ben 20 yaşındayım İstanbul'da dogup büyüdük ama aklıma takılan bazı şeyler var benim erkek bir kardeşim var sülalede sarışın biri yok herkes siyah saçlı ama erkek kardeşimin saçı sapsarı şunun gibiannemde siyah saçlı babamda kardeşim nasıl sapsarı olabiliyor kardeşim 17 yaşında bende 20 yaşındayım babama bu durumu kardeşim soruyor babamda ailenin 7 gen havuzu var diyor sülaleden yabancı ırkta birine çekmiş olabilirsin diyor benimde gözüm yeşil ama saçım siyah bu arada annemle babam kahvarengi gözlü ikisi kahvarengi gözlü ben nasıl yeşil gözlü oluyorum annem bayburtlu bayburt karadeniz bölgesi babam sivas babamda iç anadolu sizce erkek kardeşimle ben evlatlıkmıyız yoksa sülaleden yabancı uyruklu birinemi çektik kardeşimin tarih bilgisi ve gen bilgisi olanlar açıklayabilirmi bu arada babam marongoz marongoz birine evlatlık verilirmi yoksa evlatlık degiliz aileden yabancı uyruklu birinemi çektik çektiysek kardeşim hangi ülke ben ülke sizce birde kardeşim dna testinde yüzde yüz alman ırkından çıkarsa ya da rus ya da hollanda falan kardeşime almanlar vatandaşlık falan verirmi dna testinde yüzde 100 alman ırkından falan çıkarsa yoksa vermezlermi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?
evlatlık olma ihtimali var ya da annenin başka bir erkek tarafından hamile bırakılma olasılığı da olabilir tabi bir ihtimal anne babanın kan grupları nedir ve seninkiyle kardeşinin kan grubu nedir?
Sarı saç nadir de olsa olabilir ünlülere bak hepsi kahverengi çocukları sarı doğuyo sulalede yeşil gözlü var mı boylarını söyle annenle babanın senin boyun kaç
annem 164 babam 1646bende 166 yım annemde kahvarengi gözlü babamda kahvarengi gözlü ben yeşil gözlüyüm kardeşim ailenin en uzunu 197 falan birde annemde siyah saçlı babamda kardeşimin saç görseldeki bebek gibi sapsarı ailede yabancı gende birinemi çektik sence gen havuzu baya derin birde osmanlı falan var biliyorsun o zaman yabancı ırkta insan çoktu yoksa evlatlıkmıyız birde evlatlık olma ihtimalimiz kaç?
kesin eminmisin evlatlık oldugumuza kardeşimin evlatlık olma ihtimalimi daha yüksek benimmi sence birde ailede sülalede yabancı gende bir dedemiz varsa ona çekmiş olamazmıyız?
sana göre evlatlıkmıyız yoksa degilmiyiz ailede yabancı gende biri varsa ona çekmiş olamazmıyız? birde evlatlık olsak ailemiz bize derdi niye demediler o zaman ama benim aklım atakılan babamda annemde siyah saçlı beyaz tenli kardeşim nasıl sapsarı birde ikiside kahvarengi gözlü ben nasıl yeşil gözlüyüm umraım sülaleden yabancı gende birine çekmişizdir evlatlık olma ihtimalimiz kaç?
diyorlar özsünüz diyorlar ikimizede ailede gen havuzu kabarık sülaleden birine çekmiş olabilirsiniz diyorlar sence benim evlatlık olma ihtimalimmi daha yüksek kardeşiminmi?
benim göz farkı var annemde babamda kahvarengi gözzlü ben yeşil kardeşimin saç ama babamda annemde 165 166 falan erkek kardeşimin boyu 197 bende 167 falanım dedigim gibi kardeşim sapsarı babamda annemde siyah saçlı kardeşim sapsarı kardeşim sizce bizim ailedenmi yoksa evlatlıkmı kardeşimin kaçtır evlatlık olma ihtimali benim kaçtır kardeşim evlatlıksa yabancı uyrukluda olabilirmi türkiyede sarı çok zor bulunur çünkü
kesin kardeşimin evlatlık olduguna eminmisiniz sülalede yabancı uyruklu birine çekmiş olamazmı evlatlık olma ihtimali kesinmi belki sülalede sarı saçlı birine çekmiş olamazmı ?
üvey oldugumuzu sanmıyorum ya ikimizde evlatlıgız ya da özüz bana göre çünkü bende abnnemede babamada benzemiyorum kardeşimde benzemiyor ben babama az önce sordum gen havuzu çok derin bir şey şüphelenmene gerek yok dedi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
evlatlık olma ihtimali var ya da annenin başka bir erkek tarafından hamile bırakılma olasılığı da olabilir tabi bir ihtimal anne babanın kan grupları nedir ve seninkiyle kardeşinin kan grubu nedir?
Vermezler woxowlsnfnwn
sence evlatlıkmıyız yoksa sülalede yabancı gende birinemi çektik?
Sarı saç nadir de olsa olabilir ünlülere bak hepsi kahverengi çocukları sarı doğuyo sulalede yeşil gözlü var mı boylarını söyle annenle babanın senin boyun kaç
annem 164 babam 1646bende 166 yım annemde kahvarengi gözlü babamda kahvarengi gözlü ben yeşil gözlüyüm kardeşim ailenin en uzunu 197 falan birde annemde siyah saçlı babamda kardeşimin saç görseldeki bebek gibi sapsarı ailede yabancı gende birinemi çektik sence gen havuzu baya derin birde osmanlı falan var biliyorsun o zaman yabancı ırkta insan çoktu yoksa evlatlıkmıyız birde evlatlık olma ihtimalimiz kaç?
sülalede yeşil gözlü görmedim varsada ben bilmiyorum
El tiplerinizi karşılaştırın boyun normal göz de İnsanların%2 si yeşil gözlü oluyor gene değil şansa bağlı kardeşin çok uzun
Evet
kesin eminmisin evlatlık oldugumuza kardeşimin evlatlık olma ihtimalimi daha yüksek benimmi sence birde ailede sülalede yabancı gende bir dedemiz varsa ona çekmiş olamazmıyız?
Evet
anlamadım
Anladım güzelim
sana göre evlatlıkmıyız yoksa degilmiyiz ailede yabancı gende biri varsa ona çekmiş olamazmıyız? birde evlatlık olsak ailemiz bize derdi niye demediler o zaman ama benim aklım atakılan babamda annemde siyah saçlı beyaz tenli kardeşim nasıl sapsarı birde ikiside kahvarengi gözlü ben nasıl yeşil gözlüyüm umraım sülaleden yabancı gende birine çekmişizdir evlatlık olma ihtimalimiz kaç?
80 olabilir ama dna testi herşeyi çözer
dna testi fiyatı 5000 tl falan ırk testi fiyatıda 700 800 tl falan annemle babam o kadar para vermez dna testine gerek yok diyorlar
Ee peki öz evlatsın diyorlar mı
diyorlar özsünüz diyorlar ikimizede ailede gen havuzu kabarık sülaleden birine çekmiş olabilirsiniz diyorlar sence benim evlatlık olma ihtimalimmi daha yüksek kardeşiminmi?
Sen masaj olarak yazsana bi
birde osmanlıda farklı ırta insan çoktu o yüzden sülaleden farklı ırktan birinemi çektik acaba umraım böyledir
Umarım
size göre durumumuz nedir tam olarak? evlatlıkmıyız degilmiyiz s birde benim olma ihtimalimmi daha fazla kardeşiminmi sizce?
Senin?
benim göz farkı var annemde babamda kahvarengi gözzlü ben yeşil kardeşimin saç ama babamda annemde 165 166 falan erkek kardeşimin boyu 197 bende 167 falanım dedigim gibi kardeşim sapsarı babamda annemde siyah saçlı kardeşim sapsarı kardeşim sizce bizim ailedenmi yoksa evlatlıkmı kardeşimin kaçtır evlatlık olma ihtimali benim kaçtır kardeşim evlatlıksa yabancı uyrukluda olabilirmi türkiyede sarı çok zor bulunur çünkü
Evlatlıktır o kardeşin
kardeşim birde ciddi anlamda daha uzun aileden 197 falan
Normal yani
kesin kardeşimin evlatlık olduguna eminmisiniz sülalede yabancı uyruklu birine çekmiş olamazmı evlatlık olma ihtimali kesinmi belki sülalede sarı saçlı birine çekmiş olamazmı ?
Olabilir ablacım
dna testi olmak kesin çözüm olurda onunda fiyatlar pahalı
Zenginsiniz yaptırın yani
annemle babama kardeşim bir kez dedide annemle babam saçma buldu
anlattıklarıma göre sizce olayın aslı ne evlatlık olan benmiyim kardeşimmi birde sebeb ne olabilir?
Evlatlık olan benim sizler üveysiniz
siz evlatlıkmısınız nasıl ögrendiniz bunu?
Yok yani sizin anne babanız benim öz annem babam siz ise üvey kardeşimsiniz
üvey oldugumuzu sanmıyorum ya ikimizde evlatlıgız ya da özüz bana göre çünkü bende abnnemede babamada benzemiyorum kardeşimde benzemiyor ben babama az önce sordum gen havuzu çok derin bir şey şüphelenmene gerek yok dedi