Bir anlık hata size tavsiyem bir bayanla yalnız kalmayın anlık oldu
Yasak aşk yaşadığım sevgilim hamile kaldı. Ona nasıl yaklaşmalıyım?
Ya dürüst olup her şeyi göğüsleyerek durumu ikinizde ailenize anlatıp ikinizde boşanıp evleneceksiniz. Ya da bu gebeliğin gerçekleşmesini istemiyorsanız eczaneden kortizol alıp içirip bebeği düşüreceksiniz. Ya da hiç bir şey yapmayıp bunun sizin vicdanınızı kemirmesini syredeceksiniz yıllarca. Ve sonra hastahane ile ilgili basit bir muayene çıkacak foyanız. O güne dek uykusuz geceler yaşayıp yakalanma endişesi ile yaşayacaksınız.
Efendim insan kazayla sevişmez. Kazayla birisiyle cinsel birliktelik yaşamaz. O an iradenize hakim olup def edebilseydiniz baldızınızı, hiç böyle bir durum yaşanmazdı. Ya da en azından korunsaydinız adam akıllı. Şimdi düşün dur ne yapıcam diye...
Ben hekimim. Şayet bir akıla ihtiyacın olursa sorabilirsin.
Baldızım evli dogurmak istiyor gizli olmasını sır olmasını istiyor eşi kendinden biliyo
Yani ne diyeyim imtihan dünyasındayız, şimdi ne söylesem boş olur. Aldırın desem olmaz günaha sebep olmak istemem, ortada zaten bir yanlış var yanlışı yanlış ile kapatmak yerine doğurması en mantıklı, hayatında eş varsa sizin ya da onun, ayrılması en mantıklısı, eğer seviyorsanız birleşmenizi tavsiye ederim, yoksa çok geç artık yapacak birşey yok. aldırıp aldırmama konusu size kalmış.
Malesef o bayan evli bzldızım gizlemek istiyor
Yasak aşk nedir bana göre yasak aşk kuzen veya daha yakın bir akraba olarak görüyorum yani yan gözle bile bakmayacagın biri demek senin yasak aşk dediğin kim
Evli bir insan eşini aldatırsa bu da yaşak aşk sayılır
@Aslıergul88888 evet ama yakın akraba olarak daha kötü görüyorum demiyorum evli biri eşini aldatsin ama akraba olunca işte o yasak ben kimsede duymadım bizim burada evli biri aldatmış yasak aşk var diye yasak gerler gerçekten o kişi sana yasak ise herkes değişik düşünüyor Türkiye müslümanlar başka Bulgaristan'da yaşayan Türkler başka galiba
Aile içinden biri olursa ensest ilişki olur, evli biri yaparsa yasak ilişki olur. Ama kuzen ve yakın akraba olursa yasak aşk sayılmaz sadece yakın gördüğümüz için hoş gözle bakılmıyor
@Aslıergul88888 evli baldıgımla bir hata yaptım hamile kaldı kendisi gizlemek istiyor
Abi yasak aşk yaşadın hamile kaldı, eşlerinizin yüzüne nasıl bakacaksınız. Olan eşlerinize ve o zavallı bebeğe olacak
@Aslıergul88888 haklısın bi anlık hata işte
Cevap
19Cevap
aptal pislik erkekler hicbir zaman iyiyi güzeli hak etmiyorsunuz, o kadının günahı neydi de aldattın onu? hic mi vicdanınız yok sizin
Buyuk konuşmayın sadece allah hiç kimseyi şaşırtmasın yarın seninde sasırmayacagın ne malum
karakter meselesi sasırmam ben
Yanlış aşk şaşırtır
belki kadının kocası varsa yırtarsın...
ne namuslu gencler var
Baldızım evli bir hata yaptık
yuhhhhhh... baldig kardeş gibi enisteyle nasil yaptin
Anlık oldu çok üzgunum
nasil anlık sev evlisin baldızın varsa karınla yap
Eşim dogum yaptı baldıgımda refakatçi olarak yanında kaldı ben çıplak uyuyorum baldısımda eve geldi uygunsız yatıyorum koynuma girdi öpmeye başladı kedimi kaybettim 5aydır dr yasaklayıp eşimle beraber olmadım baldıgımda eşi şehirdışındaydı iş için
yinede nasil yüzüne bakiyosun baldızın?
cokcuk dünyada olsa sen hem eniste hem baba oluyorsun...
bence aldır.., illerde annesi çocuğa der babn bu diye...
hem baldızın esi duysa onlar boşanır sende bosanirsin
Baldızım kıyamam dedi aramızda sır dedi ölene kadar
bence kiyamiya bilir... yani inançlıysa..
ama esi demezdi ben senle yatmadım.., isteydim.., hangi ara oldu?
bide bence cocuk büyüdünmü.. bir zaman der gercegi
Eşi geldi hemen beraber oldu
sen peki o kızla nasil bakiyosun resmen bi senle bi kocasıyla...
hem iller baska cocugnda olur o kızdan
cok tehlikeli sularda yüzüyorsun...
bence en büyük hayati sen yaptın
Evet haklısın o söz verdirtirdi kimsrye söyleme kimse bilmesin bana aşık oldugunu söyluyor birdaha olursa tedbirimizi alalım dedi
yaşadığımız derken kaç kişiyle aşk yaşıyorsunuz bu kadınla
yasak ilişki yaşadığım kadın mı demek istedin
yapacak en doğru yol kadın boşanacak sen de onla evleneceksin
sonra aynı şeyi sen yaşamadan ölmeyeceksin inan bana
Baldızım la oldu evli gizli olacak bu sır doguracak eşi kendinden bilecek Bir anlık hata size tavsiyem bir bayanla yalnız kalmayın anlık oldu
önlemini alacaktın yapman gereken tek şey doğacak çocuğa bakmak olmalı
Önlemi aldık olacagı varmış baldızım evli
Kürtaj yaptırın yoksa ilerde çokkk sıkıntı yaşarsın
Baldızım kıyamıyor doguracak eşi kendindrn biliyor
Yapmadan önce düşünseydin keşke. Aileler hiç kimse bilmiyor demi
Sadece aramızda ikimiz biliyoruz
Yasak aşkın haram meyvesi o kanki yapaçak bişey yok o cana kıymayın halledin üslubu neyse
Bir anlık hata size tavsiyem bir bayanla yalnız kalmayın anlık oldu baldızım evli bu sır olarak aramızda kalacak doguracak eşi kendinden bilecek
sahip çık öyle bir konum yoksa destekle yanında dur.. fikir veririm
Evli zaten kız baldızım gizliden dogurmak istiyo
Bende yasak aşk yaşadım eşimin kardeşiyle çok güzeldi ama hamile kalmamistim korunmuştuk offf çok yakışıklıydı be bende İzmir'de yaşıyorum
kardeşimsin
Böyle sorulara böyle cevaplar ne yaparsın 😂
Trolll
Gerçi yanlış olmuş
ŞEREFSİZSİN yazmıştım 😳
@buralardanbiri lütfen dalga geçmeyin
Yemin ederim trol degil
Abiii kardeşimsin
hadi ordan ol
Kadının kocası olsam ikinizide yaşatmam aldığınız nefes haram
La KS argolarımı başka bi
Şey yapıyo çıldırıcam
Neyse kocaman bi pisliksin onu bil
Niye baldızını düzelttin şeref yoksunu hiç mi sende ar namus yok senin karında kardeşim dediğin gördüğün değer verdiğin birinle yatıyorsa tü sıfatına bide utanmadan soru açıyor istesem seni bulurum hatta dur ya niye seni bulmuyorum ben zaten bu işte görevli polisim merak etme eşin bugün itibariyle herşeyi öğrenecek öğrenmeye hakkı var bir kadın olarak buna sessiz kalamam
Allahım insanlar akıldan yoksun bi haldeler
Akıııılllllll
Ne tarz insanlar var allahım
Sen bizi şerefsizlikten onursuzluktan edepsizlikten bi pislik olmaktan koru
Amin
Şebek
Yapacak birsey yok, bir piciniz oldu, olan o pice olacak
Annesi babası bellide yasak aşktan olma çok zor bişey Bir anlık hata size tavsiyem bir bayanla yalnız kalmayın anlık oldu
Anasi babasi belli olmasi pci olmasina engel degil, yinede piki serefsizden bir pci dünyaya geliyor, genlerinizi zikim sizin, yayilmayin laaan.
Hemen özel hastaneye gidiyorsun 20 dk kürtaj hemen yaptırıp geliyorsunuz 4bin tl veriyorsun hastaneye hadi koşun gidin 10 haftalığı gecerse aldıramazsınız haneriniz olsun
Baldızım dıçogurmak istiyor evli eşi kendiden biliyor
Sonucu ne olursa olsun onun kararlarını saygı duy yanında olduğunu hissettir yaşadığın şeyin arkasında dur
Dogurmak istiyor yanında olacam gizliden
Katından Bisan evlen evkisysen değilse de o boşandım gene evlen erkek adam kadınını yarı yolda birakmaz
Haklısın
Sizden anne baba olmaz o bebeğe yazık olmasın aldırın
Sevgilim kıyamıyor
Yasak aşk nedir ya yine hangi diziyi izlediniz
Yemin ederim cidiyim
Kadın a ceza yok cinayette bile srn yandın
Bayan benim Baldızım evli dogurmak istiyor gizli olmasını sır olmasını istiyor eşi kendinden biliyo
aha işte onun cezası da bu..
Erkekler aldatılmayı hak ediyorsunuz işte
Kız cazübesi beni yerle bir etti farkındaysanız benle beraber olsnda bayan
Türkçe yaz
Biz eekekler cinselik konusunda çok zayıfız
O zaman evlenme
Boşan… umarım karında daha beterini yapar
Niye bu kadar kızdın
Birbirimizi tanımıyoruz etmiyorız
Ağzımı bozmak istemiyorum kaybol
İstersen senide hamile bırakırım hediyem olsun
Pislik
Yapması bedava çok takındında ondan
Erkekler daha kötü
Ve daha beterlerini yapıyorlar
Bunlar gibi erkekler evlenmesinler aldatılmayı hak ediyorlar
BOŞAN ve umarım karında seni aldatır pislik
Çok buyuk konuşuyorsun daglama kınama seninde başına gelir
Normal değilsin
sikmeseydin bizene ya salağı
Ne diye böyle şeylere kalkisiyorsunuz
Amin çocugu doguracakmış bende saygı duyuyorum Baldızım evli dogurmak istiyor gizli olmasını sır olmasını istiyor eşi kendinden biliyo
Sorunu kendine sor dostum
Bayanlar şehvet bakımından çok güçlü
Cezanı çek
Haklısın
Sen ve bayan bekarmisiniz evlimi
Ben evli bayan bekar
Ne olacak simdi
Dogurmak istiyo gizliden bende saygı duyuyorum ve onu yalnız bırakmıcam
S*kerken bize mi sordun? :D
Reis valla bizde çok yalnız kaldık hatta bile bile s*ktik ama hamile kalan olmadı geldiğinde çek dışarıyı sula a*k
Evlen
Evli zaten
naneleri yerkennnn bize mi sordunuz
Haklısın
Oha yA
Haklısın
Evlen
Evliyim
Aldıracan napacan
Baldızım evli dogurmak istiyor gizli olmasını sır olmasını istiyor eşi kendinden biliyo
Çocuğunu sev birader
Onu önceden düşünseydin
Su için
Geçermi
Aldır?
Kıyamıyoruz
Knk hem yasak aşk diyorsun hem kıyamıyorsun
Oda masum bir kan
Kardeş korunmadın mu?
Korunduk ama prezetertifle gene bitane yaramaz sprem gitmiş yumurtaya
Hemen de hamile mi kalmış knk ya sen trol atıyorsun ya da sevgilin seni kandırıo
Dn testi benden ya aff
Trolün bu kadarı
Aldır.
Kız arkadaşım evli baldızım saklamak istiyor
ziki tuttun
Tutamadık
evlen sorumluluk al
İkimizde evliyiz
Eger zor bir durum hsklısın dostum
Evlen
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Öncelikle zor bir durumda olduğunuzu belitrmek isterim.
Yasak aşk adı üstünde “yasak olan” yani olmaması gereken bir süreç. Dünyaya yeni bir bebek getiriyor olmak aslında hoş bir duygu olması gerekirken bu durumda sorun oluşturacak bir konumda görünüyor. Peki bunda bebeğin suçu günahı ne? Ve de legal partnerin? Bu durumda olayın sorumluluğunu üzerinize almanız ve eşinizle yüzleşmeniz gerekiyor çünkü eşiniz ile evlilik birliği kuran sizsiniz.(karşı taraf evli siz bekarsanız bunu o taraf eşi ile yapmalı).
Gizli hiçbir şey açığa çıkmadan uzun süre saklı kalmaz.
Dürüstçe olayla yüzleşmeli olayın size düşen sorumluluğunu almalı ve sonra da hamilelik durumunu değerlendirmelisiniz. Hamilelik ile ilgili karar büyük oranda kadın partnere ait olduğunu da belirtmek isterim. Çocuğu isteme ya da istememe durumunda kadının vucudu etkileneceği için öncelik kadının isteği ve kararı önceliklidir. kadın zorla bebeğinden vazgeçmesi istenemez. Kimse başınıza silah dayamadığına göre yetişkin insanlar olarak üzerinize düşen sorumluluğu yerine getirmelisiniz.
Kadının istememe gibi bir durumu olabilir mi eğer belli bir zaman geçtiyse
Kendisine sormadan Bunu bilemeyiz.