Bunca kanıtım vaar peki sizce evlatlık olabilir miyim?

1 -) Ailemde bana benzeyen hiçkimse yok.
2 -) Annemin ve babamın yüz yapısı oval abiminki falanda kare ve oval arası.
3 - ) en uzun benim diğerleri kısa
4 -) kan grubu farklılıkları annemin ve babamın kan grubu A rh+ benimki AB rh+
5 -) Düşünce ve hisler konusunda ki farklılıklar, hiç kimseyle aynı düşünceye sahip değilim. Hiçbirine ısınamıyorum.
6- ) Genetik hastalıkların hiçbirinin ailemde olmaması. Kolumda bir çok sivilce var. Bunların ne zaman çıktığını hatırlamıyorum fakat doktor genetik dedi. Kendi aileme ve akrabalarıma baktığında hiçbirinde böyle bir hastalık yok.
7-) burun uçlarımı, dudak çevrelerini, elmacık kemiklerimin boyutunu, göz çevrelerimi ve çene şekillerim hiçbiri anneme veya babama benzemiyor.
8-) Kural erkek bebeğin yetişkinlik boyu hesaplama ; Annemin ve babamın boyu toplam 332 cm ediyor +13 cm topam 345 cm / 2 max 172 cm boy eder benim boyum 180 cm yani nerden baksanız Olmuyor.
9-) Görünüm olarak hiç kimseye benzemiyorum. Kirpiklerim çok uzun kaşlarım kalın ve kavisli. Burun şeklim farklı.
10-) Parmak izinin bazı kıvrımları baba ile aynı olur. Bende aynı değil.
Doğumum konusundakiler ;

1-) Doğum kayıtları en fazla 10 yıl saklanıyor. 2002 Doğumlu olduğuma göre kayıtlar 2012 yılında kayıtlar hastanenin bir yerine koyulup toplu olarak atılmayı beklemiş olabilirler. Aradan 3 yıl geçiyor ve hastaneden taşınıyorlar ve taşındıktan sonra hastane sürekli olarak yanmaya başladı. 5 Defa iç kısmı 6. defa çatısı yanmış. Yani atılmamış hastanede bırakılmış olsa bile doğum kayıtlarına artık ulaşmam mümkün değil. 2000`li yıllarda ise sağlık çok gelişmemiş olduğundan Hastanede doğum yapan bebekler Bir odaya götürülürdü, götürüldükten sonra ne yapıldığını bilmiyorum fakat yeni doğan bebek kirli olarak annesine gösterilir bu yüzden bebek karışmış olsa bile karıştığı farkedilmez. O odada o gün doğmuş diğer bebeklerle karışmış olma ihtimalini göz önünde bulunduruyorum. Annemin ve babamın kan gruplarından birinde B rh+ olsa bile onların çocuğu olmadığım konusunda bir çok kanıtım var ne diyorsunuz?
Bunca kanıtım vaar peki sizce evlatlık olabilir miyim?