•Taşıyıcı annelik; bir başka annenin doğumu yaptıktan sonra çocuğu genetik ebeveynlerine teslim etmesine denir.😔Az önce taşıyıcı annelikle ilgili bir soru gördüm ve aklıma bu takıldı. 9 ay boyunda canından can, kanından kan verdiği bir canla doğumdan sonra nasıl vedalaşıyorlar acaba?
9 ay boyunca o kadının sesine alışmış o bebek peki bu vedaya nasıl dayanıyor?
Ben olsam kesin çocuğu alıp kaçarım nfjc banane yumurtadan spermden falan 😂
Taşıyıcı annelik yapan kadınların sonrasında o bebekle vedası nasıl oluyordur?
Ben de bu yöntemi kullanmak istiyorum daha doğrusu kullanmak zorundayım ve şöyle bir şey var ki aslında aklım en çok kurcalayan sorulardan bir tanesi hani evet taşıyıcı anne olacak çocuğumu taşıyacak ama onunla vedalaşması gerekecek ilerde bu çocuk o çocuğun yani aldığım zaman başıma bela olmayacağını nereden bileceğim okadının değil mi bir gördüm de diyor hiç çocuk sahibi olma boş ver
Aylarca bebegi karninda tasiyacak, hormanlar tavan, onun kimildamasini falan hissedecek, bebekte ha deyince yetismiyor icinde. Gunlerce aylarca tasiyosun ve bir bag olusuyor. Dogurduktan sonra kolayca hadi bakalim ben dogurdum ama siz alin diyen kadinin ya duygusu yoktur vicdansizdir ya da cok zor durumdadir. Ben olsam vermem bence alir kacarim.
Ama ben yasal yönü değil dini yönünü merak ediyorum tabiki burada yasal olmadığı için fetva da ona göre ama aslı ne? Bu konularda detaylı bilgin varsa yazarmisin? ya da tüm bildiklerini.
Ya o değil benin takıldığım nokta benim çocuğumu niye ben değilde başkası taşısın bu benim tanıdığım durum sonuçta onun annesi ben olucam ona bakacak kişi onu taşıyacak kişi ben olmalıyım ben bu şekilde düşünüyorum şahsen
Bu zaten bir tedavi yöntemi çocuğu başka biri keyfi taşımıyor. Anne adayı kadının gebelikleri bir şekilde sürekli düşükle sonuçlanıyor veya rahimi gevşek olduğu için rahim bebeği taşıyamıyor ya da çok sağlıklı yumurtalar olsa da kanallar tamamen tıkalı olduğunda hamilelik gerçekleşmiyor bu gibi durumlarda laboratuarda döllenen yumurta baska bir kadının rahimine yerlestiriliyor. Çok isteyip ama kadının bedeni bu gebeliğe uygun olmadığından. Milyon da bir keyfi bir uygulama olarak gerçekleşiyor.
Ya ama ne olursa olsun böyle bir durum yaşamak istemem... Olmuyorsa olmuyor demmeki Allah nasip etmiyor Bask bir kadının benim çocuğuma hamile kalmasını istemem