İyi bir baba olduğumu düşünüyorum. Çocuğuma zaman ayırıyorum. Onun bakımını üstleniyorum. Onun yanında davranışlarıma dikkat ediyorum. Onun geleceği için çalışıyorum. Bence iyi bir babayım. :)
Bende bilmiyorum. Ama hem anne olunca kalbinin atış hızını, nefesini dinleyeyim istiyorum; hem de büyüdüğü günleri tek tek göreyim, hep yanında olayım istiyorum. Bazen annemin hatalarını yapmayacağım diyorum ama aynılarını kendi hayatımda uyguladığımı görünce bir de bebeğim olsa ne yapardım diyip daha da üzülüyorum. Çünkü ne zaman ne yapacağımı bilmiyorum, kaldı ki kendimi bile tam yetiştirememişken çocuğumu nasıl yetiştirebilirim?
Olacağıma inanıyorum olurum da baskıcı bir anne olmak istemiyorum herşeye hayırcı anne olmam kötü bir şeyi iyi bir dille anlatırım, onların hem gelişimi hemde eğlenceli vakitler, anılar biriktirmesi için elimden gelen herşeyi yapacağım.
İyi bir anne olduğumu düşünüyorum. Tabi bunu oğluma sormak lazım. En güzel cevabı o verir☺️ Annem ve babam bana yaptığı ebeveynlikten gidiyorum. Tabi es geçtiklerimde var. Onada jenerasyon farkı diyelim 😂
13 yaşındaki oğluma birgün sordum : "Oğlum daha iyi bir baba olmak için neler yapabilirim?" diye ve oğlum elini omzuna atıp : "Senden daha iyi bir baba nasıl olur inan bende bilmiyorum" demişti. 10 yaşındaki oğlum okulda babanızı çizin dendiğinde süperman çizmiş 🙂 2 oğlumu dünyalara değişmem 😊 Rabbim nazarlardan esirgesin
Ben baba olsaydım, karım gündüzü, ben de geceyi bakariz, çünkü o benim çocuğum, onu sevmek, ona yardım etmek, onu eğitmek için iyince beslenip çocuğuma meçburum