Yeter ki boyle silik bozuk olmasin...
Erken gebelik testi al benimde silik çıkmıştı erken gebelik testinde net çıkmıştı fotoğrafını atabilir misn
Hamilesin ama bunu kesin olarak detaylıca anlaman çok kolay aslında
Nasıl
10 saat sonrasına bakma
Eminmisiniz peki
Tabi eminim ben 7 yıl eczacılık yaptım
Ya size fotoğrafını atsam söyler misiniz acaba nerden atabilirim
Sorun değil atın
Olması mı
Var yaa
gebelik testi yaparken mutlaka en az iki test ile yap çünkü çok düşük bir ihtimal de olsa test bozuk olabilir
İlk dakikalar önemli. İçine boşalma olmuş muydu?
Hayır olmadı
İstiyor musun hamilelik?
Hayır
bekarsın sanırım?
Bisey olmaz 2 gün sonra bi daha yapın
İlk 10 dakika silinik tek çizgi vardı o bile silinikdi sonra 10 saat geçti ve bir çizgi daha vardı her 30 dakika da bı kontrol ettim yarın tekrar denesem bir degisiklik olur mu
Yarın dene bu daha
Hamilesin
Bir daha dene
Tek olduğu an önemliv
Bir daha dene
Tek çizgi de silinikti bir daha ancak yarın deneye bilirim