Eşimin ailesi beni aşağılıyor?

Merhabalar. Ben 4 aylık hamileyim. Ve eşimin ailesi sürekli ben daha hamile kalmadan önce bile erkek torun istediklerini söylüyorlardı. Ben o zaman da cinsiyeti önemli değil sağlıklı alalım kucağımıza gerisi önemli değil diyordum. Sonra hamile kaldım ve eşimin ailesi sürekli inşallah erkektir inşallah erkektir diye söylenip duruyorlardı. Ve ben bundan rahatsız oluyordum fakat kocam için susuyordum. Eşimin ailesi kız çocukları değersiz görüyor biraz maalesef. Neyse asıl konum şu ; dün doktora gittim kontrol için ve doktor bebeğimin cinsiyetini öğrenebilecsğimi söyledi. Başta eşimin ailesinden korktuğum için sürpriz olsun diyordum ama doktorum öyle güzel konuştu ki öğrenmek istediğimi söyledim ve bebeğimin kız olduğunu öğrendim. Aslında çok mutluydum ama bir yandan içimde eşimin ailesinden korkum vardı. Ve dün akşam eşimin ailesine gittik peynir yapmıştı onu verecekti ve eşimin kardeşi de oradaymış meğer. Bana bebeğin cinsiyeti belli oldu mu dedi daha olmadı dedim korkudan. Sonra eşimin ailesi tekrar Allah hayırlı erkek torun nasip etsin fakan konuşmaya başladı. Eşimle ailesi kavga edecek diye de korkuyorum. Ne yapmalıyım?
Eşimin ailesi beni aşağılıyor?