SMA mama 💙Hero Baby 💙 Hipp 💙 Aptamil 💙 Bebelac 💙 Evolvia 💙 Humana 💙 Golden Goat
💙 Similac 💙 sizin için markaları da sıraladım
💙 Similac 💙 sizin için markaları da sıraladım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer formül mamalardan kullanmıyorum ama ek gıda olark önerebilirim. Ben Hero Baby tahıllı kaşıkmamalarını kullandım ve bebeğimin az beslendiğini düşündüğüm günlerde hep onu verdik. Doktorum da zaten tavsiye etmişti tahıllı mamaları. Şimdi bisküvilerini de bebeğime vermeye başladım.
Devlet hastanesinde ki bir çocuk doktoru anne sütüne en yakın mamanın sma olduğunu söylemişti o zamandan beri sma kullanıyorum. Ondan öncesinde bebelac gold, hipp ve evolvia ve aptamil ve golden goat da denemiştim.
Gold serisi ve evolviadan memnundum.
Hipp benim bebeğimi kabız yaptı.
Aptamil ile gaz problemi yaşadık.
Golden goat keçi sütü içerikli olduğu için alerjik reaksiyon gösterdi.
Sma ile ne kabızlık ne gaz sorunu hiç yaşamadım. Ayrıca bebegim 1 yaşında ve sanırım 4. Aydan beridir sma kullanıyorum ve iştahsız ve çok haraketli bir bebeğim olmasına rağmen kilo aldırmayı başaramasam da en azından kilo kaybı yaşamıyorum. Çevremdeki herkes şimdi 1 yaşında oldu kutu sütleri ile devam et diyor ama 2 yaşına kadar devam sütü sma ile devam etmeyi düşünüyorum.
Devam sütünde herkesin önerdiği markaları denedik ama devam sütü sürecimiz çok kısaydı bizim. Özellikle ek gıda sürecinde son 2-3 aydır organik beslenme araştırırken hero babyi buldum. Tahılllı mama ve meyve pürelerini denedik, en son da bisküvisini yedirdim. hiç gaz kabızlık vs yapmıyor ürünleri
Cevap
7Cevap
Hipp
Ben kızıma doktor tavsiyesi ile onu kullandım çok memnnun kaldım
Doktor tavsiyesiyle 👍🏻👍🏻👍🏻 özelliği ne acaba kimisi süt alerjisi için oluyor kimisi gazlı bebekler için oluyor hipp hangi özelliğe sahip acaba
Ben kızımı uzun süre emziremedim sağlık sorunları yüzünden. Önce farklı mamalar denedik kusma gaz sancısı vs yapınca hipp almaya başladık doktoru değiştirip. Hem kg aldı hem sancı sorunu kalmadı.
Kızıma mama verirken çok araştırmıştım en iyisi hipp ve bebelac gold bence ama her mama her çocuğa iyi de gelmeyebilir
Denemek lazım.
Teşekkür ederim evet bende en küçük boyunu alıp deniyicem sonrasında problem olmazsa aynı mama ile devam ederim
Aptamil ve sma benim bebisimde iki mama da gaz ve kabız sorunu yapmadı. şu an aptamil kullanıyoruz. Memnunum.
Aptamil çok kişi önerdi çok teşekkür ederim
Rica ederim ne yazıkki gaz yapmayan mama yok hepsini de deneseniz o gaz olacak. Belli süre sonra kendiliginden geçiyor zaten
Tabiki bebeğin vücudunda gaz olması için tek etken mama değil emerken ağlarken hıçkırırjen yuttuğu hava bile gaz olmasına sebebiyet verebiliyormuş 32 haftalık gebeyim hastane çantası için alıcam açıkçası araştırma yapıyorum o yüzden
Aşağı yukarı hepsinin içerikleri aynı çünkü koruyu madde olarak sadece izinli etken maddeleri kullanıyorlar 👍🏻
İçerikler aynı denemez aslında
Çünkü Bağzı mamalar gaz yaparken bağzı mamalar özellikle bebekte gaz yapmaması için tercih ediliyor
Kimisi erken doğan bebekler için kullanılıyor
Kimisi süt alerjisi olan çocuklar için kullanılıyor.
Keçi sütünden üretilenler var inek sütünden üretilenler var
Amaçları ve kullanım sebeplerinden bahsetmiyorum içerisine giren koruyucu ve kimyasal maddelerden bahsediyorum
Oda doğru değil Türkiye de son 1 yıldır humana marka mama kaldırıldı. Sağlık Bakanlığı, İsrail'de 2 bebeğin ölümüne neden olduğu iddia edilen "Humana" isimli mamanın Türkiye'ye ithali için izin verilmediğini bildirdi. Sağlık Bakanlığı yetkililerinden edinilen bilgiye göre, İsrail'de 3 bebekte ağır beyin hasarına, 2 bebeğin de ölümüne neden olduğu iddia edilen "Humana" isimli mama Türkiye'ye girmedi.
Tıbbi amaçlı mamalara, Sağlık Bakanlığı Ana Çocuk Sağlığı ve Aile Planlaması Genel Müdürlüğünce kontrollleri yapılarak ithal izni verilirken, "Humana" isimli mamanın ithali için Sağlık Bakanlığı'na herhangi bir başvuru olmadı. Bakanlık, inek sütü alerjisi, laktoz intoleransı, ishal, galaktozemi gibi bir çok hastalıkta kullanılan soya proteini içeren maya ithal izni vermediğini vurguladı. Mama üreticisi Alman firması Humana GmbH, İsrail'de satılan ürünlerinde, reklamlarındakinin aksine yeterli B-1 vitamini bulunmadığını itiraf etti. Açıklamada, üretim sürecindeki bir hata nedeniyle mamada olması gerekenin onda biri oranında B1 vitamini bulunduğu belirtildi. İsrailli aileler firma ve sağlık bakanlığı aleyhine dava açmaya hazırlanırken, ilk davalar toplam 250 milyon dolarlık (yaklaşık 375 trilyon lira) tazminatla bebeğini kaybeden 2 aileden geldi.
Bence her bebek için uygun olan mama farklı o yüzden doktora sormak lazım ama biz Evolvia’dan çok memnunuz. Bebeğim neredeyse 1 aydır hiç kilo almıyordu doktora gittik bir kaç gün takip edelim sütün yetmiyor olabilir dedi. 3 gün sağım yaptım gerçektende sütüm azdı maalesef. Mamaya başladık Evolvia önerdi. Şimdi geriye dönüp baktığımda iyi ki diyorum. Aylarca ne gaz problemi ne kabızlık ne kilo alma sorunu yaşamadık.
Gaz problemi ve kabızlık yaşayanlar olmuş devam sütünde, bizim doktorumuz çok kısa süreliğine devam sütü önermişti. Sonra ek gıda ile tamamladık zaten. Ek gıda sürecinde bisküvide ve kavanoz mama olarak hero baby kullandık biz hani evde yapmaya vakit olmayınca falan ... onun dışında kendim yapmaya çalıştım hep umarım böyle devam eder sevgiler herkese
En iyisi anne sütü onun haricinde de evde hazırlanan mamalar.. hazır gıdalara güvenmiyorum bu konuda
Anne sütü yetersiz olabiliyor her anne vücudunda süt üretimi olmuyor arkadaşımın 3 çocuğunda da 1 damla süt üretmedi vücudu çocuğu aç bırakmamak adına hırçınlaşıp ağlamaması için mutlaka sütün yetmediği yerde destek sağlamak gerekiyor onun haricinde en sağlıklısı tabiki anne sütü.
Ambalajlı gıdalar tabiki ne kadar güvenli olabilir hepimizin aklında soru işareti ama direk yeni doğmuş 10 günlük bebeğe de daha bağırsakları bile olgunlaşmamışken evde hazırlanan yoğurtlu muzlu meyveli mamalar verilmiyor malesef çocukta daha büyük problemlere yol açıyor
Ben Aptamil kullanıyorum kilo aldıran bi mama zaten memnunuz
Biz kardeşim için aptamil kullanıyoruz. Memnunuz.
Aptamili çok duyuyorum teşekkür ederim 🙏🏻
Smilac eski ve gaz yapmayan tek mama bana kalirsa aptamil fazlasnla gaz yapiyor
Aptamilin gaz yaptığıyla alakalı bende bi kaç yorum okudum internette tabi her çocuk bir değil denemeden bilinmez smilac da araştırmam lazım çok teşekkür ederim
Biz devam sütü hiç kullanamadık valla çok şükür ihtiyaç olmadı ama tahıllı mama ve organik bisküvi olarak hero baby ninkileri kullandık, diğer markaların devam sütlerini biliyorum sadece.
Sadece milupa'yı biliyorum o da reklamlardan.
Sma öneririm veya bebelac
Evolvia
Yaşadığım ülkede evolvia yok
Aptamil ve bebelac
Aptamil baya önerildi teşekkür ederim
Ağtamil biz kardeşim için kullanmıştık
Teşekkür ederim şu an yorumlar da aştamil başı çekiyor
Bebelac
Aptamil
Nutrilon
Zebanilerden
Git isine
Teşekkür ederim araştırıcam 🙏🏻
Aptamil yani jdndn
Kocan bu siteyi biliyor mu
Sorunun cevabı bu değil ama evet kocam bu siteyi biliyo
Aptamil
Gazlı bebekler için uygun olmadığını duydum ama henüz araştırmadım teşekkür ederim
milupa
hero baby
Hipp bence
hepsi iyi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?