Çocuk & Ebeveyn Kız çocuklarına mı daha fazla düşkünsünüz yoksa erkek çocuklarına mı? 1Azize1 Takip Et Bilge Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Merhaba, kız çocuklarına mı daha fazla düşkünsünüz yoksa erkek çocuklarına mı? Kız çocuklarına mı daha fazla düşkünsünüz yoksa erkek çocuklarına mı? Cevapla Çocuk Soruları Erkek Soruları Beğen Paylaş Takip Et
DawnGuard Takip Et Yoda Yaş: 36 , eic 87% +1 yıl Kız çocukları. Bizim aile ve yakın akrabalarda bulunmaz nimet olduğu için. En son abimlerin ki kız olur diye umduk gene ππ gene ππ 😀 artık herkesin benim evlenmemde gözü 😄 1 0 Yorumla
YessiiM Takip Et FenomenGuru Yaş: 27 +1 yıl Kız çocuklara çok düşkün olduğumu sanıyordum, oğlum olana kadar. Erkek çocuklarına diye genelleyemem ama sadece kendi çocuğuma düşkünüm. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl Sülalede erkek çocuk eksikliği olduğu için erkek bebeğe daha çok çekiliyorum 😃 1 0 Yorumla
fatihılgın Takip Et Master Yaş: 34 +1 yıl Çocuk & Ebeveyn konusunda 592 cevap paylaştı. Kız. 1 0 Yorumla