Çocuk & Ebeveyn Test Pozitif Ama Korkuyorum? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba adetim 2gün geçti bugun sabah ilk idrar da test yaptım 2 tane pozitif çıktı ama korkuyorum ya bilgisi olan var mı Test Pozitif Ama Korkuyorum? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
DaRealBribery Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Test sonucuna göre hamilesin. Ama tam anlamıyla emin olmak için kan tahlili yaptırmanı öneririm. 0 0 Yorumla
vesselam19 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Neden korkuyorsun ki? Bariz hamilesin kaö tane test yapmışsın 3ününde yanılma payı olamaz hadi biri hatalı çıkar vs doktora gidin direk ultrasondan sa bakıyorlar zaten kese oluşmuş mu içinde mi diye 0 0 Yorumla
cesaretyadadogruluk Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yaptığın testteki ikinci çizgi silikte olsa ilk 10 dakikada belirmesi gerek, eğer öyleyse pozitif gebelik, ama korkularını anlayamadım? 0 0 Yorumla
ALevLeriNiçinde58 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 99% +1 yıl Bu testlerin yanılma payı neredeyse yok gibi, kormani gerektirecek bir durum yok.. tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah 0 0 Yorumla
neco74 Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 92% +1 yıl Bebek bekliyorsanız ne mutlu size bu durumu görmek isteyen o kadar aile var ki 0 0 Yorumla
selenal96 Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Hamilesin işte kan testi yaptır emin ol iyice korkma 0 0 Yorumla
GezegenAdam Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 304 cevap paylaştı. 9 ay sonra bebeiğin olacak hayırlı olsun 0 0 Yorumla
_Siinem_ Takip Et Xper 7 Yaş: 27 +1 yıl Hamilesin:) 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yaa adetim geçti 2 gün Yorumla
misantropiist Takip Et Xper 5 Yaş: 25 +1 yıl Niye korkuyorsun kan tahlili yaptır 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beta düşük çıkar diye Yorumla misantropiist +1 yıl Hamilesin işte kan testi yaptır emin ol iyice korkma Yorumla
peraaa16 Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 789 cevap paylaştı. Neden korkuyosun 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Beta düşük çıkar diye Yorumla peraaa16 +1 yıl Sanmıyorum ikiside pozitif doğruluk oranları yüksek artık bunlarında Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Test sonucuna göre hamilesin. Ama tam anlamıyla emin olmak için kan tahlili yaptırmanı öneririm.
Neden korkuyorsun ki? Bariz hamilesin kaö tane test yapmışsın 3ününde yanılma payı olamaz hadi biri hatalı çıkar vs doktora gidin direk ultrasondan sa bakıyorlar zaten kese oluşmuş mu içinde mi diye
Yaptığın testteki ikinci çizgi silikte olsa ilk 10 dakikada belirmesi gerek, eğer öyleyse pozitif gebelik, ama korkularını anlayamadım?
Bu testlerin yanılma payı neredeyse yok gibi, kormani gerektirecek bir durum yok.. tebrik ederim sağlıkla kucağına alırsın inşallah
Bebek bekliyorsanız ne mutlu size bu durumu görmek isteyen o kadar aile var ki
Hamilesin işte kan testi yaptır emin ol iyice korkma
9 ay sonra bebeiğin olacak hayırlı olsun
Hamilesin:)
Yaa adetim geçti 2 gün
Niye korkuyorsun kan tahlili yaptır
Beta düşük çıkar diye
Hamilesin işte kan testi yaptır emin ol iyice korkma
İdrar mi var bunda böğk😂😂
Neden korkuyosun
Beta düşük çıkar diye
Sanmıyorum ikiside pozitif doğruluk oranları yüksek artık bunlarında