5 yaşındaki kızım sürekli altına kaçırıyor?

Kızım 5 yaşında ve 1. sınıfa gidiyor, yarıyıl tatilinden sonra bi gün sınıf öğretmeni beni aradı ve alinanın altına çiş kaçırdığını söyledi, okula gittim kıyafet falan götürdüm altını değiştirdim eve geldik 1-2 hafta sonra tekrardan aynı şey oldu ben de yedek kıyafet verdim nolur nolmaz falan bir kaç gün sonra yine kaçırmış ve öğretmeni beni okula çağırdı bu konuda görüşmek için. Öğretmeninin dediğine göre alinanın tuvaletten korkma utanma gibi bi durumu yokmuş genelde tuvalete yetişemiyomuş dersten tuvalet izni alıyormuş bazı zamanlar altına kaçırıp müdür yardımcısına gidiyomuş falan. Benim de aklıma külot bez giydirmek geldi huggies’in drynitesından aldım. Yanına da koydum olur da altına kaçırırsan değiştir bezini arkadaşlarına gösterme vs diye de tembihledim. Öğretmenini de bilgilendirdim. Bi yandan da doktora götürdüm herhangi bir şey çıkmadı psikolojik olabilir dendi, psikoloğa da götürdüm falan. Fakat zamanla çiş kaçırma durumları azalcağına daha da artmaya başladı. Bir kaç kez altını değiştirmeyi unutup bi daha kaçırmış öyle olunca bez tutamamış. Ve asıl sorun öğretmeninin dediğine göre son zamanlarda kakasını da beze yapmaya başlamış. Bu konuda çok kez alinayla konuştum. Düzenli psikoloğa götürüyorum ama durum şu an böyle. Okul dışında herhangi bir altına kaçırma problemi yok arada sırada ayda yılda bir hala kaçırdığı var ama o kadarı normal. Kızım neden böyle oldu? Psikolog bez giymesinin bi soruna neden olmadığını söyledi ama sizce nası? Bu durum ne zamana düzelir ve ileride kızımı kötü etkiler mi?
5 yaşındaki kızım sürekli altına kaçırıyor?