Henüz 2 aylık evliyim eşim normalde korunur. ilk defa korunmadı ondada çok afedersiniz arkadan istemişti. yaptık ve arkadayken cenin şekildeyken bo*aldı.
Yani dedim olabilir hani sonuçta ön tarafla arka taraf arasında fazla bi mesafe yok eczaneden surelab adında test aldım dedim 4 tane. dedim 4üde aynı anda yanılamaz çoğunluk ne ise o doğru olandır değil mi
Yani dedim olabilir hani sonuçta ön tarafla arka taraf arasında fazla bi mesafe yok eczaneden surelab adında test aldım dedim 4 tane. dedim 4üde aynı anda yanılamaz çoğunluk ne ise o doğru olandır değil mi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
evet ama kan testi yaptır yanılıyor bazen hamilelik testleri
4üdr birdenmi yanılacak
olabilir kesin sonuç vermez ihtimal var der
Peki teşekkürler
Benim hiç belirtim sadece bi kaç gün reglim gecikti onuda belirtim (hormon bozukluğum var zaten hiç düzenli adet olduğumu bilmem)
yani zaten o yola sperm gitmediği sürece hamile kalman çok çok zor
Arkaya boşaldıysa neden hamile kalasın sıkıntı olmaz korkma bu akşam bir daha boşalt hatta 😂 vajinanın içine boşalmadığı sürece sıkıntı olmaz
Tam boşalamamıştı bile canım kocacım. çünki fark ettiğimde ay falan dedim hemen kendisini çekmişti bilseydim yarıda bölmezdim işini😂
Kocan bu siteyi biliyomu erkeklerle böyle şeyler konuştuğunu
yanilmaz genelde dogru cikar
Evet çoğunlukla doğrudur
İnşallah öyledirr çünki daha yeni evliyim zaten sonuç. Negatif cikti
Arkadan olmuş zaten
İşte evham yaptım biraz
Rahat ol arkadan devam et birşey olmaz
zevk alıyor musun arkadan
Evet
ilk analınız mıydı
Galiba 10-15 olmuştur
kızlığını kocan mı almıştı
Tabiki ever lise aşkımla evliyim zaten :)
peki önce kızlık mı gtti anal mı oldu
Kızlık gitti şöyle anlatayım biz çok manyak bi çiftiz hertürlü fantazi var yani hep arkadan yapmıyoruz çoğunluk önden zaten canı isterse (sanki yemek) 😅canı isterse seve seve yapıyorum yani
@Yeşil121 kocam bu yazdıklarımı görse en çok sen gözüne takılırsın utanmıyo musun milletin namus bekçiliğini yapmaya zaten cinsellik ayıpsandığı için gizli hesaptan durumumu izah etmişim bi önceki yorumunhz yerindeydi ama şu an çizgiyi aştınız sizin durumuma yorum atmanızı istemiyorum lütfen gidin haddinizi aşmayın.
Kocan yakalar inşallah allah islah eylesin seni yarin kocanı aldatirsin
Arkaya içine mi boşaldı üstüne mi
Yani cenin şekildeyken arkadan başladı bo*almaya hemen kendini çekti ama iştr biz kadınlar hemen altında bir şey arıyoruz
Evet ya bi boşalmayla hemde arkaya nolcak bu kadar korkma yumurtlama dönemi nde değilsirn bişi olmaz
Çok şükür bebek istemediğimden değik sadece bu kadar aceleye gerek olmadigimi dusunuyorum önümüzdeki sene insallah allah'im nasip ederse
İnş istediğiniz zaman olur. Eşinizle yaşlar kaç
Ben 21 eşim 24 :)
Hmm akradan zevk alıyor musun peki
Evet baya alıyorum. hani şöyle bi laf var yemek seçmiyorum lezzetli yapılırsa her şeyi yerim derler ya o hesap. Yavaş yavaş ilerliyoruz sonrasında nirvana zaten
Valla kocan şanslıymış 😂 değişik fantezilerin var mı hiç 🤨
Olmazmı
Dm den konuşsak olur muu
Olmaz mı ya
Yaaa cevap verseneee
@Yeşil121 yerinde bi yorum🙏
Evli kadını karhaneye çağırdım sanki özelini burda söylemesin soru soracaktım diye çapsız seni..
Konuşma la
Kes lan zikik
yanılmaz
4 testin 2sini şimdii yaptım ikiside negatif yarında yapicam sanırım boşuna evham yapmışım
Ne çıktı sonuç
Aç karna yaptım testi az önce 2tanesini yaptım (diğer2 taneyidr yarın sabah)
Negatif çıktı
Bence de negatiftir. Bişey sormak istiyorum müsaaden olursa
Tabiki sorabilirsiniz
Yorumdan yazmasam
Gizli kullanici olarak yazabilirsiniz
şu an gizliye alamıyorum önce almadığım için sanırım. Takp etme imkanınız var mı oradan göndereyim
Peki atıyorum
Evli kadın la
Sanmıyorum içinde iken olursa belki olurdu
bosaldimi anusune