Bence bebekleri güneşe çıkarmalı ama güneşe fazla maruz bırakmamalıdır, bmyle olursa kreme de gerek kalmaz. Güneşe fazla maruz bıraktıktan sonra istediğin kadar krem sür manası yok.
Bence Yetişkin güneş kremi olgunlaşmamış ciltlerine uymadığı için kremler bebekler ve çocuklar için özel olarak tasarlanmış olmalı. Çocukların doğal savunma sistemini korumak ve güneşe maruz kalma nedeniyle oluşabilecek hücresel hasarları önlemek için SPF 50 veya SPF 50 faktörüne sahip olmalı.
Bebekler/çocuklar için güneş koruyucular var. Tabiki kullanmak lazım. Yok kullanmayalım da benim ilerdeki müstakbel bembeyaz çocuğum esmer şeker olsun hahaha.
Kullanilmali zaten hassaslar hemen kizariyorlar. Fazla gunes altinda tutmamak lazim ama tuttugumuz zmnda bebe gunes kremlerini kullanmaliyiz hazar. Mustela, La roche posay ve Naif markalarini tercih ederim ben olsam.
Evet kullanılmalı bana da bioderma dan hediye gelmişti o paketin içinde var bu sene almayacağım. Biterse bioderma alırım ya da mustela nin varsa mustela alırım.