- Sarışın mı, kumral mı? Esmer mi, kızıl mı?

- Ben farklı, orjinal ve erdemli ikizlerim olsun isterim. Bir de kızıl olsalar da fena olmazdı. Öncelik sağlıklı, hayırlı evlat olmaları tabii ๑
#delibiri
#seçmecevlat

Soru başlığındaki 'bir' zamirini çıkarınca sorunun manası değişiyor. Ben öyle geldim soruya..
Akıl ve ruh sağlığı yerinde olsun, bedenen bir kusuru olmasın, gözleri annesine benzesin başka bir şey istemem.
O halde soruyu olduğu haliyle okuyun 😏
Korkusuz, pozitif bir bebek isterdim. Esmer kumral sarisin farketmez ailede hepsi var. Ama ruhsal olarak mutlu olmayi bilen, korkusuz biraz asi bir kiz cocugu isterim.
Bir kız bir erkek ikiz olsun ya. Beraber büyüsünler bir daha doğurmakla uğraşmayayım.😃Sağlıklı hayırlı evlat olsunlar yeter. Kaş göz rengi fark etmez.
mbhvdchsmj bu mantıkla bakmadım hiç ama çok mantıklıymış
Cevap
9Cevap
Bu Tarz bir aile kurabiliriz. O kimse...
www.instagram.com/.../?utm_medium=copy_link
Tonton yanaklı, gülen yüzlü bir bebek isterdim. Hayatı benden ödeneceği için kaliteli kalender biri olurdu
Olsunda ben güzelleştirip yakışıklı yaparım kolay iş
Nasıl bir bebek sahibi olmak yerine bebek sahibi olmak istermisiniz olacaktı soru ne bu yeni iş yeni ev yeni arabamami alıyoruz
Sanıyorum ki istediğimiz şekilde, istediğimiz gibi bir soru sorma hakkımız var? Ki soruya cevap istedim, eleştirinizi değil!
Bebek sahibi olmak istemiyorum. Ben ölünce kimse bakamaz ona.
Eğer olursa bana benzesin. Ben doğuruyorum babasına benzerse hiç hoşnut olmam.
dfgsads bu da iyiymiş
Maviş maviş bakan sarışın minnoş bı kızım olsun çok isterdim ama Allah'tan hayırlısı:)
20 yaşında. Büyümekle ugrastirmasin direk sanayiye vereyim evin bütün yükünü üstüne yıkayım
Renkli gözlü olmasını isterim diğer özellikleri fark etmez.
Önceliği sağlık ama yeşil gözlü sarışın bir kızım olsun isterdim jsnsnxn inş olur :d
Sarı kafalı pamuk gibi beyaz tenli bir bebe 😍 Allah'ım nasip et
Istemem mumkunse kimse de olmasin
Çok önem verdiğim şeyler değil olsun da
Sağlıklı olsun gerisi mühim değil.
Bebeği oldu da sarışını esmeri kaldı... Zenci olsun ansını satyımm sihirli annemde ki toprak gibi hava da uçsunn
bebek olsun da nasıl olursa olsun
Bana benzesin
Bebek istemem bebek gibi kadın isterim
Hayırlı ve sağlıklı olması yeterli.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?