hic bir sekilde korunmadik. icime bosalmadi hic. yanlislikla bosaldin mi diyorum hayir disarida bosaldim gordun diyo, cok emin ama ben korkuyorum. hamile olma ihtimalim var mi?
Cevabın nedir?
Nöbetçi eczaneye git Ella ertesi gün hapı al, iç
Bu arada üzerinden ne kadar geçti ilişkinin?
bu dediğim hapı iç, ama bu sefere mahsuz, sürekl içilmez, zararlı olur o zaman. Bundan sonra da korunmadan ilişkiye girme.011 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta oldu :/ etki eder mi ki bir de eczaneden bunu istemeye utanirim ben
Soran+1 yılolmazsam doktora mi gitmeliyim?
Soran+1 yılŞu an 5 gun var. yaptığımız gun dogrugan donemdeydim orta gebelik sansinin oldugu.
Soran+1 yılcok degil
Soran+1 yıladetimi bekliycem ama bazıları adetken de kalbiliyomus. simdi doktora gitsem babam gorur mu acaba sskdan falan.
Soran+1 yılaynen oyle yapiyim. babam cok merakli oldugu icin her zaman kontrol eder. cok teşekkür ederim tekrardan.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşaldıktan sonra ikinci kez ilişkiye girdinizmi? eğer tuvalet ihtiyacını gidermeden tekrar ikinci kez ilişkiye girdiyseniz penis için meni kalma ihtimali var
213 Yorumla
Soran+1 yılhayir girmedik
Cevap sahibi+1 yıliçine boşalmamış, ikinci kez de ilişkiye girmemişsiniz. Bence kuruntu yapıyorsun. erkek arkadaşınada ikide bir içime boşaldınmı diye sorupta adamı seninle yattığına pişman etme bari.
Soran+1 yılsoruyorum sinir oluyo soramaz miyim ne var bunda tecrübesizim
Cevap sahibi+1 yıltecrübesiz olmana bir şey demiyorum elbette zamanla tecrübe kazanırsın ama adam içine boşalmadım dedikten sonra çok fazla ısrarla sorman onu kendinden soğutursun. hamile değilsindir rahat ol. ya bu arada tecrübesizim filan dedinya yaşın kaç senin
Soran+1 yılniye soğuyosunuz ki boyle basit seylerden anlamıyorum. 20 yaşındayım.
Cevap sahibi+1 yılbeni yanlış anlama, ona güvenmesen cinsel ilişkiye girmezdin ama bu boşalma konusunu ısrarla ona tekrar tekrar sorarsan ona güvenmediğini düşünebilir.
Soran+1 yılkendimden cok guveniyorum ona da yanlis dusunuyosunuz hep.
Cevap sahibi+1 yılkız ben sana güvenmiyorsun demedim öyle zannedebilir dedim. sana iyi geceler
Soran+1 yılanladim iyi geceler
Cevap sahibi+1 yıl1 ay geçmiş üstünden. var mı hamilelik yoksa kuruntumu yapmışın?
Soran+1 yılkuruntuymus doktorlar yuzunden hep 😂
Cevap sahibi+1 yıl:D iyi rahatlamışsın o zaman. ilişkin nasıl gidiyor. adamı bunaltmıyorsundur umarım?
Soran+1 yılYok neden bunaltıyım iyi gidiyo
+1 yılAllah rizasi icin boyle şeyler yapmayin. Temiz olun ki size de temiz insanlar gelsin.
01 Yorumla
Soran+1 yıltemiziz zaten.
+1 yılİhtimal her zaman var fakat gorunurde sıkıntı yok gibi
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
32Cevap
+1 yılbosalmadıysa ıcıne ımkamsız yni cok kafana takıyosan git test ettır
02 Yorumla
Soran+1 yılnasi ettircem
- +1 yıl
internette detaylı arastır bize sorma onu
+1 yılHamile olabilirsin gayet tabiiki, sadece menide sperm yok, penisten gelen zevk suyundada sperm vardir. illaki icine bosalmasi sart degil, korunmadan seks yaparsan her zaman hamilelik riski vardir.
02 Yorumla
Soran+1 yıloyle mi
- +1 yıl
evet, kesinlikle.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılÇevirtmeyeceğin kazı ateşe koyma derler bu kadar korkma sevgilin değilim hamile kalırsan evlenirsin
021 Yorumla
Soran+1 yılevlenirim de Şu an kalmamam lazim
- +1 yıl
Yapacak birşey Yok kalırsan erken evlenirsin boşaldıktan sonra girdimi tekrar
Soran+1 yılhayir ama vucuduma bosalmisti ben liflendim dusta ordan gitmis olabilir mi?
- +1 yıl
Gitmiştir zaten o spremde sen lifleyene kadar ya da yolunu bulup içeri gitmiştir 😁😁 merak etme hamile kalmazsın
Soran+1 yılay inşallah :/
- +1 yıl
Bu kadar korku yaşayacağına hiç yapma daha iyi senin icin
Soran+1 yılcok korkmuyorum ama hamile kalmak da istemiyorum
- +1 yıl
O zaman spiral taktır bu kadar endişe etme ya da hap kullan acaba hamilemiyim demekten zevk alamaz duruma gelirsin
Soran+1 yılyok o zaman aklimda olmuyo da bazen takiyorum. asiri bilincsiz iliskiye girdim. ilk benim zaten salak sevgilim de korunmuyo son zamanlarda.
- +1 yıl
Dikkat et içinde patlamasın dar olduğuna kapılıp
Soran+1 yılyok hep disarda geliyo
- +1 yıl
Yeri şaşırırsa sen yanarsın daha yenisin keyfini almadan hamile kalma 😁
Soran+1 yılhic istemiyorum zaten :(
- +1 yıl
O zaman ya sen dikkat edicen ya da sevgiline şapka taktırıcan tabi şapkayla zevk düşer 😁
Soran+1 yılyoo dusmuyo
- +1 yıl
Sana göre düşmüyor bide takana sor 😁 herşeyi kendi yönünüzden düşünmeyin sen darsın zaten tırtıklı alıyorsa sana daha çok zevk verir
Soran+1 yılbilmiyorum ki cok pahalilar yalniz
- +1 yıl
Pahalı derken en fazlası 50 lira gibi birşey pek kullanmadığım icin unutmuş olabilirim 😁
Soran+1 yılsürekli kullan at kullan at cok pahali yazik o paraya
- +1 yıl
İşte koruma icin şart ya da kendini bilip geleceğin zaman çıkacaksın
Soran+1 yıloyle yapıyo zaten ama ben korkuyorum prezervatif sart
Gizli Üye(36-45)+1 yılyaw bir git ben 4 aydır korunmadan her hafta falan yapıyorum şimdiye 10 tane çocuğum olmuştu saçma endişe ediyorsun öyle bişey olsa anlarsın
05 Yorumla
Soran+1 yılsevgilim de oyle diyo ama bundan sonra yapmiycam korunmadan
Cevap sahibi+1 yılsen adama güvenmiyorsan ayrılın bence
Soran+1 yılguveniyorum o konuda bir sıkıntı yok ama onun da gözünden kacmis olabilme ihtimali var
Cevap sahibi+1 yılee naparsan yap sevgilinin şeyini tartışcak halim yok bişey olmaz diyorum inanmıyosan takıl kafana göre sen bilirsn bana ne ki
Soran+1 yıltamam
Zaten hamile bırakan o milyonlarcadan 1 tane fırlama.. Adı üstünde fırlama. Ne zaman fırlayacağı belli olmaz :)
01 Yorumla
Soran+1 yılama dışarı bosaldi :(
+1 yılyok gibi ama sen sıcaklık hissettiysen olabilir cünkü kadınlar biliyormus bosalınca iceri diyordu kızlar :D kac gün oldu? ella alsaydın :)
00 YorumlaBosaldigi havayi solusan bile hamile kalirsin
21 Yorumla
Soran+1 yılshsjsjs
Ertesi gün hapı iç içini rahatlatmak için.
16 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta gecti ama
Soran+1 yıl:( alcaktim unuttum aceleyle
- +1 yıl
Dikkat et dikkat et arkadasim.
Soran+1 yılsagol canım
Soran+1 yılay ben seni cevaplayan kiz sandım
Gizli Üye(36-45)+1 yılBu aşağılıkklar sonra katil oluyor Allah belanızı sizin geberinn
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 9,6b cevap paylaştı.
+1 yılAdetine kaç gün vardı?
03 Yorumla
Soran+1 yılŞu an 4 o zaman 12 gun vardı
- +1 yıl
Stres yapmadan adet olmayı bekle.
Soran+1 yıltamam :/
Her ihtimale karşı doktora git
01 Yorumla
Soran+1 yıladetimi bekliyorum
+1 yılyaşa bak sevisin yazk
03 Yorumla
Soran+1 yılne?
- +1 yıl
kcksnz diyom yapmayn ayrlcksnz ztn
Soran+1 yılsacmalama evlencez
Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ella al sıkıntın bitsin
01 Yorumla
Soran+1 yıl1 hafta gecti
Zevk suyu gitmiş olabilir
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 960 cevap paylaştı. Hayirli olsun bebisiniz:)
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılDışarı boşaldıysa bişey olmaz
00 Yorumla
+1 yılhami koyun çocuğun adını
00 Yorumla
+1 yılHangi pozisyondaydınız?
04 Yorumla
Soran+1 yılher pozisyondaydik
- +1 yıl
Boşaldığında
Soran+1 yılbacak omza, sirtim donuk o ustumdeyken.
- +1 yıl
Bacak omuza hamilelik için en uygun pozisyondur
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılyaş 16 mı? :) :)
011 Yorumla
Soran+1 yılyok 20 :/
- +1 yıl
arkadaşınız dışarı boşaldım diyor.. ayrıca sizde içime boşalmadı diyorsunuz kendiniz.. Erkek arkadaşınıza güvenmiyorsanız neden cinsellik yaşıyorsunuz onunla peki? yumurtlama döneminde değilsen hamile kalmazsın merak etme..
Soran+1 yılyumurtlama donemimdi. erkekler niye boyle anliyo anlamıyorum guvenmesem niye iliskiye giriyim çok güveniyorum ama gözünden kacmis olabilir insanlik hali.
- +1 yıl
içine direk boşalsa bile hamile kalmazsın.. Bir bayanı hamile bırakmak senin düşündüğün kadar kolay değil.. 2 regl döneminin tam ortasında olman lazım o da sadece 2 gün.. Evliler yıllarca uğraşıyor çocuk yapabilmek için.. Evlendiğinde anlarsın ne demek istediğimi.. Bir de adam boşaldıktan sonra 20 dakika bacaklarını havaya kaldırıyorlar dua ederek... milyon tane spermlerden bir tanesi gitsin de yumurtayı çatlatıp içine girebilsin diye.. Bence Allah' a yat kalk dua etde ; evlendikten sonra 1 - 2 sene hastanelerin kadın doğum bölümlerinde uğraşıp durmayın eşinle birlikte.. Herşey Allahın bileceği iş ; ilk çocuğu veriyor 2. ncisi için 5 sene uğraşanlar bile var..
Soran+1 yıloyle ama pat diye olanlar da var insallah dediğin gibidir.
- +1 yıl
pat diye hiç bir zaman olmaz.. Diyenlerede inanmayın asla.. Bu kadar çok mu güveniyorsunuz siz vaginal mukozanıza? veya erkek arkadaşında bakalım canlı sperm varmıymış acaba? Ben evlendim hiç bir destek almadan pat diye hamile kaldım diyene de inanmayın.. Gidin bakın hastanelere gizli gizli kimler kimler geliyor.. Genç genç erkekler kilo kilo evde keçi boynuzu pekmezleri veya L'arginine hapları içiyor.. öyle sandığın kadar kolay değil inanki.. Neyse yaşından dolayı zamanın var daha bu konulara.. Ama düzenli bir s*eks hayatın varsa Eczanede 3 aylık iğne yaptır : Mesigyna.. Böylece korunmuş olursun , korkmazsın bir daha..
Soran+1 yıloyle mi diyosun. evli değilim ya laf etmezler mi? ama yanlışlıkla olanlar cok ben yanlışlıkla olmuşum mesela.
- +1 yıl
lütfen lütfen.. Öyle şeylere inanma.. Yanlışlıkla olmak demek ya annen ilaç almayı unutmuştur.. ya da üstüne görme olayı olmuştur.. ya da geri çekme yönteminde baban boşver ya diyip tamamen bırakmıştır kendini tabii eğer annende tam günündeyse neden hamile kalmayasın ki.. Dedim ya 2 regl ortası sadece 2 gün çok çok önemli.. Hımm hiç kimsenin özel hayatı ne eczacıyı ilgilendirir nede başkasını.. Gir eczaneye merhaabaa ben iğne olucam de Adını yazdım zaten sana.. yanlızca onun bir zamanı var galiba adetin tam bittiği gün idi. ama bunu öğrenirsin zaten.. 1 aylığı ve 3 aylığı var.. 3 aylığı tavsiye etmem sana.. 20 lira galiba iğnenin fiyatı.. tabii ki eğer düzenli bir cinsel hayatın varsa yap bunları.. yoksa 1 -2 cinsellik yaşamak için hiç girme bu zahmete.. Hiç değmez..
Soran+1 yılhaklisiniz cok teşekkür ederim. her hafta duzenli ama yine de tedbirimi aliyim adet olmazsam bu ay doktora gitmem gerekecek hoff :/
- +1 yıl
rica ederim.. merak etmeyin birşey olmaz.. ama yine de dikkatli olmakta fayda var..
Soran+1 yılumarim. cok sagolun tekrardan.
İnşallah ağzından bal damlıyor
08 Yorumla
Soran+1 yılniye?
Soran+1 yılsebep?
Soran+1 yılallah korusun be
Soran+1 yılyoo
Gizli Üye(30-35)+1 yılBildiğin poşetsiz icine girdi yani
15 Yorumla
Soran+1 yılevet
Cevap sahibi+1 yılEe bu iyi bişey değil
Soran+1 yılaynen girdi birden bisey diyemedim
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani ciplakmıydınız birden nasıl giriyor
Soran+1 yılgiyinik giremiycegne göre?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKesin içine kaçmıştır spermler
09 Yorumla
Soran+1 yılnerden biliyosun
Cevap sahibi+1 yılSen onun öyle demesini bakma farkın da olmamıştır
Soran+1 yılben de oyle diyorum guvenmiyo musun diyo bana salak. erkekler yanlis anliyolar güvenle bir ilgisi yok.
Cevap sahibi+1 yılHapta içmemşsin kızım sen b*ku yedin valla umarım adet olursun dikkat et ya nedir yani
Soran+1 yılolmazsam napicam aldirabilir miyim kolay kolay
Cevap sahibi+1 yılOlmazsan yaz bana buraya çaresine bakarız şimdi stres yapma gerek yok
Soran+1 yıltamam yazarım o zaman cok sagol canim..
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler sıkma canını olursun inşallah
Soran+1 yıliyi geceler sagol insallah :/
Gizli Üye(30-35)+1 yılbir ihtimal var malesef...
06 Yorumla
Soran+1 yılnasil bir ihtimal? :/
Cevap sahibi+1 yılYa bir damla bile hamile kalmana sebeb olabilir
Soran+1 yıl:( napicam aldirabilir miyim
Cevap sahibi+1 yılErtesi gün hapi kullanmadin mi?
Soran+1 yılhayir kullanmadim
Cevap sahibi+1 yılO zaman hamile olup olmadigini zaman gösterecek...
Gizli Üye(36-45)+1 yılHadi hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün.
02 Yorumla
Soran+1 yılniye be
Cevap sahibi+1 yıl9 ay sonra doğurursun cocugunu artık
Cinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Korkma birsey olmaz
00 Yorumla
+1 yılol ne olcaak sankı
00 Yorumla
+1 yılAha bo. ku yediniz
01 Yorumla
Soran+1 yılneden
+1 yılBoşaldımı içine
02 Yorumla
Soran+1 yılhayir
- +1 yıl
Yok olmaz bebek 👶
- Cinsel Yaşam konusunda 614 cevap paylaştı.
+1 yıl5 siz doğuracaksın
02 Yorumla
Soran+1 yıltecrubesizim dalga geçmeyin 😑
- +1 yıl
İçine boşalmadıysa hamile kalmassın ayrıca içine boşalsa bile ihtimaller dahilinde yani
+1 yılsevisirken iyiydi
02 Yorumla
Soran+1 yılaynen cok iydi
- +1 yıl
cocuk da iyi
+1 yılyok gibi duruyor
00 Yorumla
+1 yılboşalmadıysa hayır
00 Yorumla
+1 yılOlabilir
00 Yorumla
+1 yılyokkk