1 yıllık evliyiz eşimle çok severek evlendik hamileyim annemin evinde öğrendim boşanıyoruz eşim boşanma davası açmış napmaliyim ilk bebeğim pskilojim mahvoldu eşim beni istemiyor
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Sosyal Medya+1 yıl
Her şeyin bir çözümü vardır.
Merhaba öncelikle bebeğiniz için sizi tebrik ederim, içinde bulunduğunuz durum içinse üzgün olduğumu belirtmek isterim.
Kaos içinde yaşadığımız evrenin döngüsü ve biz bu döngü içerisinde yaşıyoruz ve yaşadığımız her an aslında bir mucizeye dönüşüyor. Şöyle düşünün mevsimler değişiyor doğa olayları oluyor insanlar hastalanıyor kazalar geçiriyor bir sürü problemle ve çözümünü aramakla meşgul olduğumuz şeyler var. Bunca karmaşık denklemin ve kaosun ortasında insan olarak yaşamda kalmak ve dünyaya bir bebek getirmek muhteşem bir mucize değil de nedir? İnsanların yaşadıkları ve sorun olarak gördükleri şeyler hayatlarının akışı içerisinde bir dönemdir. Bu dönemde algılarımız bazen sorunu büyütür bazen de akışına bırakırız.
Hamilelik bir kadının kendisini en hassas hissettiği eşinin ilgi ve alakasına sevgisine en çok ihtiyaç duyduğu bir dönemdir. Böylesine hassas bir zamanda yaşanılan olumsuz hadiseler ve ayrılık aşamasına gelinmesi tabi ki kolay değil. Bu süreç gözünüzü korkutmasın. Çünkü boşanma davaları tarafların karşılıklı anlaşması ile belirli bir sürede tamamlanıyor. Önünüzde bu davanın sonuçlanması için en azından 1 yıl kadar bir süre olduğunu düşünürsek bebeğiniz o arada dünyaya gelir. Belki de bebeğiniz evliliğinizin kurtulması, mutluluğunuz ve yeniden başlamanız için güzel bir sebep olabilir.
Hamileliğiniz döneminde ve sonrasında kendinizi sakin tutmanız olayları akışına bırakmanız sizin ve bebeğinizin sağlığı açısından yararlı olacaktır. Bu süreçte yapmanız gereken şeyleri mutlaka zamanı geldiğinde yapacaksınız. Ama zamanı gelmeyen konular için stres yaşamamanız gerekir. Örneğin 3 ay sonra mahkemeye çıkacaksınız. Önünüzdeki 3 ay boyunca bunun bütün stresini içinizde taşımayın. Günü geldiğinde mahkemeye gidin gerekenleri anlatın sonrasında hayatınıza kaldığınız yerden devam edin.
Süreci yönetmekte zorlanıyorsanız mutlaka uzman (Psikolog + Avukat) desteği almanızı öneririm
Sağlıcakla kalın.40 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılKıyamam sana canımın içi. Hamile olduğunu biliyor muydu? Acele karar vermek doğru olmaz ama seni istemiyorsa sende onu isteme. Tabiki çok acı çekeceksin ama mutlu olmaya çalış zor da olsa.. Sen üzülürsen karnındaki melek hisseder, onu üzme. Hamileyken boşanma durumunu yaşamak daha acı verici ama yapacak bir şey yok. Gidip ayağına kapanacak değilsin.. Artık çocuğuna odaklan, oda güzel bir hayat inşa et. Hayatta daha çetin imtihanlarda var. Rabbim beterinden korusun, zorunu kolaylaştırsın. Evsiz yaşayan kişiler var, sığınacak bir baba ocağın var. Acılar insanı güçlendirir, güçleneceksin ve bir zaman sonra hiç olmadığın kadar mutlu olacaksın.. Sadece çocuğuna odaklan, ona sarıl, hayat boyu anne olamayanlar var, sen içinde bir mucize taşıyorsun.
O mucizeye iyi bak, onu huzurla büyütürsen meyvesini alacaksın.. Seni teselli edecek büyüdüğünde, sana sevgiyle bakacak ve sen o mucize sayesinde daha da güçlü kalkacaksın ayağa her defasında..
Her şey oluruna varır, boşanmak dünyanın sonu değil. Senden vazgeçeni düşünüp kederlenme.34 Yorumla
Soran+1 yılNasıl içime su serptin Allah'ta sana mutlu etsin pskilojim mahvoldu çok canım yandı yanıyor Allah kimsenin yuvasını bozmasın çevrenin psikolojik baskısı çok fazla belirsizlik beni mahvediyor dava dilekçesinde yalan söylemiş hep aileme saygılı davranmadı demiş ben kayinvalidemin bayramda gidip temizligini yaptım nasıl insan bunlar bide 100 bin TL tazminat açmış zaten hayatımı mahvetti bide bu dava çıktı şimdi ne yemek yiyebiliyorum ne uyuyabiliyorum sürekli ağlıyorum gözümün feri gitti isyan etmiyorum Allah'ın bir bildiği vardır ama bebeğimi güzel bir aile ortamında büyütmek hamilelik sürecimi kendi yuvamda kocamla gecirmek isterdim başka biri evladıma ne kadar baba olur ne kadar severki öyle kotuyumki kafamda bir sürü soru kaldıramıyorum artık
- +1 yıl
Allah razı olsun canım 🌹 İnşallah hep mutlu olursun. Boşanmak bir son değil, yeni bir başlangıç. İlk boşanan sen değilsin ve son boşanan da sen olmayacaksın, çevreyi duyma, sadece içindeki mucizeye odaklan. İnsanlar hep konuşur, onları susturamayız, bırak konuşsunlar da günahını alsınlar. Sanki boşanmak ayıp, yürümüyorsa ne yapılsın, kim boşanmak için evleniyor ki.
Bu kişiler çirkef kişiler, bela bunlar. Yüreklerinde merhamet olsaydı hamile bir kadına böyle zalimce yaklaşmazlardı.
Hakim senin gebeliğini görüp daha insiyatifli davranacaktır sana.
Maalesef fevri davranarak haklıyken haksız oluyoruz.
Yorumlarda okudum, gönderdiğin mesajları aleyhinde kullanacakmış, yazıklar olsun insan çocuğunun annesine, torununun annesine merhametli yaklaşır ama insan değil ki bu yaratıklar.
100 bin lira tazminat nedir? Büyük ihtimalle kendileri sana belli miktar nafaka öderler diye düşünüyorum. Hak, hukuk, kanunlar hep kadından yana. Büyük ihtimalle verecekli değil de alacaklı olursun diye düşünüyorum. Mesajlar konusuna gelecek olursak hakime, hamilelikten kaynaklı hormonlardan, duygusalliktan dolayı böyle davrandığını ifade edebilirsin, savunmani bu yönde yapabilirsin - +1 yıl
Ayrıca kuzum büyünün varlığına bende inanıyorum, büyünün ilmini bilenler var ama çoğu kişi büyü yapıyorum diyip dolandırıcı çıkıyor.
Bu işin ehli kişiler var ve büyü yapan, yaptıranın cezası çok çetindir. Allah bunun hesabını mutlaka sorar ama gözümüzle görmediğimiz, birebir şahit olmadığımız hiçbir durum için elimizde deliller yoksa hislerimize, tahminlerimize dayalı olarak kesin öyledir diyemeyiz, kanıt olmaz bu, kesinlilik içermez.
Delil yoksak kesinlilik içeren bir durum da yoktur. Hisler, tahminler delil olmaz.
Şayet büyü olayı varsa bunlar kesinlikle uzak durulması gereken mahluklar, yürekleri çirkin her fenalığı yapan mahluklar.
Senin bu aileden çıkman bir ödüldür sana, bir kurtuluştur. Sevinmelisin ki bu çirkeflerden kurtuluyorsun - +1 yıl
Çocuğunu bu çirkeflerle büyütmeyeceğin için sevinmelisin. Bunların yüreğinde merhamet, sevgi yok ve her çocuk sevgi dolu bir ortamda büyümeli..
Her çocuk sağlıklı bir ortamda büyümeli.
Babasının yanında büyüyen her çocuk mutlu değildir.
Baba, ailesinin ağzına bakan, birey olamamış, ailesinin söylemleri üzerine hareket edip karısını harcayan, değersizleştiren birisi, çocuğun böyle bir ortamda huzurla büyüyemez. Her çocuk anne ve babasının birbirine saygılı ve itinalı davranmasını ister.
Belki de böylesi daha hayırlı ve doğru olandır.
Annenin varlığı babanın varlığından daha önemlidir..
Sağlıkla gelsin çocuğun inşallah canım, sağlıkla büyüt inşallah 🥀
Yarınların çok güzel olsun kuzum.
Yuva yıkanın yuvası olmaz, seni ağlatanlar gülmez. Ben ilahi adalete çok inanırım.
Beddua etme canım, Allah'a havale et ve enerjini güzel şeylere vermeye çalış, bu dönemi atlatacaksın birtanem.
Tüm güzellikler hayat boyu seninle olsun inşallah
+1 yılGerçekten çok üzücü bir durum. Konuşularak halledilecek sorunlarsa önce bir konuşmayı deneyin, eğer olumlu yaklaşırsa bir uzmandan destek almayı deneyebilirsiniz. Hiçbirisine okeyi yoksa yine de üzülme derim. Bebeğini tek başına da büyütebilirsin, ailenden destek isteyebilirsin eğer arkandalarsa. Umarım bebeğiniz evliliğinizin mutlu bir şekilde sürmesine vesile olur.
10 Yorumla
- Cinsellik konusunda 455 cevap paylaştı.
+1 yılGüzelim; 1 yılda kocanı mı tanıdında hemen hamile kaldın? Ben senin yerinde olsam çocuğumu aslanlar gibi büyütürdüm. Seni istemeyeni sen hiç istemeyeceksin.
02 Yorumla
Soran+1 yılBelki düzelir dedim çok yanlış yapmışım
- +1 yıl
Hayatının en büyük yanlışı belki sana hayatının en büyük doğrusunu getirmiştir. Sağlıklı bir çocuk büyütürsün inşallah.
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
17
Cevap
44Cevap
Hamilelik, bir canlıyı dünyaya getirmek doğanın mucizesi. Sen de bu mucizeye sağlıklı bir şekilde tanık olacaksın. Hiç canını sıkma. Eşinin dava açmasının, hatta tazminat davası açmasının bir önemi yok. Mahkemeyi yöneten hâkimler canım değiller. Kimin ne düşündüğünü, ne yaptığını tespit edebilirler. Bu evlilikte mağdur olan sensin. Bunu mahkeme de tespit edecektir. Psikolojimi bozma. İyi bir avukat bul. Boşan bunlardan. Bir de nafaka talep edersin. Avukat gereğini yapar zaten. Kendine yeni bir hayat kur. Yavrunu sağlıklı bir şekilde büyütmeye çalış. Önünde kocaman bir ömür var. Zamanla zorluklara da alışırsın. Canını sıkma. Seni seven insanlar vardır mutlaka. Onlara sığın. Bu süreci yanlız atlatmak zor olur. Paylaşmak sıkıntımı da azaltır.
Umarım güzel bir hayatın olur.00 YorumlaBoşanmak hiç hoş bir şey değil ama bazen gerekli olabiliyor. Tazminat işi akıllarınca siz istemeyesiniz diye gözünüzü korkutmak içindir. Sizin anlattıklarının doğruluğu nedir bilemiyoruz, kayın valideniz size geldiğinde eğer saatlerce telefonda konuştuysanız, ya da diğer zamanlarda bence adam haklı, öyle bir durum yoksa telefon kayıtlarını istersiniz mahkemede, iftiradan ve diğer sebeplerden dolayı tazminatı siz istersiniz. Evlen bir yıl keyfine bak sonrada ben oynamıyorum de kenara çekil, bir bedeli olmalı bunun
00 Yorumla
+1 yılEşiniz hamile olduğunuzu biliyor mu? Bir de hiç konuşmayı denediniz mi sorunlarınızla ilgili? Bence acele karar vermemelisiniz iki taraf için de söylüyorum. Her ne kadar evlenme basit bir iş değilse boşanmak da değil ki siz daha 1 yıllık evlisiniz. Daha çok yeni evliliğiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılEvet bizim kavgalarımız 1 aylık evliyken başladı kayınvalidem bize kalmaya geldi 10 gün kadar kaldı bu süreçte özel hayatımız hiç kalmadı yani yeniydik zaten ve aynı evin içinde bizde aslında daha birbirimize alisamamistik bile kocam sürekli yatak odamın kapısı kapatma anneme ayıp oluyor telefonla konuşma gibi başka yapıyordu sinirlendi ve evdeki bütün esyalari kırdı telefondan televizyona herşeyi affettim o zamanda babamı arayıp kızını al götür demişti gitmicem yuvamı yıkmıcam dedim daha sonra bu boşanma isteği hep devam etti kaynım onu hep dolduruyordu kendisi bekar olduğu için bizi cekemedi hep direndim boşanmicam diye bu kez yine git git diye pskilolojik baskı yaptı gitmek zorunda kaldım sonra hamile olduğumu öğrendim eşim ailesine aşırı düşkün onlar söz konusu olunca beni gözü gormuyor
+1 yılCok severek evlendiginizi soyluyorsun, bosanmaya sebep olan herneyse konusarak hal edilmicek birseymi?
Sevgi bir anda yok olmazki, konusmayi dene esinle. Hamile oldugunu belki bilmiyordur.02 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum ve hamile olduğumu bildigi halde hiç tepki vermedi ve o an çok kötüydüm bekledim akşama kadar cevap bile vermedi ağzıma geleni saydim ertesi gün boşanma davası açmış bide o yazdığım küfürleri kullanarak tazminat davası açmış hayatımı mahvettigi yetmiyor bide benden para koparmaya calisiyor
- +1 yıl
Kotuymus, okadar severken boyle yapmasi.
Agzini bozmadan konusmayi dene, ya da sessizlige burun ve Allahtan hayirlisini dile.
Uzulme.. uzulen o olsun sen degil, uzulunce bebegine gecer. Bebegini dusun.
Kaç aylık hamile olduğun önemli.
Çocuğu aldırabilir hayatına yeniden başlayabilirsin.
Çocuğun ve sen yeniden hayata başlayabilirsin.
Yani sonuç olarak eşinden boşan ve önüne bak. Çocuk da kendi tercihin ne yapmak istiyorsun. Unutma doldurduğun takdirde artıları ve eksileri olacak. Bunun kararını da sen verebilirsin.00 YorumlaCinsellik konusunda 665 cevap paylaştı. Sakin ol ve kendin ne istediğine karar ver. Devam edip çocuğu doğurmak istiyorsan hamile olduğunu söylemeden eşinle konuş.. O yine de ayrılmak isterse bu durumda çocuğu aldır veya doğur. Karar senin.
00 Yorumlaacaba eşini kendinden soğutacak kadar ne yapmış olabilirisn merak etmiyor değilim
27 Yorumla- +1 yıl
sizce suçlayıcı bir cümle değil mi. Hem de hiç bilmediğiniz bir konuda
- +1 yıl
@MassageForCouple erkekler kadınlara göre karar alırken daha sakindir acele etmez
kadınlar karar alırken bir şeyleri hemen kestirip atma taraftarıdır
eğer erkek 1 yıl içerisinde bu denle boşanmaya gidecek karar aldıysa
bu kadınla alakalı bir durumdur - +1 yıl
@65412 dünyadaki tüm erkekler aynı mıdır sizce?
- +1 yıl
@MassageForCouple erkeklerin kafası genel çalışırken kadınların kafası özel ve detaycıdır
sen istesende istemesende kadınlar kadar kafan detaycı ve özel çalışmayacağı için erkeklerin düşünce yapısı eşittir erkekleri ayıran özellikleri karakterleri farklıdır - +1 yıl
@65412 insanların düşünce yapısı eşit olamaz. Bu bilime aykırı. Nasıl parmak izin ayrı ise, düşüncelerin, fikirlerin, davranışların farklılaşır. Tek yumurta ikizlerinin düşünce yapıları bile birbirinden ayrıdır. Sen bir erkek olarak bir düşünce yapısına sahipsindir fakat başka bir mahallede, farklı bir eğitim almış, farklı bir aileden gelmiş başka bir erkeğin düşünce yapısı senden farklıdır. Hatta demin söylediğim gibi tek yumurta ikizin bile olsa farklıdır.
- +1 yıl
@MassageForCouple senin bahsettiğin şey karakteri etkilen unsurlar örf , adet , sosyal çevre , eğitim durumu , aile yapısı , daha da ekleyebiliriz bu karekteri etkilen unsurdur
düşüncese yapısı konusunda bütün erkekler genel olarak bakar duruma
kadınlar ise detaycı ve özel olarak bakar
bu yüzden kadınlarla tartışma yaşandığı zaman onlar daha detaylı düşüneceği için tartışmada kadınlar karşısında galip gelemeyiz
yani erkekle kadınlara göre daha aptal yaratılıyor ;) - +1 yıl
Hayır. Tek yumurta ikizlerinde aile sosyal çevre aynı. Farklı değil. Fakat düşünce yapısı farklı olabiliyor. İkincisi ise kadınlar da tek tip değil. Detaycı olanı da var olmayanı da var.
Gizli Üye(30-35)+1 yıldogurmamanı tavsiye ederim daha yaşın genç aldır tek başına bakmak çok zor
45 Yorumla- +1 yıl
Karpuz sanki ya can lan bu
Cevap sahibi+1 yılsonradan mi pişman olsun zor bir şey ama o çocuk yalnız buyuyemez çok zor hele şu ekonomik durumda şu ülkede
- +1 yıl
Ya tatlık anlıyorum da seni cinayet olur bu
Cevap sahibi+1 yılpolemige girmicem bana göre o çocuğu doğurup rezil etmek yanlış sadece bebeklik çocukluk değil gençliği de bunun içinde kimse bakmayacağı çocuğu doğurmasın bir zahmet
iyi günler...- +1 yıl
Dmd bekliyorum seni
Konuşmak dertleşmek ister misin kötü bi durum bu ve neden bu hale geldi
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılSöyle bebek var diye kendi bilir çokta yalvarıp alcaltma kendini
00 Yorumla
+1 yıleksik anlattın sanki aldattın mı da istemiyor nedir sorun
01 Yorumla
+1 yılBüyü varsa o büyüyü bozdur sende araştır bir hoca bul sonradan anlaşırsınız belki
00 YorumlaCinsellik konusunda 311 cevap paylaştı. Ailen yanindaysa destek oluyosa birak napiyosa yapsin
00 Yorumlaaldır diyenlere kulak asma yaşamasına izin ver gerisini halledersin
00 Yorumla
+1 yılkaç aylık eşine söyle mutlaka
nasıl istemiyor yahu tkp atarmısın00 Yorumla
+1 yılAldırabilme imkanın varsa aldır bebeği kurtul. Hamile bırakırken iyiydi.
00 YorumlaBöyle erkekler yüzününden kendimden utanıyorum aynı cinsde olmak dan ya
00 Yorumla
+1 yılÇıldırcam , evlenirken bana mı sordun. çocuğa annenle birlikte bakarsın. biri senin onu sevmeni istemiyorsa sende onu sevmek için zorlamıyacaksın. bir yar gider bin yar gelir sen çocuğun için birikim yap bi şekil bkarsın
10 Yorumla
+1 yılEğer maddi durumun iyise o çocuk senin hayattaki gün ışığın olur ama değilse gün geçmeden eski eşinle de konuşarak aldır. Aldırma konusunda eşinin de bilgisi olması lazım sonradan öğrenirse tazminat davası açabilir.
00 YorumlaMaddi gücün varsa sakın düşme peşine boşa gitsin eğer yoksada yine boşa seni istemeyeni sende isteme hamile olduğunu söyle mahkemede nafaka bağlarlar sana aslan gibi kadınsın ihtiyacn olmasn kimseye herkes kendi seçtiği hayatı yaşasın
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanma aşamasına geldiğiniz bu süreçte korunma noktasında dah dikkatli davranmanız gerekirdi bence
00 Yorumlaşu an sana ne deseler bos esinle git konuş, sonuçta bu sadece seni ilgilendiren bir konu değil anlasamamaniz olabilir ama seni ve çocuğunu en rahat düzeyde yaşatmalı.
00 Yorumla
+1 yılBoşan gitsin tatlım. Dünyada çocuğuna hem anne hem babalık yapan milyonlarca insan var. Seni istemeyen biriyle hayat geçmez. O seni istemiyorsa sen onu hiç istememelisin
00 YorumlaEşine hamile olduğunu söyle. Kurtarilabilir birşeyler de iki tarafida oturup iki tarafida bazı şeyleri esneterek devam ettirmeye çalışın. Yok o hala yanaşmıyorsa. Yapacak bir şey yok
00 Yorumla
+1 yılEgerki boşanmak istiyorsa boşan kimseye 2. şansı verme bn verdim aldatıldim. kendi başınada o çocuğu büyüyebilirsin
10 Yorumla
+1 yılAdamı canından bezdiripte uzaklaştığını hissedince çocuk yapıyim boşamasın beni diye yapmış olmayasın kardeşim?
00 Yorumla
+1 yılallah yardımcın olsun canım eşin durup durukenmi boşuyor seni bu ne saçmalık buna hakkı yok bence herşeyini al ne istersen al ondan
00 YorumlaO istemiyorsa sende onu isteme. Aslanlar gibi de büyütürsün bebeğini
011 Yorumla- +1 yıl
Öyle kolay dimi her şey
Soran+1 yılBebeğimi aldırmayı düşünmüyorum zaten ama beni istememe sebebi ailesi ve üzerinde büyü var
Soran+1 yılDüşünmüyorum aldırmayı asla bu bebeği çok istiyordum her şey guzelken Allah'a çok dua ettim şimdi şirk koşar gibi istemem aldırcam yapamam bencillik olur ve Rabbim bana anne olmayı nasip etmezse bidaha yok bır cana kiyamam
Önce kendine sor bebegi isdiyormusun boşanmış olsan bile sonra eşinle konuş
00 Yorumla
+1 yılGerçekten zor bir durum. Senin adına çok üzgünüm. Ancak seni istemeyeni sende isteme
00 Yorumla
+1 yılNeden boşanıyorusnzki
00 Yorumla
+1 yılAllah yardımcın olsun, çok zor
00 YorumlaCinsellik konusunda 481 cevap paylaştı. vay arkadaş nasıl eşler var böyle
00 Yorumla
+1 yılAldır diyeceğim de içim el vermez buna
00 YorumlaBare çocuk doğduktan sonra söyleseydi vicdansız
00 YorumlaAllah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılAllah yardimcin olsun
00 Yorumla
+1 yılSöyledin mi hamile olduğunu çok üzücü bir durum
00 Yorumla
+1 yılNeden ki. Sebebi neymiş?
00 Yorumla
+1 yılNiye istemiyor eşin seni
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEşinizin haberi var mı bebekten
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yıl10 haftayı geçmediyse kürtaj yaptır
00 YorumlaCocuk aldir eger olursa
00 Yorumla
+1 yıl2 aylık flansa aldır
11 Yorumla- +1 yıl
Ciddimisin sen
+1 yılbebegi aldırman munkunse aldır
00 YorumlaCok kotu bir durum
00 YorumlaSorun ne peki daha bir yıl olmuş
00 Yorumla
+1 yılbana ver çocuğu ben bakarım
00 YorumlaEşin sana neden boşanma davası açmış
00 Yorumlaboşa gitsin
00 YorumlaSebeb nedir
00 Yorumla
+1 yılÇift terapisi yaptırdınız mı ilk çocuk öı
00 Yorumla
+1 yılİyi de ne oldu?
00 Yorumla
+1 yılNeden
Şstemiyor00 Yorumla- Cinsellik konusunda 780 cevap paylaştı.
+1 yılne oldu neden
00 Yorumla Neden istemiyor
00 YorumlaDava aç süründür
00 Yorumla
+1 yılNeden peki
00 YorumlaAllaha dua et
00 Yorumla
+1 yılNafaka al.
00 Yorumla- Devamını Gör (1)
Devamını Gör(46)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz