Boşanmak, hamileyim :( Ne yapmalıyım?

Merhaba arkaslar,

Eşimle evleneli bir sene oldu.

Evlenmeden önce herşey çok güzeldi, ailesine fazla bağlı olmadığı eşim beni çok seviyordu. Dediğimi iki demeden beni çok mutlu ediyordu. Evlendikden sonra Ailesi çok değerli olmaya başladı. Düğünden öncesi çok problemler yaşandı, istediğim gelinlik zar zor alındı, gerisini evimle kendim aldık. Düğün günü bile saçlarımı kendim yaptırdım, hiçbirşeyi ödemek istemediler. Eşimin Ailesi takılarda bile bana sormadılar kızım ne istersin diye. Mıhır ne demek bile

Hoca anlatması gerekti güya yokmuş onlarda. Eşimin aileside müslüman, başı kapalı, namazını kılıyor. Düğün günü hiç mutlu değildim.. Düğünde çok tatsız şeyler oldu. Ama sonunda unutmaya çaba gösterdim.. Evliğimi ilk ayları zor geçirdik. Sürekli eşimin ailesinden baskı gördük, şunu yap, bunu yap, bugün gel, yök yarın git herşeye karışıyordu. Evimiz 25 km onlardan uzak kalıyordu ama telefonla rahatsız edip duruyordu. Sürekli eşimin kafasına girip onun istediklerini yaptırıyordu.. Düğünden 3 ay sonra eşim altınlarımı çalıp annesine teslim etti. Herşeyimi çalıp evi terk etti. Çok üzüldüm, ama ayrı kalmamıza dayanamadım. Ailesinin yanına gidip geri gelmesini istedim. Altınların konusunu hiç açtırmadı. Susup içimden ağladım. Bir iki gün eşimin ailesinde kalıp evimize geri döndük. Onu almaya gittiğim çok büyük hatadı, artık herzaman kafası eşince ailesine kaçıyordu. Aileside ona desdek verip burada kal diyip aramıza giriyorlardı. Ben bu duruma çok sıkılıp Türkiyeye gitmeye karar verdim. Eşime söyledim ve oda gelmek istedigni söyledi. Ailesi çok karşı çıktı, ne işiniz var orda diye kavga çıktı. Ben eşime dedim ja gelirsin ja gelmezsin benim için fark etmez ben bu durumdan çok yoruldum. Eşim ailesini teselli edip benimle geldi. Türkiyede dinlenmemize sevindim.. Ama ordada rahat yokdü. Telefonda nezaman gelceniz diye huzursuzluk çıkardılar. Eşim türkiyedede kaçtı. Beni yanlız bırakıp havalimanına gitti. Pişman olup bir gün sonra geri döndü. Yine affettim,kapıyı ona açtım. Türkiyede bir kaç hafta kaldık. Eve dönmek isterken eşimin Ailesi bizi aldı almanya havalimanında. Geç olmuştu bir gün bizde kalın dediler.. Bir günden iki ay oldu... Tam iki ay bir 3 odalı dairede yaşadık.. En kötü günlerimden biriydi.. Eşimi ikna edemiyordum evimize gitmemizi... Ailesini dinleyip beni orda maf etti.. 2ay sonra evimize geri döndük.. Evde bana buradan taşıncamızı söyledi.. Ailesinin oturduğu yere taşıncamızı söyledi.. Çok ağladım yalvardım ama kararı kesin diye söyledi.. Bu arada hamile kaldım.. Bunu Örenince eşim çok sevindi.. Baba olmak onun çok değerliydi.. Bebeğim için tamam dedim. Ev baktık hiç bir yeri beğenmedi.. Ailesinin üstündeki daire boşalmış orayı istiyorum diye tuturdu.. Çok üsteledi ama ben istemedim. Bu yüzden eşim eşyalarını toparlayıp evi terk etti. Ayrıldık.. 1,5 aydır görmedim onu.. Sormuyor aramıyor.. Ben ailemde kalıyorum artık. Evimizi boşaltıp teslim ettim. Eşimin Ailesi yuvamızı yıkıp böyle ortada kaldık.. Bosancağını söyledi.. İnanamıyorum halen :(
Boşanmak, hamileyim :( Ne yapmalıyım?