4 aylık kızım var ve yeniden hamile olduğumu öğrendim. Eşim şu an ülke dışında ama 2-3 güne gelecek. Çok isteyeceğini düşünmüyorum bebeği nasıl söyleyebilirim?
Lütfen yargılamayın sadece yardımcı olun.
Lütfen yargılamayın sadece yardımcı olun.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İnsan kendi canından olanı neden istemesin? Büyük ihtimalle hem maddi anlamda zorlanacağı için hem de uzakta olduğu için ve tüm sorumluluklar sizde olacağı için böyle düşüneceğini zannediyorsunuz ama olmuş bir defa.
sizin unutmanız, korunduğunuzu düşünmeniz bile bir nasiptir. Onun ruhu üflenmiş ve doğacakmış, nasip.
siz de bunu bu şekilde söyleyin. Ya da korunma yöntemlerinizi değiştirin rahim içi araç kullanabilirsiniz.
hem o evladın ileride ne getireceği de belli olmaz; belki size bakacak.. bilinmez.
ben böyle evlenir evlenmez çocuk yapıp; 2 sene ara vermeden yine gebe olanlara çok sinir olur ve şaşırırdım ve hala aynı düşüncedeyim ama olunca da oluyor, yapacak bir şey yok.
eşinize de ruhu üflenmiş benim unutmamda da vardır bir hayır diyerek ifade edin. Anlayışla karşılamak zorunda zaten.
hayırlı olsun evladınız şimdiden :))
Maddi açıdan hiçbir sorun yok kesinlikle sıkıntı orada değil. Normalde ben hap alıyordum ama o gün unuttum. Uzakta olduğu için istemez ve yaşımız çok genç o yüzden 2. çocuğu istemez diye düşünüyorum
Tamam maddi açıdan sorun yoksa o zaman beraber büyürler ikiz gibi. Siz de iki evladınızı gençken büyütmüş olur, ileride çok daha konforlu yaşarsınız. Olan olmuş, yapacak bir şey yok ki. Kabullenip mevcut durumu düzeltecek şekilde yapıcı olmak gerekli. Kızamaz çünkü siz tek başınıza yapmadınız değil mi :)) sorumluluğunu da beraber alırsınız.
teşekkürler yorumun için
Rica ederim ne demek, tekrar hayırlısı olsun hakkınızda. :))
Bir antisosyal olarak yazıyorum. Güvensiz kalbimi karaktersiz insanlara borçluyum. İnsanlara güvenemiyorum. Antisosyallere baya genelleme olmuş bu yazıda. İnsanlar beni hayal kırıklığına uğrattığı için yeni ilişki kurmak istemiyorum. Okulda yalnız kurdu oynuyorum. 2 ya da 3 arkadaşım var edindiklerimi kolay kolay bırakmıyorum. Kemik kadro gibi düşün. Çürükleri eliyorum. Geleceğe dair planlarım var ve egom kesinlikle yok. Etkileyici asla değilim. Galiba her sosyopat antisosyal olabilir. Ama her antisosyal sosyopat değildir?
gdhgfhgf
Cevap
9Cevap
Bence ilk şaşırsa da çok ama çok sevinecektir. Aile olmak kalabalıklaşmak çok güzerl bir şey.
Önce onunla konuşurken çocuk mevzusu aç bir çocuğumuz daha olursa ne hissedersin gibi şeyler söyle nabzını ölç sonra ona hamile olduğunu söyle çocuk küçük ama bu tek başına alabileceğin bir karar değil beraber yaptınız beraber karar vermelisiniz olacak şeye..
bunda yargılayacak bişey yok bu senin tek başına ya da başkasından yaptığın bir çocuk değil burada kendini sorumlu hissetmemelisin ortak kararla en doğru kararı vermelisiniz
Bu konuda napcağını detaylı anlatsam sanki beni dinlicek misin
Çocuk başkasından değilse sıkıntı yok söylemelisin rahat rahat
Korunma yöntemi diye birşeyler var istemiyorsa onları uygulasaydınız
eşinden demi çoçuk bence hoş karşılamalı yani
eşimden
Nasıl iatemeyecek
İster tabiki ama zorluk yaşarsınız
Özel bir şey hazırla onun için
Yemeğe 4. tabak koy o anlar
sahjsajda mantıklı
Ondan de mi
evet ondan
Kaza mı oldu. Hem ne güzel kalmıs sın kalamayan var canım
normalde ben hap alıyordum prezervatif kullanmak istemediğimiz için ama almayı unuttum. biraz o yüzden çekiniyorum
Bende kalsam keske
neden. kısırlık gibi bişey mi var
Anlatırım
istek attım
Gördüm
Söyle nolcakki
söylicem de nasıl söylicem pat diye mi
koeunmadinizmi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?