Bebekleri görünce Anne/ Baba olmak içinizden geçiyor mu 😂
Bazıları çok tatlı oluyor :) 🎈💙
Bazıları çok tatlı oluyor :) 🎈💙
Evet özellikle de paytak paytak yürüyen ve meraklı meraklı bakan bebekleri gördükçe.. Çoğu bebek ağlarken kendinden başka birisinin ağladığını gördüğünde susar. Sebebini tam anlamadım ama sanırım başkasının üzüldüğünü görünce kendi dertlerini unutuyorlar.
İnsanların geldiği son noktayı görmek bile bebek sahibi olup tüm dünyayı değiştirebilecek kadar bilinçli yetiştirmek istememe sebep oluyor. Hoş bebeğim olursa doğaya kaçırıp orada yaşatasım da gelmiyor değil ๑
Teşekkür ederim Bi'bot §
Cevap
13Cevap
Hayır görmeden bile o istek hep var bir gün inşallah 🙏
Hadi hayırlısı 🎈
Olmaz mı? Hemde nasıl 😍
Evet görünce hevesleniyorum şöyle tatlı bir bebeğim olsun diye ama sonra zorluklarını görünce diyorum neyse uzaktan sevmek daha güzel 😀
Ben daha çok kardeşim olmalarını isterim anne olmak zor iş
evet hatta bazen fotoğraflarını sevgilime atıyorum birlikte hayal kuruyoruz
Evet Baba Olmak İstiyorum Tabikide Bebekleri Görünce
Bu aralar böyle 1 aylık bebişleri görünce gözümden kalp çıkıyor, yapaydım şundan bi tane daha falan derken buluyorum kendimi sonrada diyorum töbesteyşın saçmalama kendine gel sjsj
Baba Olmak İstiyorum Tabiki Onun Parmaklarını Emmek Kokusunu İçime Çekmek İstiyorum Ama Annesini Bulmam Bu Dönemde Çok Zor Abaza Şerefsizler Soğuttu Kızları Bizden
Not:Dayı değilim
Ben bebekleri uzaktan seviyorum :D
Ayıp ya 🤣
Katliam yapasım geliyor maalesef. Bizim yüzümüzden yaban hayvanlarının yaşam alanları daralıyor. İnsanlara lanet olsun.
Hayır. O kadar kolay değil.
ay yok görünce iyice istemiyorum
Bazen evet ama çok değil tabi
İstemiyorum ama çok seviyorum
Aksine zaten istemiyorum, görünce hepten gidiyor
Yok ya. Eskidendi onlar
Hayır asla çok tatlılar ama korkarım
evet istiyorum
Hem de çok istiyorum
kim istemez ki ya , yeni yegenim oldu mutluluk yaa
Evet 🙆🏻♂️
Hayır