Sizce biz evlatlık mıyız?

ben 20 yaşındayım İstanbul'da dogup büyüdük ama aklıma takılan bazı şeyler var benim erkek bir kardeşim var sülalede sarışın biri yok herkes siyah saçlı ama erkek kardeşimin saçı sapsarı şunun gibi
annemde siyah saçlı babamda kardeşim nasıl sapsarı olabiliyor kardeşim 17 yaşında bende 20 yaşındayım babama bu durumu kardeşim soruyor babamda ailenin 7 gen havuzu var diyor sülaleden yabancı ırkta birine çekmiş olabilirsin diyor benimde gözüm yeşil ama saçım siyah bu arada annemle babam kahvarengi gözlü ikisi kahvarengi gözlü ben nasıl yeşil gözlü oluyorum annem bayburtlu bayburt karadeniz bölgesi babam sivas babamda iç anadolu sizce erkek kardeşimle ben evlatlıkmıyız yoksa sülaleden yabancı uyruklu birinemi çektik kardeşimin tarih bilgisi ve gen bilgisi olanlar açıklayabilirmi bu arada babam marongoz marongoz birine evlatlık verilirmi yoksa evlatlık degiliz aileden yabancı uyruklu birinemi çektik çektiysek kardeşim hangi ülke ben ülke sizce birde kardeşim dna testinde yüzde yüz alman ırkından çıkarsa ya da rus ya da hollanda falan kardeşime almanlar vatandaşlık falan verirmi dna testinde yüzde 100 alman ırkından falan çıkarsa yoksa vermezlermi siz ne düşünüyorsunuz bu konu hakkında?