Eşim çocuk çocuk diye tutturdu şimdide aldır diyor? Bir sürü tedavi , ek gıda? Sinirden çocuk düşecek? Neden erkekler böylesiniz?

Uzun süre eşimle korunduk, hazır değildik. Eşim çocuk çocuk diye ortalığı yıktı. Doktora gittik uzun süre hap kullandığım için ek takviye ve gıdalar verdi. Doğurganlık zamanında ilişki falan derken herşeyi denedik ve şu an hamileyim. Eşim tutturdu hazır değilim , aldıralım diye. Aylardır aklın nerdeydi be adam? Şaka bu sanırım şaka. İş ciddiye binince korktu. Eşim çocuk sahibi olmaktan hep korktu. Bende hazır olmadığım için problemimiz yoktu. Herkesin çocuğu var diye özendi. Şimdi diyorki bu sorumluluğu almaya hazır değilim. Hazır değilsen çocuk neden istedin? O kadar deneme? Bütün sinirlerim altüst oldu. Evden yolladım birkaç gün arkadaşlarında kal dedim. Gördükçe sinirim atıyor. Zaten aldırmaya gerek yok. Sinirden çocuk düşecek. Neden erkekler bu kadar umursamaz? Neden böylesiniz? Hepiniz değil ama çoğu erkek? Doktor arkadaşımı aradım o bile şaşırdı bu duruma. Yalnız başıma çocuk büyütemem bu çağda. Peki çocuğun psikolojisi?
Eşim çocuk çocuk diye tutturdu şimdide aldır diyor? Bir sürü tedavi , ek gıda? Sinirden çocuk düşecek? Neden erkekler böylesiniz?