#SelamGençlik 🦄🍀🍏⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀 Hakikaten ne kadar sıkıcı pozlar yaa...7/24 anne modu gerçekten bana hiç hitap etmiyor. Ben hamile olsam nasıl pozlar veririm cidden çok merak ettim şimdi, net... #SunIsUp#Amazing#TubaSueda 🦄🍀🍏⭐💛🔥☀️🌻🐝🍒💋🥥❤️❤️👀
Annelik içgüdüsü olarak düşünüyorum. Kasıtlı yapılmasa dahi içgüdüsel olarak bebeğine dokunmayı aynı kadrajda yer aldığı için ona sarılıyormuş hissiyatı olduğu için olabilir diye düşünüyorum.
Çocuğu yanında olan bir anne nasıl poz verir çocuğundan bağımsız mı? Ben bir fark göremiyorum bebeğinin elini tutuyor bence çok şeker. Ayrıca bu karna el götürme durumu toplumumuzda hem gereksiz hem de bazı kesimlerce ayıp bulunsa da çocuğun gelişimi için çok yerinde bir davranış. Anne karnındaki her bebek dışardan yapılan teması, stresi ve duygusallığı hisseder. Annenin yaptığı bu temas da bebek tarafından çabuk algılanıyor ve psikolojik gelişimini olumlu etkiliyor. Hafıza anne karnındayken başlar.
Sen hamile olunca öyle fotolar çekinme e mi kuzum..
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Çünkü ellerini oraya koymasalar şişman pozu vermiş olurlar. Bu el koyma hareketi: Ben şişman değilim sadece hamileyim, bu gelip geçici bir durum, demeye getiriyor bilinç altı.