KÜRTAJ OLANLAR LÜTFEN YORUM YAPSIN?

Merhaba 28 yaşındayım. Daha 3 aylık bebeğim var. Eşim asker ve doğuda görev yapıyor. Çok zor ve depresyonik bir lohusalık yaşadım gerçekten yeni yeni kendime geliyorum ne çektiğimi bir ben bir Allah biliyor. Kayınvalidem ile yaşıyorum şuanda ailemden uzağım. Kayınvalidem çok iyi bir insan değil, kocası ölmüş oğlu asker sürekli bana karışıp benim anneliğimi sorguluyor onun yüzünden sürekli ağlıyorum ama bu seferde sulugöz, senin bu bebekten bir farkın yok diye beni aşağılıyor. Geçen gün hamile olduğumu öğrendim. Eşime söyledim, eşim bana eğer istersen kürtaj ol dedi. Doktordan randevu aldım, cumartesi günü bir arkadaşımla beraber kürtaj olmaya gidicem. Kayınvalidemin haberi yok ne hamile olduğumdan ne kürtaj olacağımdan. Hamile olduğumu bilse bana demediğini bırakmaz. Kürtaj olanlar nasıl oldu, canı acıyor mu, eve gittiğinde ne gibi komplikasyonlar ile karşılaşır kürtaj sonrası yapmam gerekenler nedir bilgi verebilir mi? Bana lütfen cana kıyma falan demeyin, ne yaşadığımı bir ben bir eşim birde Allah biliyor. Lütfen kimse böyle bir şeyi zevkine yapmaz. Kalp kırıcı yorum yapmayın.
KÜRTAJ OLANLAR LÜTFEN YORUM YAPSIN?