Çocukken yaşadığınız travma nedir?
Beni tuvalete kilitlemişlerdi
Beni tuvalete kilitlemişlerdi
Çocuk iken, yaşanan travmalar maalesef ileri yaşlarda çok büyük psikolojik sıkıntı olarak karşımıza çıkmakta. Keşke böyle travmalar hiç bir çocuk yaşamasa değil mi? Sizinde unutamadığınız ve çocuk iken, yaşadığınız travmanın yetişkin bir çağda halen etkisi altında kalması çok üzücü bir durum. Hiç bir masumiyetin bunu yaşamasını istemiyorum. Ve çevre olarak biraz daha bilinçli hareket edilmesinin gerektiğini düşünüyorum. Ben şanslılardanım sanırım. Herhangi bir travma yaşamadım. Beni etkileyen, aklımda kazılan bir olay olmadı. Ama çoğu öğrencimin bana gelip anlattığı olaylar karşısında onlara elimden geldiği kadar destek olmaya çalıştım. Meslek gereği, çocuklar benim zaafım. Ve ben tüm çocukların aklında güzel anıların kalmasını istiyorum..
Cevap
4Cevap
Salonun ortasında yemek masasının üzerinde 50 kişi beni izlerken sünnet edildim o günden beri hastane korkum var hastanede tansiyonum yüksek çıkıyor hep
Kınalı saç ile ablamın düğününe abimin kıyafetleri ile götürmek 😄
aslanlarla timsahlar arasinda paylasilamayan manda yavrusunun basina gelendir
Karsi komsuma kolelik yapmistim simdi koleyim itaay etmeyi seviyorum
Karşı cins hakkinda hiç bir şey bilmediğim halde köyde sünnet olan kuzenimi izlemiştim sanırım benim orada olmam kimseyi rahatsız etmedi çünkü merak edip bakan sayısı fazlaydı
Beni de dolaba ondan fobim var
Babamdan sebepsiz dayak yemem.
Travmam yok.
Zorla yemek yediriyolardi
Palyacooo
Babamin tacizleri
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?