Bebeğim 3 aylık oluyor. Oyun halısı almak istiyorum, gerekliliği konusunda endişelerim var. Sizce oyun halısı mutlaka alınmalı mı? Birçok yerde 4. aya kadar yazıyor sadece 1 ay mı kullanacak? Kullananlar bilgilendirebilir mi?
Oyun halısının bebeklere faydaları neler, mutlaka alınmalı mı?
Oyun halısı modelleri tavanında asılı renkli, çıngıraklı, bol sesli ve hareketli oyuncaklar bebeğinizin görsel algılarının açılmasına ve normalden çok daha hızlı gelişmesine katkı sağlar. Oyun halısının amacı yalnızca bebeğinizi eğlendirmek değil, aynı zamanda bebeğinizin mümkün olan her türlü algısını açmaktır.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(18-24)
+1 yıl
Çok da gerekli olduğunu düşünmüyorum yere bir minder at üstüne üç beş oyuncak koy al sana oyun alanı bir iki ay için hiç değmez bence ve çocuk da bir süre sonra aynı şeyleri görmekten sıkılacaktır diye düşünüyorum.
Olmazsa olmaz diyemem temiz bir zemin sağlandığı surece ihtiyaç degil zaten coxuk sürekli aynı artı görmekten sıkılıyor
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
3 çocuğuma da almadım. Zaten etrafında yeterince ilgilerini çeken oyuncak olacak. Kaldı ki oyuncak niyetiyle aldığınız şeylerle oynamıyorlar bile. Bir iki aydan da her şeyi ağzına götürmeye başlıycak. Etrafta ne varsa hepsi oyuncağı olacak zaten.
millet çok övüyor. çocuk durmuyor mecbur aldık bizde. bakalım neye yarayacak.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
3 cocuguma da aldım fonksiyonsuz bişeyse gereksiz boşuna almayın benim aldığım modeller piyanolu ve motor becerileri için faydalı ürünlerdi cok memnun kaldım