Tabi ki de devam etmelidir. Emzirmeyi bırakmak bebeğe hem fiziksel hemde duygusal olarak gripten daha çok zarar verecektir. Anne hasta olduğunda oluşan antikorlar emzirme ile bebeğe de geçiyor. Zaten şu salgın döneminde tüm doktorlar bunu ısrarla söyledi. Emzirmeyi bırakmayın diye. Temizliğe dikkat edilip gerekirse maske takılarak emzirmeye devam edilmeli...
Merhaba. Grip emzirme ile bulaşmaz, o yüzden emzirmeye devam edebilir. Emzirirken maske takmalı, bebekle çok yakin temas kurmamalı ve ellerini sık sık yıkamalı.
İlaç kullanmadığı sürece emzirmeye devam edebilir anne, grip viraldir, sütten bebeğe geçmez, ancak, anne her emzirme öncesinde ellerini yıkamalı, göğüs ucunu temizlemeli
Sütten bebeğe herhangi zararlı birşeyler geçmez bildiğim kadarıyla gadası
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Ay türkiyedekiler sizler ne kadar cahilsiniz allahim yarrabim.. emizirecem diye kendinisi yerden yerde vuruyorsunuz sen gripsen gecmis olsun… Git bebelac veya aptamil icir allah halla… Bizim almanyada daha cok devam sütü tercih ediyorlar.. birtek sizler bellemisiniz illa anne sütü yoksa ölür cocuk tövbe yarabbim
Her çocuğun anne sütüne ihtiyacı vardır ihtiyaç olmayan şey ise senin gibi cahil kaba geçimsiz şımarık ve kendini aşırı modern sanan insanlardır canım diyen kişi gerizekalının ta kendisidir bu tarz insanlarla muhatap olmamak gerekir çünkü saçma düşünceleriyle kafamızın içini doldurmaya çalışırlar
@I-seo_eda ihtiyaci var evet ama olmayinca olmuyor.. kendimizi yerden yere vuracak halimiz yok Alirsin bir bebelac olur biter… Sonucta onlarda ayni islemi görüyor..
@I-seo_eda siz kendizi böyle seylerle cok kafaniza takiyorsunuz farkinda degilsiniz ama hasta oluyorsunuz.. illa anne sütü olsun.. kac tanidigim kisi vardi anne sütü gelmiyor diye perssn oldular sanki ne…. Bebelac icen cocugun ekisigi ne? Benim annem bana sirf bebelac verdi insaat mühendisiligi okuyorum canim Kardesimde tip okuyor