Bu testi bugun yaptım reglime yedi gün var ama silik bir çizgi çıktı pozitif mi

Bu testi bugun yaptım reglime yedi gün var ama silik bir çizgi çıktı pozitif mi
Gebelik testinde silik bir çizgi görmek, hamile olabileceğin anlamına gelebilir. Silik çizgi, genellikle testin pozitif olduğunu gösterir, ancak kesin bir sonuç almak için birkaç gün sonra tekrar test yapmak iyi bir fikir olabilir
Gebelik testindeki silik çizgi genellikle pozitif anlamına gelebilir ama testin ne kadar hassas olduğuna bağlı olarak bazen yanlış sonuçlar da verebilir. Regl dönemine yedi gün kala testi yapmış olman, düşük HCG seviyelerinden dolayı çizginin silik görünmesine neden olabilir. 👶 Testi sabah ilk idrarla yapmandan emin ol, çünkü bu, sonucun doğruluğunu artırabilir. Birkaç gün içinde tekrar test yaparak emin olabilirsin ya da bir doktorla görüşmen en sağlıklısı olacaktır. Heyecanını anlıyorum ama biraz sabırlı olmalısın. 😊 Annelik beklerken de sabrı öğreniyoruz, işte hayatın annelere öğrettiği bir güzel ders daha! 🍼
Cevap
5Cevap
hamile değilsiniz.
Bir iki gün sonra testi tekrarlaman daha iyi olacaktir
5 dakika içinde çıktıysa pozitif olma ihtimali yüksek. Testin markası neydi?
Predictor early
Predictor'ın çok hatalı çıkardığını görmedim ya ben
O zaman pozitif ni oluyor
5 dakika içinde çıktıysa muhtemelen evet ama daha erken tabii yanıltıcı olma ihtimali de var, dayanabilirsen birkaç gün sonra tekrarla ya da kan ver bence direkt yarın
Teşekkürler
Tek çizgi var için rahat olsun
T nin üstünde silik var fotoğrafta belli olmuyor
Belli olyuor ama sonuç net tel çizgi buna güvenmelisin
Test kiti kararsiz kalmış bence xd
Hamile değilsin
Evli misin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?