Eşimle rahatız o henüz çocuk istemiyor. Aslında ben de kararsızım, Keyfime biraz düşkün biriyim diyebilirim, eşimle arama mesafe girsin istemiyorum açıkçası. Çocuk işini tamamen unutsam mı yoksa çocuk evin neşesi huzuru mu?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba, hiç istememek farklı bir şey, çocuk için erken olduğunu düşünmek farklı bir şey. Nekadar süredir evlisiniz bilemiyorum tabi ama, belli bir zaman sonra evlilikte genel anlamda bir değişiklik olmasını istiyor insan ve bunu da çocukla yapmaya çalışıyorlar. İstisnalar olabiliyor tabiki.
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılGünümüz çocukları zor olduğu için anne sürekli yorgun ve uykusuz oluyor. Ne kadar baba yardım etse de sonuç değişmiyor. Plan yapıp bir yerlere gidersiniz, çocuk ağlar geri dönmek zorunda kalırsınız. Evde başbaşa çok vaktiniz olmaz. Ta ki bebek 4-5 yaşına gelene kadar.
00 Yorumla
+1 yılNe kadar eskisi gibi olmasını istesem de galiba olmuyor. Çocuk öncesi hala sevgili, aşık modunda takılan çiftler, çocuk sonrası anne ve baba mentalitesine giriyor ve hayatlarını kendilerinden çok çocuklarına odaklıyorlar.
00 Yorumla
Çocuk evin neşesi, aşkın meyvesi, gecelerin uykusuz kalma sebebi..
Bi amcanın ses kaydı geziyor..
Çocuğumuz olduğu için mutluluktan gece 3e 4e kadar uyuyamıyoruz diyor 😅00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
64
Cevap
49Cevap
- Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılinsan kendi keyfi için cocuk kadar değerli birşeyden vazgecebiliyor.
Eskisi gibi olmaz mı evet olmuyor eskisinden cok daha güzel bir hayatım oldugu kesin.
Ama eger yapacaksanız genç yaşta yapın ya da sonradan yapmayın 35 den sonra cocuk bakmak cok daha zor10 Yorumla
+1 yılEvet cocuk olunca eskisi gibi baş başa kalamıyoruz eşimle tam keyif yapıcaz cocuk uyanıyor falan ama evin neşesi huzuru gercekten eşimle birbirimize daha cok bağlanıyoruz cocuk olunca evet simdi tam anlamıyla bir aile olduk diyoruz cocuk olmadan da aile elbette olunuyor ama cocuk olunca çok başka kendine elbette bakabilirsin benim kız bakıma muhtaç bir kız sendromlu ama hala bakımıma dikkat ederim saçıma makyajıma temizliğime kişisel bakımıma vs çocuk engel değil uyudugunda bile 1 saatini kendine ayırabilirsin ama dışarı hayatım bitti benim evden cıkamaz oldum bu beni bunaltıyor ve psikolojimi bozduk kilo almama sebep oldu bir düşün derim
30 YorumlaKaç senelik evlisin bilmiyorum ama çocuk olunca eşinle birbirinize hiç vakit ayıramazsınız. Bütün dünyanız çocuk olur. Rahat hiçbir yere gidemezsiniz. Geceleriniz harap olur uyuyamazsınız çocuğun ağlamasından. Bunları göz önünde bulundur ona göre çocuk yap. Ama naçizane görüşüm çocuğu hemen yapmamanız hayatınızı yaşamanız. Ha bide siz sevgiliyken hiç bu konuları konuşup belirlemediniz mi?
30 YorumlaÇok iyi de olabilir kötü de, ama bu coğrafyada çocuk yapmak çocuğa yapılabilecek en büyük kötülüklerden biri bence. Gelişmiş bir batı ülkesine yerleşme şansınız varsa orada düşünün çocuğu bence. Çocuğun iyiliği için burada çocuk yapmamazdım ben olsam, ki yapmadım da zaten.
22 Yorumla- +1 yıl
@AysiraM Söylediğin doğru ve mantıklı gibi görünüyor ama, ben çocuğumu ne kadar iyi yetiştirsem de bu ülkeye bir katkısı olmaz.
Atatürk öldüğünden bu yana sürekli yanlış kişileri başa getiren bir çoğunluk varken ben çocuğumu ne kadar iyi yetiştirirsem o kadar çok acı çeker çünkü kapasitesinin farkında olduğu halde hiç bir şey yapamaz.
Vatana millete yararlı bir evlat yetiştirmek kısmına katılıyorum, ama bu halk doğru seçimler yapmaya başlayınca ben ve benim gibiler bu vatan için hayırlı evlat yetişririz.
Eğitimli insanlardan nefret eden bir vatanda eğitimli insan ne yapabilir? Yetiştirip eğittiğin çocuğa yazık olur... Üniversitelerin kapılarına kelepçe takılıyor bu ülkede.
Halk mantıklı karar verebildiği gün vatan millet için en çok çalışacak ve çocuk yetiştirecek benim buna emin ol, ama karda kışta ekmek kuyruğunda soğuktan titreye titreye 30 kuruş ucuza ekmek almak için saatlerce beklemesine sebep olanları ölümüne savunan bir halk için çocuk falan yetiştiremem, kimse kusura bakmasın ama enayi yetiştirmiyoruz burada.
9 aylık olacak bir kızım var ve iyi ki var
Kendi arkadaşımı yetistiyor gibi hissediyorum evet eskisi kadar gelemiyorum ama onu da götürüyorum bazı şeyler daha zor olsa da bir kere bana sarılınca bütün herseyi unutuyorum esini salla gitsin …
Bebeğimi hic bir şey ile değişmem10 YorumlaBu konuya kendinizi hazırlamanız lazım önce çevrenizde bulunun kişilerden deyimlerini paylaşmasını isteyin, fakat asıl konu sizde bitiyor.
Çocuk emek ister her konuda emek/ özveri ister yani zaman, zihinsel, psikolojik ve parasal olarak özveri ister.
Ebeveyn olmak isteyen kişiler, kendilerini bu konuda hazırlanmış olmalı10 Yorumla
+1 yılKaç Yıllık evlisiniz bilmiyorum. Ancak birbirinize doyduğunuz andan itibaren evlilikte çocuk şart. Çocuğun evliliğe ve eve kattığı neşe anlatılmaz yaşanır. Aranızda ki sevgi bağı daha da güçlenecek daha çok bağlanacağınız noktalar çıkacak. Çocuk evin neşesi huzuru bereketidir.
10 YorumlaÇocuk evin nesesidir. Fakat anne babanın çocuk bakma konusunda sorumluluk sahibi olması gerekir. Günümüzde şu düşünce hakim ' çocuğa anne bakar' baba çalışır. Çünkü bizim buralarda böyledir. Baba sadece çalışıp eve bakmakla yükümlü olmuş anne de çocuğa hem anne hem baba görevi görüyor. Bir süre sonra anne eş kimliğini unutuyor sadece çocuk odaklı oluyor. Bu dengeyi kurmak çok önemli. Birazda babalar sorumluluk alıp çocukla fiziksel ve duygusal ilgilense her şey mükemmel olur.
10 YorumlaŞu an genç olduğunuzdan çocuk istemiyor olabilirsiniz ancak yaşınız ilerlediğinde anlarsınız “çocuksuz ev mi olur?” Sorusunu soranları. Kaç yaşıma geldim, salona geçmediğimde bizimkilerin canı sıkılıyor. Çocuğun neşe olduğu aşikar ancak yeterli ilgi ve şefkati gösterirseniz... Çocuğa yeterli sevgi ve ilgiyi göstermedikten sonra olacak iş de değil. Etrafımızda örnekler mevcut.
10 Yorumla
+1 yılEvlilik iki kişi ile yapılır çocukta öyle. Eşiniz istemiyorsa hakkıdır. Buna anlayış göstermek düşer size fakat bu durum çocuk hiç istememek ise. Düşünüp taşınıp “ben çocuk istiyor muyum? Gerçekten istiyorsam herkes yoluna mı devam etmeli?” Demelisiniz.
10 Yorumla
+1 yılValla cocuk evin cidden neşeesi eve bi sıcaklık neşe heyecan katıyor.
Ama tabi kaç yıllık evlisin bilmiyorumda. inanılmaz yorucu. birbirinize zaman ayırmanız bi süre sonra azalıyor tabi gezmeler cocuga göre oluyor keyfinize düşkün iseniz o konu zorlar.
ama cocuk doğuncada sevdikce ya bunca yıl niye yapmamışım diyorsun :)10 Yorumla(Tecrubem yok) Cevremden gozlemledigim kadariyla zorluklari mutlaka var. Bence uyku saatleri duzenlenebilirse esas buyuk problem ortadan kalkar. Yani onu sevip bakmak zor bsy olmamali, bu eglenceli bir surec. Tabi kafana esince start dugmesine basip durduramacagin icin, elbette eskisi kadar özgur olamazsin. O da bir sorumluluk sonucta. Esle aradaki bagi etkileyecegine inanmiyorum, yeri gelince sabir gerekir hepsi bu
00 Yorumla
+1 yılBu dünyadaki en büyük sorumluluktur bir ömür boyu sürecek çünkü önce sizin kendinizi hazır hissetmeniz gerekiyor bu işler çevre baskısıyla olmaz siz gerçekten istiyorsanız olur biraz daha bekleyin evliliğinizin tadını çıkartın 😊
50 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl2 ay kadardır eniştemle ablamın yanında yaşıyorum, 2 tane çocukları var küçük. Valla çok zor. Yaramazlıkları ayrı dert, masrafları ayrı dert. Hiçbir şey anlamamaları ayrı dert. Hep bi dertleri var. Ev düzelmiyor bi kere hep dağınık. Toplanıyo 5 dk sonra yine dağınık. Eniştemde ablamda ayakta uyuyor. Hep bi sinir hep bi dert.
30 YorumlaBizde eşimle tam da bu asamadayiz ama kesin kararı bir türlü veremiyoruz aslında aramızda güven sorunu ve aşırı kıskançlık sorunu var ben onun için ağzımla kuş tutsam bu da kuş mu şimdi kartal yakalamamissin bu ne diyip yine kızacak biliyorum o yüzden artık yeter diyorum ve bundan çocuk olmaz diyorum.
12 Yorumla- +1 yıl
Bence siz bir muddet bekleyin once birbirinize gercek birer eş olun sonra anne baba olmaya karar verin. Siz mutsuzken masl mutlu aileniz olsun
- +1 yıl
@Sormayadevamke evlendigim güne binpişmanım zaten. Bir daha asla ama asla evlenmeyi düşünmem tek başıma yaşıyordum her ihtiyacımı karşılıyordum. Yemek bulaşık çamaşır ütü vs. Ben kendimi taniyorsam evelallah her şeyin üstesinden gelirim çok şükür. Şu nefsimi de bi ıslah ettim mi değme keyfime.
+1 yılKeyfine düşkün biriysen sakın yapma. Hem sen delirirsin hem de sorumluluklarını yarım yamalak yaparak onu delirtirsin. Şahsen ben de düşkün biriyim ve ileri de çocuk yapmayı düşunmüyorum çünkü iki tarafa da yazık.
10 Yorumla
+1 yılEvet aranıza bir iki ay kadar mesafe girebilir. Eşiniz size destek olursa daha kolay olur hayatınız ve bu ilişkinizi de etkilemez. Her şey eşinize bağlı açıkçası. Her gece saat başı uyanmayı kaldırabilecek mısın onu da düşün 😃
10 Yorumla
+1 yılEskisi gibi olma bir kere o rahata duskunlulugun artık kalmayacak bunu göze al ve çocuk yetiştirmenin zor olduğunu unutma ayrıca maddi açıdan da birikim şart
iyi düşünün iyi karta verin olduktan sonra ise ay ben yapamıyorum diyeceksen bir yerde hata yapmışsındir
sadece sen düşünme eşine de sor olsaydı nasıl olurdu düşünün olmasaydı ne olurdu artısı ekSisi ne ve en sonunda artısı mi ağır basıyor esksisi mi ona göre karar verin20 Yorumla
+1 yılBence biraz kendi hayatınızın tadını çıkarın çünkü çocuk cidden zor hem onun geleceği için hemde sizin geleceğiniz için bence daha vakit var ona da iyi bir gelecek gerekiyo ve bunu eşinle tam konuşmadan da oturtamazsin çocuk oyuncak değil sonuçta onunda refahını düşünmeniz ve hazırlıklı olmanız gerek
20 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 684 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk evin neşesi evet ama hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağı da kesin. Bunu göze alıyorsan neşeyi kucakla. Yoksa herkes çocuk sahibi olmak zorunda değil. Tüm hayatın değişmek zorunda çocuktan sonra.
20 Yorumla
+1 yılHer şey eskisi gibi olmayacak orası kessin de. Daha çok sorumluluk olacak önce. Eşine verdiğin ilginin iki katını bebeğe vermek zorundasin. Bu biraz sizi zorlayabilir ama sonra alışırsınız.
10 Yorumla
+1 yılÇocuktan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Tamamen unutun demiyorum, ama hazır hissetmeyi bekleyin yaşamak istediğiniz her şeyi yaşayın sonra çocuk yapın. Neşesi ve huzuru ayrı, zorluğu ayrı. Uykusuzluk, açlık, dağınık ev, dışarı çıkarken 1 dolu çanta, bebek arabası, gezerken ağlaması, etrafı rahatsız ediyor muyum düşüncesi, toplu taşımada zorluk.. Sosyal ortam da değişiyor maalesef
10 YorumlaÖncelik o çocuğu dünya ya getirmeye değer mi değmez mi onu düşünün sırf anne olmak ya da baba olmak için çocuk getirmeye vesile olmak çok yanlış bir bakış açısı hele ki Türkiye de yaşıyorsak
10 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 745 cevap paylaştı.
+1 yılÇocuk olunca evlilik bambaşka bir hl alıyor. Eskisi gibi değil...
40 Yorumla
+1 yılİlk birkaç sene birbirinizin tadını çıkartın çocuk sonra olur nasıl olsa. Birlikte tatile çıkın sinemaya gidin gezin. Çocuk olduktan sonra hepsi hayal olur.
00 Yorumla
+1 yılÇocuk yapmadan önce düşünmeniz gereken birçok konu var.
Çocuğun geleceği, çocuğun sorumlulukları VS vs.
Ama eşler arası konuya gelince, ister istemez artık Hiçbir şey eskisi gibi olmuyor. Maalesrf00 YorumlaAslında çocuk istemiyor olması çok ta normal bir şey değil bunun altında yatan sebebi araştırmanı isterim ama işin sonu farklı yerlere gidebilir gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılNe gibi bide maddi sıkintilarimiz var sigortamiz da yok
- +1 yıl
Bu da çok geçerli bir sebep olabilir. İşin altına yatan sebep bu olabilir.
"Geçim korkusuyla çocuklarınızı öldürmeyin. Biz, onların da sizin de rızkınızı veririz. Onları öldürmek gerçekten büyük bir suçtur." (İsrâ, 17/31
Allah çocukların rızkını biz veririz diyor bence buna güvenmek lazım. Tabi inanç olarak farklı değil seniz
+1 yılKendimden biliyorum bir kere ebeveyn oldu mu ölene kadar öylesin ve hiç bir şey eskisi gibi olmuyor😒
10 Yorumla
+1 yılHiçbir şey eskisi gibi olmaz belki daha iyi olur belki daha kötü bu size bağlı ama asla eskisi gibi olmaz.
10 Yorumla
+1 yılBirbirinize doydunuzmu cinsel olarak manevî olarak vs eğer buna cevabınız ewtse çocuk yapın hayirsa hayatın tadını çıkarın birbirinize iyice doyun
10 Yorumla
+1 yılhayat hem olumlu hem olumsuz değişiyor insan cocuktan sonra kendi icin degil onun icin yasiyor
20 Yorumla
+1 yılSorumlulukları artiyor insanın kendine ayıracagı vakit kalmıyor
20 Yorumla
+1 yılEvet eskisi gibi olmaz. Çocuk olmadan nadiren küçük şeyler yapabilirsin lokantaya gitmek, arkadaşlar ile alışverişe çıkmak gibi.
00 YorumlaHanimlar çocuk konusunda ne kadar istekliler. Etrafimdaki tüm evlilerde hanımlar ağırlıklı çocuk sahibi olmak istiyor.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBirkaç ay önce çocuğu olan biri olarak söylüyorum, ikiniz de çocuğa susamadan çocuk istemeyin. Hele rahatına düşkünsen Bi daha düşün
30 YorumlaÇocuk & Ebeveyn konusunda 307 cevap paylaştı. Lütfen böyle kötü düşünmeyin. Aksine daha güzel olur.
10 Yorumla
+1 yılÇocuk sorumluluktur bir çok şeyi değiştirir ama sevgiye asla eğer varsa kalıcıysa
10 Yorumla
+1 yılEve neşe gelsin diye plansızca çocuk yapmak cahilliktir.
10 Yorumla
+1 yılValla yaşın 27in altıysa yapma derim
Bende 2.5 yıllık evliyim 1-2 sene daha düşünmüyoruz👍🏻13 Yorumla- +1 yıl
Neden peki
- +1 yıl
Biraz daha yaş geçmeli
Evlilik de oturmalı
Çocuk olunca birdaha bu günlere geri dönemicek - +1 yıl
Orası öyle sizin şansınız erken evlenmek. Evliliğin tadı çıkıyor
ayol hayat pahalı ne çocugu bugün kalk bi hamile kal dogum masrafı çocugun odası kıyafetleri derken kaç paranın kapısı
20 Yorumla
+1 yılEvet hiçbir şey eskisi gibi olmuyor, her şey çok daha güzel oluyor.
15 Yorumla- +1 yıl
Ne yönden. Karı koca iliskisi olarak mi
- +1 yıl
@forbiddenzone her yönden, karı koca ilişkisi olarakta. Tabi çocuk isteniyorsa, beklenen ve istenen bir evlatsa.
- +1 yıl
Yinede eşlerin özel hayatı çok etkileniyor
- +1 yıl
@forbiddenzone sorumlulukları eşit dağıtırlarsa çok sorun olmuyor. babaannede yakınlarda oturuyorsa hafta sonu bırak çocuğu hiç bir sorun olmuyor, mükemmel👌
- +1 yıl
Ooo öyle imkan varsa daha ne :) . Ailelere bırakılir başbaşa kalınır :)
+1 yılÇocuk güzel birseydir fakat sadece istemekle olmuyor onun geleceğini düşünmek gerekir
10 Yorumla
+1 yılBen bekarım. Ben de rahatıma düşkünümdür. Gördüğüm kadarıyla çocuk iyi giden evlilikleri bile bozabilen bir faktör. Eşlerin arasını açabiliyor. Eşleri yıpratabiliyor. Ben de istemezdim sanırım. Ama erkeklerin çoğu çocuk ister, istemeyeni bulmak zor.
20 YorumlaBence daha guzel olur tescillendiniz artik lisansi sizde bi tohum 😂
00 YorumlaÇoxul çok tehlikeli bağımlılık yapan vazgeçilmez bir lütuftur.
00 YorumlaSevgi bıtmıs se araya cocuk koymanın manası yoktur olan cocuga olur
00 Yorumla- Çocuk & Ebeveyn konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl5 yaşında bir oğlumuz var. Çok zorlukları var ama herşeye değer
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılçocuk evin neşesini kaçırır bence büyüdükçe ortaya cıkacak maliyetler problemler aranızda hem cinsel olarak uzaklaşma hemde maddiyat olarak zorlanma başlıcak her bir ufak problemde tartışma büyüyecek
00 YorumlaÇocuk evin neşesi, huzuru herşeyi. Kaç yıllık evlisin?
00 Yorumla
+1 yılbir erkek bir kadın dizisinden bile belli. olmaz tabiii ki
00 Yorumlaçocuk yokken bol bol gezin tozun sevişin ama korunarak 😄 çocuk buraz daha bunlrı kısıtlıyor
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılErkeklerin çocugun yeri baskadir diye cevap verdiğine bakma. Çocuk evliliği öldürür
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇocuk zorunluluk değil. İkinizde istemiyorsanız yapmayın
21 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEksileyene soruyorum çocuk zorunlu mu gerçekten!
+1 yılBence olamaz, dertlerinin çok büyük bir kısmını çocuk devralır, ve neredeyse sadece onunla ilgilenmen gerekir, iki tarafında ciddi düşünüp alması gereken bir karar bence, büyük sorumluluk ve doğru zaman beklenmeli diye düşünüyorum
00 YorumlaBazen cocuk olduktan sonra her şey daha güzel oluyorken bazen de daha da kotulesebiliyor maalesef
00 YorumlaEn yapılmaması gereken ailevi problemleri ort pas etmek için çocuk yapmak kesinlikle yanlış bence
00 YorumlaÇocuk çok güzel bir duygu. Amaa yeni evliyseniz biraz evliliğin tadına varın birbirineze zaman tanıyın çünkü çocuk çok fazla mesai istiyor
30 YorumlaBakın işte ikinizde istiyorsanız yapın yoksa yapmayın
00 Yorumla
+1 yılÇok güzel bi duygu ama biraz evliliğinin tadını çikar
40 Yorumla
+1 yılTamamen unutmak pek doğru değil, çocuk cidden evin neşesi ama. Ablam ile eniştemin arasındaki buzları bebisleri sayesinde eridi diyebilirm.. Yine de sizin kararınız.
00 Yorumla- Devamını Gör (53)
Devamını Gör(98)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem