Testte 2 damla demiş ama. ben fazla koydum hemen belli olsun die 13 günlük evliyim daha hamile olmama ihtimalim var mı 2 test yaptım 2 cizgi çıktı. Hiç hazır değiliz ve kendimizden de emindik o yüzden çok saskinim olmama ihtimali var mı die sizlere soruyorum lütfen bilgi sahibi olanlar yorum yapsın yoksa kafayı yiyeceğim
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Kan testi de yaptır derim ama muhtemelen gebesin. Kürtaj yaptırın, parasıyla yapan tonla merkez mevcut.
Eşim çok karşı değil parayla bedava bile yaptırtmaz bedava yapan varsa ben gizliden yaptırim 😅😅😅
Bedava var mı bilmiyorum, biliyorsun artık baba rızası olmadan yapmıyor devlet sanırım. Özelde halledicen artık. Eşin de cahilmiş kusura bakma da.
Cahillik değil de cana kıyamıyor Allahtan gelme diyor ve kendini kötü hissediyor öyle durumlar karşısında
Baba rızası olmasaymiş iyiymiş 😅
Bilmediğinden işte. Beyni yok daha o bebenin, kıysan nolur? :D Döllenmiş yumurta sadece.
Haklısın 😄
Konuşun halledin bu mevzuyu. Bu devirde çocuk yapılmaz. Az 3-5 sene geçsin öyle. :D
Benimde düşüncem o yönde 👍 hamile değilsem 3 yıl daha daha sağlam kotunucan 😅
Korunucam
Spiral taktır bak keyfine.
Sıkıntılı bir şey o taktıranlar çok sıkıntı çekiyor
Yok ya 15 gün uslu dur, bir otursun, bence büyük rahatlık. Sanki taktırmışım gibi konuştum ama bence en iyisi, prezervatif derdi yok erkeğe :D ya da doğum kontrol hapına başla. Evlenmeden 1-2 ay evvel hapa başlasaydın keşke.
Hamilesin. Hayırlı olsun :D Kafanda soru varsa bir test daha yap.
Yapıcam bakalım 🤦♀️🤦♀️
on üç gün öncesine baktım pazara denk geliyor yani dediğin doğru sanırım :D valla geçmiş olsun mu denir hayırlı olsun mu bilemedim çok kötü bir şey umarım değilsindir :/
Umarım ama hata yapmadık bildiğimiz kadarıyla o yüzden şaşkiniz test iki çizgi bi kendimizden eminiz regl 10 gun gecikti derken kafalar bir milyon
kızların yorumları falan da okudum da hamilesin diyorlar :/ her şey için daha çok erken olmuş valla
Aynen yaa 🤦♀️
eminiz diye üstüne basa basa söylüyorsun nasıl bu kadar emin olunuyor ki :/
İçime boşalmamasından 🤦♀️🤦♀️🤦♀️
En azından biz böyle biliyoruz
valla anlaşılan öyle olmamış bilemiyorum doktora bi git öyle test yaptır bide
Son çare öyle olacak bakalım 2 test daha yapayım da 🤦♀️
Eşine müjdeyi verdin mi :D
İkimizde şokuz ve doğru gelmiyor hazırlık desen daha 2 hafta olacak düğün olalı her yönden sıkıntı 😅
Daha dikkatli olmak lazım o zaman tecrüne oldun bana :D
Bence de tecrübe olsun çok sıkıntı valla başına gelen anlar bi kesinlikle korunun
e siz korunmadınız mı sanki eminiz dedinnn
İlk günler harici korunduk ama ilk günlerde de içe boşalma olmadı özenle dikkat ettik
Ama dikkat ettik yani hâla eminiz o yüzden 😅
bir noktada dikkat edilmemiş işte... bide ilk zamanlar korunması gerekirkeen :D
Neyse artık 2 test daha yapayım bakalım ne çıkacak
Sonucunu yaz bana da :D
Yazarım yorunlardan
😅😅😅
özelden yazmama derdin neden peki :D
Evliyim sjsjs
buradan konuşunca kanka özelden konuşunca sevgili olmuyoruz tövbe tövbe :D
Benim vicdanım böyleyken rahat oluyor ama tercih meselesi ☺️
Heh bak buna bir şey demem işte bugün aldığım en güzel cevap oldu :D
İyi bari 😄
Sohbetin de sarıyor keşke e vli olmayaydın mesela 15 gün öncesinde hayat daha güzel olurdu herkes için :D
2 çizgi varsa hamilelik vardır
negatif olsa tek çizgide kalırdı
Evlilik öncesi birliktelik oldu mu?
Hayır
Daha önce hiç bu kadar kısa sürede test kitinde belli olan bir hamilelik duymadım. Doktora danışın daha iyi olur
Biraz daha İçimi rahatlattın valla teşekkür ederim
🙏🏻 dostum doktorla görüşmek lazım yine de. Ama istemeden de olsa, dünyanın en güzel şeydir anne baba olmak korkma, çekinme hazır olursun elbet. 😊
Kendim normalde de hazır degilim yaş 20 okulu tamamlayıp atanmam lazım düğün borcu var daha ne manevi ne maddi hiçbir yönden hazir değiliz
Evlilik de evlatta berekettir. 🙏🏻😊 Önce kendinize güvenin çare Allah'tan
Haklısın 😒
😊 korkuyu bosverin, eğer düşündüğün istediğin gibi olmazsa da mutlu olun
Doğru diyorsun pozitif düşünmek lazım daha yeni olduğundan şaşkınlık ve korku var ama yarına geçer inş
😊inşallah
Tebrikler, hamilesin 🎉🎉
Kaç yaşındasınız
20 😒
Eşiniz peki
24 oda
Ne zaman oldu ilişkiniz ilk gün yaşadınız mı
Yaşadık başlarda yani ilk 3 4 de prezervatifsiz oldu ama çok dikkatli olduk yine de kendimizden eminlik var ama iki test yaptım ikisi de çift yanliz 1 tanesi biraz daha ya diğer çizgisi acaba fazla idrarı doktugumden olabilirmi 15 dk beklenmesi lazim ve 1 2 damla. olmasi lazimmiş bende hemen göstersin die baya damlattım hemen gosterdi bu yüzden de
Birtanesi biraz daha silik cizgi çift çizginin teku
Nereye boşaldı prezervatifsiz yaptığında ve temizlenmiş miydiniz iyice
Başka test var mı elinde
Lavaboya gitti sorduğumda yikadigini söyledi ve 2 test daha var elimde onları daha uygun biçimde deneyeceğim
Daha uygun derken bence talimattakini bire bir uygulamaya çalış eşin biliyor mu şüphelendiğinden
Talimata birebir uyma anlamında demiştim evet haberi var oda pek doğru bulmuyor dikkat ettiğimizden
Yani umarım değilsindir ama Allah dilerse verir diyorlar ya inşallah öyle de değildir. Gönlünüzce olsun her şey ikinizin de Sonuçtan haberdar olmak isterim eğer edebilirsem inşallah değilsindir ama ya
Tamam haberdar ederim canım ❤️