Yumurtlama tarihimi bilmiyorum.
ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kan testi yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptırmışım kan testini sizce? Şu an ilişkinin üzerinden tam 45 gün geçti. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik riskim nedir
ilişkinin üzerinden 2 hafta geçti kan testi yaptım negatif çıktı. Erken mi yaptırmışım kan testini sizce? Şu an ilişkinin üzerinden tam 45 gün geçti. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Hamilelik riskim nedir
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Merhaba, ilişkinin üzerinden 45 gün geçtiyse reglde görmüşsündur. 45 gün sonra yapılan tedt de negatif çıktıysa zaten gebelik yok demektir
Evet regl oldum ama her zamankinden az olunca yerleşme kanamasından şüphelenmiştim. Demek ki regl olmuşum. bugün tam 46. Gün az önce tekrar eczaneden test aldım negatif çıktı. Ağrılarımın başka sebebi var sanırım en yakın zamanda doktora gideceğim teşekkür ederim
Rica ederim, ağrılarını yazmamissin soruds ama nasıl ağrıların var? Ayrıca ovulasyon dönemin, beklenen regl gününden 14 gün oncesidir her zaman
Kasıklarım ve karnım ağrıyor ara ara sol tarafımdan vuruyor ağrı enfeksiyon mudur kist midir bilemiyorum artık gebelik olmadığından emin olmaya çalıştım önce.
ben regl tarihimden 1 hafta önce ilişkiye girdim. Yumurtlama dönemi olmuyor sanırım
Sol yumurtaliklarda problem olabilir, ya da idrar yolu enfeksiyonu,, var mı idrarını yaparken yanma hissi vs
Hayır, ovulasyon dönemi değil ancak yinede orta riskli dönem reglden bir hafta öncesi
Yanma hissi pek yok ama idrar koyu sarı geliyor. su içmeyi ihmal eden biri de değilim su içmediğinde öyle geliyormuş ama bu yüzden olduğunu düşünmüyorum
Bir de regl neden her zaman 5 gün yoğun sürerken birden 3 güne düşer? Düzensiz değil normal olması gereken tarihlerde oldu fakat dediğim gibi az sürdü.
Stres, kullanılan ilaçlar, mevsim geçişleri dahi regl düzenini etkileyebilir, ancak daha ciddi nedenlere bağlı da olabilir, hormonal düzensizlik, pcos ya da urogenital enfeksiyonlar gibi
Kadın dogum doktor u asistanıyım ilgilenir isen
Merhaba. regl oldum ama her zamankinden az olunca yerleşme kanamasından şüphelenmiştim. bugün ilişki üzerinden tam 46. Gün geçti. az önce tekrar eczaneden test aldım negatif çıktı. Regl olmuşum sanırım 3 gün de olsa. Sizce?
Gecikmen kac gün, korunmasız mı oldu
Geri çekilme yöntemiyle oldu. Regl de saçma sapan bir dönem yaşadım. Normalde 5 gün yoğun süren reglim 3 gün kesik kesik sürdü 2 ped falan doldurdu. Bu yerleşme kanaması mıydı regl miydi bunu anlamadım.
Yerleşme olası, gelenlerden genelde aldıgım bilgi de boyle geri cekilip tamamen cıksa sa zevk suyundan dahi kalır. Ki 2 ped yok gibi bişi
Peki ilişkinin üzerinden 45 gün geçti idrar testi yaptım eczaneden alıp negatif çıktı. bu kesin sonuç değil midir
Tamamen geri çekildi mi detay bilmiyorum msoj at istersen
Eşin biliyor mu
Düşük ihtimal
Kan ver en iyisi