Aldırmam için baskı yapıyor böyle birşeyin mümkün olmadığını söylüyorum çünkü o süre doldu
Ve seni öldürürüm diye tehtid ediyor sürekli sizce ne yapmalıyım?
Ve seni öldürürüm diye tehtid ediyor sürekli sizce ne yapmalıyım?
Benim de bir kız kardeşim var empati yapabiliyorum ailen arkanda değilse kadın sığınma evleri vb. var onlardan yardım alabilirsin benim kız kardeşim 15 yaşında bir taciz olayı yaşadı 1 yıl önce mesela ben bir kez uyardım o p*cı devam ettiğini öğrendim okul çıkışı yakaladım tenhada öldüresiye dövdüm dişlerini kaldırım taşına vurdum hiçbir şey de yapamadı bulunduğumuz ilçede güçlü bir aile olduğumuz için neyse sen de arkanda duran bir ailen yoksa polis , dernekler , kadın sığınma evleri vb. gidebilirsin eminim yardımcı olacaklardır o çocuğu doğurmaya hakkın var
Çok teşekkür ederim yazdıklarınız için benim bu şekilde arkamda durucak kimse yok kız kardeşiniz şanslıymış
Kadın sığınma evi vb yerlere gidemem çünkü zaten maddi imkanım var
Selam gadası 🙃
Bu durumu aileler daha iyi çözer. Öyle öldürmekle tehditle falan bu iş olmaz. İyi beraber o işi yaparken her şey güzeldi. Bebeğin olduğunu duyunca geri vitese takması yanlış olmuş.
Sen de ondan uzaklaş bu kadar basit sonuçta bir tane çocuk değil mi elbet bir şekilde bakarsın ama senin yerinde olsam daha fazla o çocukla yanyana durmam ya da vakit geçirmem kendi yaptığı pisliği bile temizleyecek kadar cesaretli değil
Cevap
12Cevap
Aldırmak istemiyorsan ve de aldırmak için geç kaldıysan dediklerini tınlama. O haltı yemeden önce düşünecekti sonunu. Madem hamile kaldın, çocuğuna babalık yapacak. Yapamıyorsa da boş yapmayacak.
Geç kaldım zaten ve aldırmak bana göre çok günah
Bir şey dicem de şimdi küfürün alasını edecem o erkek arkadaşına
Et et hakediyor
Geçmiş olsun, bir müddet ondan uzak durmanda fayda var.
Tehditler artarsa şikayetçi olabilirsin.
Teşekkür ederim
Alo 155 imdat. sen hemen aramazsan başkaları senin için 112 yi arayacak
Millet ne hayatlar yaşıyor be. Kızların maço sevgisinin sonucu, kendi düşen ağlamaz
Ya çıldırıcam düşünce yapınızı s*keyim
Kendisi ünlü ve gayet zengin birisi türk bile değil ne macosu
Bende sizin için aynı şeyi düşünüyorum
Anlamıyorum madem Bi halt yiyorsunuz? Ne diye çocuğun suçu ney!
Bende öyle diyorum işte
Doğurursan napcan?
Bakıcam napabilirim
Annen baban ne diyecek
Bilmiyorum
Detay yaz istersen
Iliskiye girerken korunmadiniz mi evli değilsiniz değil mi
Evet
3 buçuk
Kendi kendimemi yaptım
Savcılığa gidebilirsin
polise şikayet edebilirsin