Kızım Eti Süt Burger'e bayılıyor, çocuğunuzun favori atıştırmalığı nedir?
8
6
Görüşünü yaz
8Kız Görüşü
6Erkek Görüşü
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş
pinkmom | Çocuk & Ebeveyn konusunda 113 görüş paylaştı.
Xper 7
5 ay
Biz de bayılıyoruz Eti Süt Burger'e :) Çilekli ve muzlusu favorimiz :D Bir kere evde yapmayı denedim ama o kadar da lezzetli olmadı. Bu yüzden hazır almayı tercih ediyorum zaten Eti atıştırmalık konusunda güvendiğim markalardan bir tanesidir. Markete gittiğimizde dolaptan kendi alıyor kızım, kendi alışverişini kendi yapıyor :D
Etipufflezzetli | Çocuk & Ebeveyn konusunda 166 görüş paylaştı.
Bilge
5 ay
Benim minik tırtıl pek abur cubur alıştırmalık falan sevmiyor. Yemiyor, istese bile bir ısırır bakar tadına bırakır her şeyi 😊
Sevdiği bir tek şey var o da Ekşi yüz sakızlar fjjfjf🍋🍋🍋Dükkanı ona versen o gider sadece ekşi yüz alır ki dükkan zaten onun ama çocuğun ruhu fakir 25 kuruşluk sakız seviyor aynı anası 😂
DaRealBribery | Çocuk & Ebeveyn konusunda 118 görüş paylaştı.
Bilge
5 ay
Çocuğum yok, ama yeğenlerim var onlar da benim çocuklarım sayılır. İkisi de kinder joy'u seviyor, aynı zamanda dondurmaya bayılırlar. Yine de çok seçici değiller, ne varsa onu yerler. 😅
Pekmezli balkabağı 😃 balkabağını ince ince kesip fırınlıyorum sonra tahinle pekmez karışımına batırıp dondurucuda biraz soğutuyorum ve "turuncu dondurma " adı altında bayılarak yiyor.😂
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
YessiiM | Çocuk & Ebeveyn konusunda 508 görüş paylaştı.
Guru
5 ay
Oğluşumun favori atıştırmalığı 😂
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Illecebrous | Çocuk & Ebeveyn konusunda 247 görüş paylaştı.
Master
5 ay
kuruyemiş, kuru meyve.. atıştırmalık pek girmez bizim eve
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
Redamancy-4 | Çocuk & Ebeveyn konusunda 1,9b görüş paylaştı.
Bi’Bot Seçimi
Çok Süper Görüş