4 yaşındaki kızımla beraber youtube kanalı açsam desteklenir mi acaba siz olsanız desteklermisiniz?

Ben kızımla birlikte , zor insanlar yüzünden zor günler geçirdim ama aştık çok şükür şimdi o insanlardan uzakta kendi evimizdeyiz kızım tek çocuk olduğu için ben onunla gün içerisinde çok şey yapıyorum bunları videoya çekip youtube'da paylaşsam nasıl olur acaba. Çocukların gelisimi icin kitap etkinlikleri çocuk oyunlari ya da kızımın rutini yani vlog gibi ne dersiniz.. Kanal öyle hemen uçmaz hiç bilgimde tecrübemde yok ama zamanla yerine oturur hepsi diye düşünüyorum Zaten yaptığımız şeyler ve birazda biz renklendirecegiz videolar icin planlı ve renkli günlerimiz olur bu sayede fenamı..
Güncellemeler
+1 yıl
Yorumların hepsi bi kenara bu sapık var yok istismar olur diyenler bu nasıl olucak kimse asla istemez evladı öyle birsey yaşamasini ben burayi anlamiyorum birisi açıklık getirebilir mi
Güncellemeler
+1 yıl
Vaz gectim arkadaşlar çocuğumun mutluluğu huzuru güvenliği hepsinden daha önemli herkese teşekkürler iyi geceler
4 yaşındaki kızımla beraber youtube kanalı açsam desteklenir mi acaba siz olsanız desteklermisiniz?