Merhaba herkese.🌺(Görsele DİKKAT) 😘 .. Ben sevenlerdenim.. Ama çok mu? Emin değilim. Her bebek güzel ve masumdur. Çok güzel hislerim. olsada içimden severim. Hırpalayarak değil..
Ben bebekleri ve küçük çocukları çok severim. Kalabalık bir ortamsa ve ortada bir bebek ya da küçük çocuk varsa, ilgilerini çektiğimi düşünüyorum. Küçük çocukların beni sevdiğini söyler etrafımdakiler! Bu da aşırı mutluluk verici. 😊
Bebekleri severim.. Fakat her bebeği değil.. Bazı bebekler beni kendine çekerken, bazılarına karşı sevme kucağıma alma veya öpme duygusu içimde oluşmuyor.. Mesele bu görseldeki bebek oldukça sevimli gel beni ye diyor resmen..
Eskiden o kadar değildi ama yaş ilerledikçe babalık içgüdüsünden midir nedir çocuk görünce üzülüyorum, Şöyle sarılıp o kokuyu içime çekmeyi çok isterdim
sevmem sebebi yok ölümüne nefret etmek değil direk sevmem. gerçi ben insanlarıda sevmem. şuana kadar cidden çok sevdiğim bir insanda olmadı. hoşlandığım bir kız da olmadı. sanırım sevgi denen şeyi ben hissetmiyorum.