AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
88Cevap
deneyimin olacak ki deneyimini aktarabilesinn... rüyana girdi diye ohoo...
Bende 19 um ama bir bebeğin sorumluluğunu alacak cesareti bulamıyorum kendimde
senin evlenme vaktin gelmiş.. ki 19 yaşında anne olmak kötü veya yanlış bir şey değildir..
Nenem 19 yaşında 4.çocuğuna hamileymiş, şimdiki kızlarda bir büyümüyorlar 😂
Nenen çocuk gelin olduğu için olmuş olabilir mi bunlar geçmişte pedofili hat safhadaydı ondan olabilir mi ve şimdi diyorsun ki kızlar bir büyümüyor yani sende eskiden olan pedofili durumunu desteklemiş oluyorsun öyle mi doğru mu anladım umarım yanlış anlamışımdır
@faline o zamanlara pedofili demek pek doğru değil, erkeklerde genelde küçük yaşta evleniyorlardı. Benim dediğime gelince 19 yaş anne olmak için gayet yeterli bir yaş. Önüne gelene pedofil demek yerine 15 yaşında tiktokta ya da internette fenomen olmak için soyunan kızları da eleştir, evlenme yaşı yükseldi ama bence seks yapma yaşı çokta yükselmedi günümüzde, bunun tek suçlusu erkekler değil heralde
Kimsenin giyimi beni ilgilendirmez kimsenin kendi rızası ile kendi bedenini istediği şekilde kullanması beni ilgilendirmez ama oturupta demiyorum ki çocuk yaşta insanlar gebe kalsın hayır o çünkü belli bir yaşın vereceği sorumluluktur burada mevzu seks yapma yaşının yükselip yükselmemesi de değil eskiden kimse kendi isteği ile evlenmedi 15 14 yaşlarında kim evlenmek ister ki kendilerinden büyük erkeklerle evleniyorlardı görücü usulü aradaki fark şu birinin kendi rızasıyla bedenini kullanmasıyla birinin zorla bedeninin kullanılması siz bunu anlamıyorsunuz ha bi de suçlusu erkekler tabi yani bir çoğunu tenzih ediyorum ayrı tutuyorum ama sizin gibiler için bir yerimizi açmasak bile emin ol bişey bulursunuz gene yok beni tahrik etti nefef alarak yok bana yan baktı oğlum siz bahanelerin ardına sığınan sapıklarsını sapıklığı açmak sanıyorsunuz sapıklık o değil sapıklık herşeyi cinselliğe çekmeye denir anladın mı yani bana akıl vereceğine biraz kendini geliştirsen biraz şu kafadan ayrılıp bir mantıklıca düşünsen anlarsın sen diyorsun ki 15 yaşında millet fenomen olmak için soyunuyor hayır canım insanlar giymek istedikleri şeyleri giyiyorlar kimse erkekler için bir yerini açmıyor ki gerek yok yani rüzgar esse tahrik olan varlık için niye o kadar giyim kuşam uğraşsınlar dimi mantıklı ol accık yaaa
çok ciddi bir sorumluluk fakat yaş önemli değil. hem vakit hem nakit olarak yeterliliğe sahipsen, yeterli bilgiyi edinmişsen, senin kadar isteyen ve senin kadar bu sorumluluğu alacak bir eş bulduysan problem olacağını sanmam
23 yaşındayım 5 aylık evliyim çok istememe rağmen bir sürü korkularım var senin yaşlarındayken evlenmiş olsam hemen yapabilirdim gün geçtikçe insanın kaygıları artıyor bence
Hormonlardandır bendede o yaşlarda anne olma isteği vardı sakin ol hata yapma
Bende baba olmayı çok istiyorum fakat bekarım :) Allah nasip eder evlenip bir sürü çocuk yaparım inşallah
Bir 25 yaşına gel bence. Zaten 19 yaşında evli olduğunuda sanmıyorum anca 23 gibi evlenirsin 2 sene sonra da olur çocuk.
Ben 19 um hala altımda bezle geziyorum sen anne olmak istiyorum diyorsun dünya çok garip
Çocuk sahibi olmak büyük bir sorumluluktur. Yaşın bence uygun. Ama gerçekten kararını net bir şekilde vermen gerekiyor. Geçici bir heves mi değil mi diye.
Devamsızlıklar 2. dönemede isliyormus Acaba bu konu hakkında bilginiz vrmı?
1. Dönemden sonra devamsızlıklar silinmiyor mu
Büyü geçer diyenlere bakma bende senin yaşlarında çok isterdim 28 oldum hala istiyorum ama nasip evlenemedım 😑 isteyen herkese nasip olsun. Olursa beraber büyürsünüz ne güzel
Çok zorlanırsin bakarken ama seninle birlikte büyür birde kizsa eğer arkadaş gibi olursunuz onunla
Kendini hazır hissetmiyosan hiç bulaşma. Ondan sonra ortalıkta ilgisiz, terkeden anne babalar görüyoruz çok sık.
Dışardan sevmesi kolay ama kendi çocuğun olunca gerçekten çok çok zor biraz hayatını yaşa sonra hayatın falan kalmiyo her şey onlar oluyi
Ne alakası var. çocuğa mı bakıyorsunuz sanki. bende yaşadım bunu. bebeğiyle annesini beraber büyütüyorsun kayınvalidesi olarak.
19 yasında anne oldum 30 yasındayım 3 cocugum var ve cok mutluyum maddi sıkıntı yoksa asırı güzel bişey
Bu yaşlarda bıraz yoğun yaşıyorsunuz ilerde azalır o duygu
ilk olarak doğru adamdan çocuk yapmalısın. Daha gençsin yakında 20 olunca (veya 20'ye yakın olunca) yaparsan daha iyi olur :)
Bianlik gaza gelip oule seyler yapma 2 3 seneye bosanirsin bu hayat tek başına cocuk büyütmek için çok zor
Daha yolun basindasin once hayatini guzel bir sekilde yasa sonra anne ol eger ki simdi olacaksan ilerleyen zamanlarda zorluk yasayacaksin
Bence cok erken daha önünde uzun yıllar var en az 25 yasina kadar bekle ve iyi bir eş seç kendine sadık birini bul
21 yaşında anne oldum şu an 24 yaşındayım oğlum 3 yaşında evlat bambaşka bir aşk ❣️Ama 19 yaş erken bnce biraz daha gencliginin tadını çıkarmalısın🥳
Bence erken yani 26 30 ideal çocuk için
Anne olmanın yaşımı olur 18 de anne olmak gibi güzel biley olmaz
Sanki çok erken gibi 19 yaş, bence biraz beklemelisin
Hayallerinin pesinden kos ve evlat sevgisini tad bence
Evli isen bütün çocuklarını 20-30 yaş arasına sığdır ileri yaşlarda özürlü olma oranı artıyor
Sakın en az 25 26 yasina kadar bekle cocuk olunca bütün hayatin bitiyor resmen
Keske evli olsam yapardım ben genç anne olmak çok güzel o anne duygusu hele anlatılmaz yaşanır
Bence iyi düşün anne olmaya uykusuz kalmaya bolca onunla vakit geçirmeye hazır mısın onu düşün
Kimseyi dinleme sacma sacma.. Sen kendi kalbini dinle evliysen Anne ol negüzel Birsey
Aşkım ben de senin gibiyim yaaa ama öyle bir imkanım yok maalesef
Gaza gelme hayatını yaşa gençliğini yaşa kariyer edin sonra pişman olursun.
25 yaşindayım kızım 5 yaşinda oglum 3 yaşinda bende genç yaşta anne oldum
19-20 sinde evlenmesini dogurmasini dogru buluyormusun? Bu konuda tecruben var diye soruyorum
19 yaşimda ve 21 yaşimda dogurdum gayet güzel bir duygu
Severek evlendim çok da mutluyum
Allah daim etsin ben erken evlenip cocuk yapan kimseyi mutlu gormedim görümce Kaynana derdi cekiyolar Kimisi okusaydm keske diyor kimisi ben daha hayatimi yasayamadan ditekt anne pozisyonuna geldim diyor... Ama. senin durumun iyiyse Allah daha iyi etsin
Mutluyum 2 evladım var eşim bizi çok seviyor mutluyuz 4 kişilik bir aile yiz
çocuğu madur etme de ne zaman ne yaparsan yap
Kız daha kendin çocuksun delirme
Daha kendin çocuksun çok erken ama senin kararın
zamanın gelince evlen hemen
Evlik desem kesin olur bak o zaman
Bugunlerin geri gelmez gencliginin kiymetini bil
Annene söyle , sana bir kardeş getirsin 😂
Ama tabi ki evli değilsen. Evliysen senin bileceğin bir şeydir.
Yesilli kız kim sen misin
Önce kendinizi büyütün ya
Elbet evlenirsin ilerde. her şeyin bir vakti var. önce okulunu oku mesleğini eline al
Şimdi gelir gençliğini yasa falan diyenler
bende 18 de anne oldum alışırsın
Blraz daha sabret herkese oluyor bu
Acele etme Esin’den istersin
Sorumluluğu aklına getir vazgeçersin ya
?
Gel evlenelim sonra yine gençliğini yaşarsın
Zamanını bekle hormonal bir şey olabilir...
Evlenebilirsin mesela☺️🤗
Bir psikolog tavsiye ederim
Sen kendini buna hazır hissediyorsan neden olmasın
Sabret başka bir şey olmaz
Herkes anne olmak ister ama zamanını beklemelisin
Kendın daha cocuksun
Evet biliyorum o yüzden olamıyorum ama anne olma sevdamda bir türlü gitmiyo
Bıraz olgunlaş olursun elbet
Once kendini yetsyur mumkun oldugu kadar