Evet mümkün Kendini nasl hissediyorsan sen öylesindir Hatta bununla ilgili bir belgesel vardı Kız her gün mama yiyordu süt iciyordu filan Sevgilisi bile onu öyle bebek gibi kabullenmisti yatağı hile beşikti bence harika bir his
1
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
Gerçekten öyle birebir bebek gibi olabilir miyim? Neler yapabilirim öyle olmak için?
Peki annemi buna nasıl ikna edebilirim ne yapmam lazım, fotodaki gibi bir odam olsun istiyorum, oyuncaklarım olsun istiyorum daha bir sürü şey var istediğim ama birde anne faktörü var onu ikna etmem lazım, gizli gizli aldığım şeyler var ama annem bilmiyor maalesef, evde kimse yokken deniyorum
Bebek gibi yaşamaya başlamak deyince ilk başta senin çalışmaya ihtiyacın olmaması gerekir. Ne okula ne işe gitmene gerek duymayacağını düşünürsün. Birilerinin kucağında sevilmek uyutulmak istersin bunu yaşı büyük bir insanın yapması çok garipsenecek bir şey. Bebek gibi düşünürsen birinin sana bakma ihtiyacı duyacaksın yalnız kalmaya alışık olmazsın bu sefer hayata atılamaz geri kalırsın. Başka insanlardan da alacağın olumsuz tepkiler senin özgüvenini zedeler yaşam kaliteni düşürür. Her yaşın ayrı bir güzelliği vardır örnek vereyim diyelim sen 35 numara ayakkabıları güzel buluyorsun ama senin ayağın 40 numara. Sırf 35 güzel diye gidip o numaradan ayakkabı alıyorsun ve zorla giyiyorsun. Ayakkabı senin ayağını hem çok acıtacak hem yürümeni engelleyecek hem de yırtılıp yıpranacak. O ayakkabıyı bebekliğin olarak düşün baktığında hatırladığında bebekliğini çok güzeldir. Ama vakti geçtiği halde ona geri dönmeye (ayakkabı gibi giymeye) çalışırsan seni acıtır, yürümeni engeller (normal bir hayat yaşamanı engeller) ve yıpranır (yani bebeklik anılarının bir anlamı değeri kalmaz)
Haklısın tabi ama içimden bu isteği ya da bu hissi artık her neyse onu atamıyorum, ben o hissi kontrol edemiyorum o beni kontrol ediyor sanki, neden bende bilmiyorum.
Normaldir insan beyni çok acayiptir kendine kızmaman lazım. Bu istek olsa da olmayacağını bilip bunu yapmazsan bir sorun olmaz ileri de geçer merak etme. Biraz araştır bak bu gibi durumlar yaşayan insanları izle.
En İyi Cevaplar