Çocuk & Ebeveyn Ultrasonda hamile olduğun çıkar mı? Gizli Üye (25-29) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Geçende ultrasona girdim hamile olsam çıkar mıydı? Güncellemeler+1 yıl Güncelll Güncellemeler+1 yıl Ultrasonda doktor sadece küçük kistlerim in olduğunu söyledi her şey normal dedi Ultrasonda hamile olduğun çıkar mı? Cevapla Hamilelik Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Müsavirbeeeyyy Takip Et Xper 7 Yaş: 40 , eic 71% +1 yıl Evet çıkar tabiki ailenin haberi yok mu 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet ile sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık 1 ay önce şüpheleniyorum adet olmadım kıyafetlerim vardı üzerimde onunda külotu Yorumla Müsavirbeeeyyy +1 yıl Takip eder misin bi Yorumla Soran +1 yıl Buradan yazar mısınız Yorumla Müsavirbeeeyyy +1 yıl Maalesef hesap kapanır Yorumla Soran +1 yıl Böyle bişey olsa ultrasonda çıkar mıydı peki Yorumla
0asrınz0 Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Çıkar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Sürtünme ile hamile kalınır mı ben gittim kadın doğuma ultrasonda kistlerim olduğunu söyledi sadece Yorumla 0asrınz0 +1 yıl Kalınmaz Yorumla Soran +1 yıl Pijamam vardı bide çamaşırım onunda boxerı vardı boxerına boşaldı ama benim pijamama da geçti Yorumla
OpTeryX Takip Et Guru Yaş: 41 , eic 93% +1 yıl Çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet ile sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık 1 ay önce şüpheleniyorum adet olmadım kıyafetlerim vardı üzerimde onunda külotu Yorumla
a_strong_man Takip Et Yoda Yaş: 56 +1 yıl Çıkar 0 4 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet ile sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık 1 ay önce şüpheleniyorum adet olmadım kıyafetlerim vardı üzerimde onunda külotu Yorumla a_strong_man +1 yıl Bu şekilde hamile olma ihtimaliniz yoktur Yorumla Soran +1 yıl Pijamam vardı bide çamaşırım onunda boxerı vardı boxerına boşaldı ama benim pijamama da geçti Yorumla a_strong_man +1 yıl Bu şekilde hamilelik imkansız Yorumla
Nükleerteori Takip Et Mentor Yaş: 32 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 330 cevap paylaştı. Evet çıkar 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Pijamam vardı bide çamaşırım onunda boxerı vardı boxerına boşaldı ama benim pijamama da geçti Yorumla
Seymamom Takip Et Xper 5 Yaş: 40 +1 yıl Elbette 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Kıyafet ile sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık 1 ay önce şüpheleniyorum adet olmadım kıyafetlerim vardı üzerimde onunda külotu Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl 7 8 haftaliksa çıkar 0 3 Yorumla Soran +1 yıl Pijamam vardı bide çamaşırım onunda boxerı vardı boxerına boşaldı ama benim pijamama da geçti Yorumla Cevap sahibi +1 yıl ayni soeu tkp et anlaticam Yorumla Soran +1 yıl Xp yetersiz Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet çıkar tabiki ailenin haberi yok mu
Kıyafet ile sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık 1 ay önce şüpheleniyorum adet olmadım kıyafetlerim vardı üzerimde onunda külotu
Takip eder misin bi
Buradan yazar mısınız
Maalesef hesap kapanır
Böyle bişey olsa ultrasonda çıkar mıydı peki
Çıkar
Sürtünme ile hamile kalınır mı ben gittim kadın doğuma ultrasonda kistlerim olduğunu söyledi sadece
Kalınmaz
Pijamam vardı bide çamaşırım onunda boxerı vardı boxerına boşaldı ama benim pijamama da geçti
Çıkar
Kıyafet ile sürtünme yoluyla bişeyler yaşadık 1 ay önce şüpheleniyorum adet olmadım kıyafetlerim vardı üzerimde onunda külotu
Çıkar
Bu şekilde hamile olma ihtimaliniz yoktur
Pijamam vardı bide çamaşırım onunda boxerı vardı boxerına boşaldı ama benim pijamama da geçti
Bu şekilde hamilelik imkansız
Evet çıkar
Elbette
7 8 haftaliksa çıkar
ayni soeu tkp et anlaticam
Xp yetersiz